♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çorba yaptım böreği de fırına verdim de acep ne zamana pişer sinir ediyo beni bu elektrikler ya
O halde senin payını yarın kahvaltıya bırakalım
Yarım saate pişer aşağı yukarı canımAkşam kv bize gelecekmiş yemeğim yok yemek yapacaktım şimdi gene iki elim bir pabuca girecek ya Evde çamaşırlar katlanacak beni bekliyordu

Hesapladimda simdiden 2000 kalori yapmışım zaten bide meyveyi yiyemedim diyorum sözde istahim yok neyse 3000 le kapatırım bugün heralde

Hesapladimda simdiden 2000 kalori yapmışım zaten bide meyveyi yiyemedim diyorum sözde istahim yok neyse 3000 le kapatırım bugün heralde

ya bu ıvır zıvır şeyler karın doyurmuyo ama kalorisi çookkk fazla o yüzden böyle oluyo, adam akıllı bişeyler yiyip karnımızı doyursak bu kadar kalori almayız yani

Yarım saate pişer aşağı yukarı canımAkşam kv bize gelecekmiş yemeğim yok yemek yapacaktım şimdi gene iki elim bir pabuca girecek ya Evde çamaşırlar katlanacak beni bekliyordu
Ayy bizim oralar gibi değil ki burası kaçak kullanan çok olduğundan elektrik o kadar düşük ki nasıl anlatsam mesela epilasyon aletini döndürmüyor o derece düşük.
Çok da güzel yaptım bee acıktım valla.
Ne yapcan yemek

Anladım canım daha uzun sürecek o zaman çok sıkıcı bir durum gerçektenO yemek yemez büyük ihtimal bizim orada arkadaşına gidiyor oradan uğruyor bize genelde ben bize etli patates yemeği,bulgur pilavı, cacık yapacağım dünden mercimek çorbası zaten vardı onları yiyeceğiz ama evi toparlamam gerekiyor çok çabuk bu duruma sinir oluyorum işte 1 gün önceden yarın uğrayacağım dese daha mantıklı hem hafta sonu temizlik yaptığım için Cuma en pis günü yani yarın temizlik günüm normalde bunu hep yapıyor yine iyi eşime söylemiş önceden zili çalıyordu bir bakıyorduk gelmiş eşim bir kaç kez şakayla laf vurdu da anladı sanırım

Elektrik gitse de jenaratör çalışsa diye bekliyoruz:))
Önceden bi telefon niye bu kadar zor gelebilir ki ya.
Kapıdan uğrama bile olsa bi haber verilmeli.Herkes için yani ister akraba ister arkadaş.
Enişte bey iyi yapmış ama:))

Gider inşallah diyeyim o zaman

Evin hanımı gibi eşime söylüyor bir de bence geline söylenmeli ev müsait mi misafirim var mı bir şey yapılacak mı evde ki bayan bilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…