HAHAHAHAHAH ya alemsin heeeşu tv de kubilay doktor varya. adini tam hatırlayamadım . zahide de çıkıyor. çok kilo verdiriyor. keşke kendimi ona ve ekibine teslim etsem suyuma.kadar onlar verse elime bendr zayiflasam
bende aynı şeyi şeyda coşkun için çok düşündüm ama inanılmaz pahalışu tv de kubilay doktor varya. adini tam hatırlayamadım . zahide de çıkıyor. çok kilo verdiriyor. keşke kendimi ona ve ekibine teslim etsem suyuma.kadar onlar verse elime bendr zayiflasam
evet geçen hafta artık 50 grubuna alıcaktın :) ama 60da birinci olmş saymam ben bunu :)))beyaz lotus un baslangic kilosu 65 . gecen hafta 59 lara düştü
Gezilecek gidilecek yer yo burada onun için:))
Peynirli yapcam sever misin
Buyur gel hemencecik
Baya baya yemek yiyeceksin bi porsiyon iskender üstüne künefe mesela tıka basa doyacaksın
evet geçen hafta artık 50 grubuna alıcaktın :) ama 60da birinci olmş saymam ben bunu :)))
uff senden de bişey kaçmıyo cin gibisin varya, elimde 15 gün öncesinin fotosu var olur mu? yeniyi çekinmeyi unuttum gerçektenbegum75 bana fotoğraf atıcaktınn :)
hayır cnmm 1 kiloyla ben oluyorummevet ya bende saymam, yanlış bakmıyorsam o zaman 60 grubunun birincisi 600 gramla ben oluyorumsbeden lütfen bu olaya el atıp 1. beni ilan edermisin küserim yoksa
halacocuksun geçen haftada 50 ler grunundaymış zaten, nasıl 60 grubunun 1.si olabiliyo hiçte olabilemez
bekliyorum :))onu at :)uff senden de bişey kaçmıyo cin gibisin varya, elimde 15 gün öncesinin fotosu var olur mu? yeniyi çekinmeyi unuttum gerçekten
hayır ben diyetisyene gitmiştim tamam mıı benimm :)hiçte canım o 2 haftalık sonucun senin 1 şubat kilon bilem yok verseymişsin kilonu napalım
sbeden karışmam 1. benim ilan edermisin nütfen
Senin kilon okadar çokta değil ben 2.ye 86yla hamile kaldım hiç istemiyordum ama doktor hamilesin dedi ve ağzım dilim bağlandı resmen anında sevgisi içime düştü hatta eşim aldıralım dememi beklemiş düşün o denli istemiyordum ama iyiki olmuş 2.çocuk çok farklı bişeymiş olduğunda görürsün ysşarsın o duyguyu annelik duygusu tam oturmuş oluyo tecrübeli anne oluyorsun herşeyin hayırlısı tabi canım...Çok saol canimbegum75 bekleyim en iyisi birde çaktırmadan test alayim bebeğimi emzireyimde dışarı cikayim bende ihtimal vermiyorum ama iste olursada napalm tevekkül etmeye çalışırım artik sen üzülmedin mi hamile olduğunu öğrenince ben çok zor geçirdim benim psikoljim su anda ikinciyi kaldırmaz ama sabrini vermiştir mutlaka allah
ben bilmem, burda haftanın birincisi seçiliyo şekerim 2 haftanın birincisi değilhayır ben diyetisyene gitmiştim tamam mıı benimm :)
Demi ya pis boğazlılığım yüzünden bidaha olmıcak canım...Bak kurabiye sorun değil ama 1 simit çok çok fazla hatır için çeyreği yeterdi
Aaa baya az yemişsin hatta yemek hiç yememişsin canım ya.su321 Çok tesekkur ederim cevap için bende bugünü serbest ilan ettim ama canım yemek istemiyor sabah 1 baklava 1 çikolata azda simit yedim sırf yemek için 10 adette cipsli kuruyemiş oda enerji olsun diye yedim canım istemiyor normalde kendimi zor tutarım diyet psikolojisinden çıkınca eski halime döndüm canım meyvede istemiyor çorbada ... elma yiyim dedim 4 te 1 ini bitiremedim .. diyet günüm olsa elma portakal muz bide karnım ac olurdu neyse aksama yuklenirim artik
Hadi bakalım inşallahDemi ya pis boğazlılığım yüzünden bidaha olmıcak canım...
İlan ediyoruummm oscar goes toooo Begüşşşşşhiçte canım o 2 haftalık sonucun senin 1 şubat kilon bilem yok verseymişsin kilonu napalım
sbeden karışmam 1. benim ilan edermisin nütfen
Çorba yaptım böreği de fırına verdim de acep ne zamana pişer sinir ediyo beni bu elektrikler yaBen böreğin her türlüsünü severim canım hemen geliyorum
54-55 kiloyu görmeyeyim kız bazen ne yesem tutuyor hiç geri vermiyor
O halde neden ben düşünülmüyorum acaba hemide yarı fiyatınabende aynı şeyi şeyda coşkun için çok düşündüm ama inanılmaz pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?