tamam cnmm hemen gönderirim akşamdabn
tamam anlaştıkk :)Tamam yarın sabah 8 de başlıyoruz hemen
tamam cnmm :)Yaa buraya at da ben de göreyim fotoyuesraas
Can'ım yoğurt ve kayısı yedim tüm gün akşam da sadece piyaz ve haşlanmış sebze yedim3.gün boyuncaelma_sekerim01 1.ciliği kaptırmadı hala devam ediyor dün ama K Kafkanistan arkadaşımız ölüm diyetiyle 1.ci olmuş 670 nedir kız bir açıkla
gecti bolunun pazarievet ya bende saymam, yanlış bakmıyorsam o zaman 60 grubunun birincisi 600 gramla ben oluyorumsbeden lütfen bu olaya el atıp 1. beni ilan edermisin küserim yoksa
@beyaz lotus geçen haftada 50 ler grunundaymış zaten, nasıl 60 grubunun 1.si olabiliyo hiçte olabilemez
geçti bolunun pazarıhayır cnmm 1 kiloyla ben oluyorummsbeden lütfen el atarmısın :))
geçti bolunun pazarı
ona da dedim canim. bolunun pazarı bitti dedimben bilmem, burda haftanın birincisi seçiliyo şekerim 2 haftanın birincisi değilsbeden cim esraya bişey söylermisin canımcım
sbeden bana bu yaptığını unutmıyıcam :))) çünküü ben farkettim ilk ben söledim o birincilikk benim hakkımdıı :)))
Çok iyisin canım maşallah sanaBende yarın annemlerdeyim ama akşam yemeğine kalmadan kaçmanın derdindeyim bakalım ne olacak
Canım şu kalori sayma işini banada öğretirmisimizCanım 996 kalorim yine 1000 i geçemedim valla aklım pazartesi de dişimi sıkcam biraz daha şu an deli gibi açımmm:)
Eki Görüntüle 1771719 kizlar Yeşilçay tuketiyorum . bugün de bunları aldım. mate, funda yaprağı, biberiye ve goji berry
Goji berry faydası olacakmı onu çok merak ediyorum canım iştah kesiyormuş diye duydum gelişmelerden haberdar edersin bizi...Eki Görüntüle 1771719 kizlar Yeşilçay tuketiyorum . bugün de bunları aldım. mate, funda yaprağı, biberiye ve goji berry
kiko verirsem zaten yansır listeye canim..Düzenli kullanicam ..yesilcayi ayri maye funda biberiyeyi bir ayri..gojiyi ayri kullanıyorum. bakalim ne olacak simdilik bisey yok :)Goji berry faydası olacakmı onu çok merak ediyorum canım iştah kesiyormuş diye duydum gelişmelerden haberdar edersin bizi...
gecti bolunun pazari
hafta bitti. bu hafta da böyle gecti bitti . tek derdiniz bu olsun
Eveeett kızlar öğlen
1tane süt dilimi
3kaşık yulaf ezmesi
Yarım muz
Yarım elma
1kuru incir
Birazcık kuru üzüm
3kaşık yoğurtla karıştırdım yedim
1yeşil çay
Akşam
3kaşık zeytinyağlı kereviz
5kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata(turp,havuç,pancar)
Nasıl yorum yapın
Regl oldum tatlı krizim var umarım tutarım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?