♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gezilecek gidilecek yer yo burada onun için:))
Peynirli yapcam sever misin
Buyur gel hemencecik

Baya baya yemek yiyeceksin bi porsiyon iskender üstüne künefe mesela tıka basa doyacaksın

Ben böreğin her türlüsünü severim canım hemen geliyorum

54-55 kiloyu görmeyeyim kız bazen ne yesem tutuyor hiç geri vermiyor

evet geçen hafta artık 50 grubuna alıcaktın :) ama 60da birinci olmş saymam ben bunu :)))

evet ya bende saymam, yanlış bakmıyorsam o zaman 60 grubunun birincisi 600 gramla ben oluyorum sbeden lütfen bu olaya el atıp 1. beni ilan edermisin küserim yoksa

halacocuksun geçen haftada 50 ler grunundaymış zaten, nasıl 60 grubunun 1.si olabiliyo hiçte olabilemez

hayır cnmm 1 kiloyla ben oluyorumm sbeden lütfen el atarmısın :))

Senin kilon okadar çokta değil ben 2.ye 86yla hamile kaldım hiç istemiyordum ama doktor hamilesin dedi ve ağzım dilim bağlandı resmen anında sevgisi içime düştü hatta eşim aldıralım dememi beklemiş düşün o denli istemiyordum ama iyiki olmuş 2.çocuk çok farklı bişeymiş olduğunda görürsün ysşarsın o duyguyu annelik duygusu tam oturmuş oluyo tecrübeli anne oluyorsun herşeyin hayırlısı tabi canım...

su321 Çok tesekkur ederim cevap için bende bugünü serbest ilan ettim ama canım yemek istemiyor sabah 1 baklava 1 çikolata azda simit yedim sırf yemek için 10 adette cipsli kuruyemiş oda enerji olsun diye yedim canım istemiyor normalde kendimi zor tutarım diyet psikolojisinden çıkınca eski halime döndüm canım meyvede istemiyor çorbada ... elma yiyim dedim 4 te 1 ini bitiremedim .. diyet günüm olsa elma portakal muz bide karnım ac olurdu neyse aksama yuklenirim artik

Aaa baya az yemişsin hatta yemek hiç yememişsin canım ya.
Canın istemiyorsa da zorlama tabi tatlım miden bulanır o zaman da

Ben böreğin her türlüsünü severim canım hemen geliyorum

54-55 kiloyu görmeyeyim kız bazen ne yesem tutuyor hiç geri vermiyor
Çorba yaptım böreği de fırına verdim de acep ne zamana pişer sinir ediyo beni bu elektrikler ya
O halde senin payını yarın kahvaltıya bırakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…