- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yarım saate pişer aşağı yukarı canımÇorba yaptım böreği de fırına verdim de acep ne zamana pişer sinir ediyo beni bu elektrikler ya
O halde senin payını yarın kahvaltıya bırakalım
O halde neden ben düşünülmüyorum acaba hemide yarı fiyatına
amann sen ol birinci ben seni geçince sana göstericemm :))ben bilmem, burda haftanın birincisi seçiliyo şekerim 2 haftanın birincisi değilsbeden cim esraya bişey söylermisin canımcım
amann sen ol birinci ben seni geçince sana göstericemm :))
Hesapladimda simdiden 2000 kalori yapmışım zaten bide meyveyi yiyemedim diyorum sözde istahim yokneyse 3000 le kapatırım bugün heralde
görüşücezzzz begümm hanımm görüşücezz :)heheee, hele bi geçte sen önce
Kızlar ben anneme geldim yemeğe bayağı döktürmüş ama az yicem bugünki kalorim 1100kcal olurnehirnil111 vee 1 saatte sporumu yapmıştım
Ayy bizim oralar gibi değil ki burası kaçak kullanan çok olduğundan elektrik o kadar düşük ki nasıl anlatsam mesela epilasyon aletini döndürmüyor o derece düşük.Yarım saate pişer aşağı yukarı canımAkşam kv bize gelecekmiş yemeğim yok yemek yapacaktım şimdi gene iki elim bir pabuca girecek ya Evde çamaşırlar katlanacak beni bekliyordu
Tamam yarın sabah 8 de başlıyoruz hementamam anlaşıktık :) düşündüğüm tek kişi sensinn :)
Anladım canım daha uzun sürecek o zaman çok sıkıcı bir durum gerçektenAyy bizim oralar gibi değil ki burası kaçak kullanan çok olduğundan elektrik o kadar düşük ki nasıl anlatsam mesela epilasyon aletini döndürmüyor o derece düşük.
Çok da güzel yaptım bee acıktım valla.
Ne yapcan yemek
Elektrik gitse de jenaratör çalışsa diye bekliyoruz:))Anladım canım daha uzun sürecek o zaman çok sıkıcı bir durum gerçektenO yemek yemez büyük ihtimal bizim orada arkadaşına gidiyor oradan uğruyor bize genelde ben bize etli patates yemeği,bulgur pilavı, cacık yapacağım dünden mercimek çorbası zaten vardı onları yiyeceğiz ama evi toparlamam gerekiyor çok çabuk bu duruma sinir oluyorum işte 1 gün önceden yarın uğrayacağım dese daha mantıklı hem hafta sonu temizlik yaptığım için Cuma en pis günü yani yarın temizlik günüm normalde bunu hep yapıyor yine iyi eşime söylemiş önceden zili çalıyordu bir bakıyorduk gelmiş eşim bir kaç kez şakayla laf vurdu da anladı sanırım
Elektrik gitse de jenaratör çalışsa diye bekliyoruz:))
Önceden bi telefon niye bu kadar zor gelebilir ki ya.
Kapıdan uğrama bile olsa bi haber verilmeli.Herkes için yani ister akraba ister arkadaş.
Enişte bey iyi yapmış ama:))
peki göstericem sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?