Eki Görüntüle 1771719 kizlar Yeşilçay tuketiyorum . bugün de bunları aldım. mate, funda yaprağı, biberiye ve goji berry
Gunaydin tatlim.kızlar yağmurlu bir cumartesi sabahından hepinize sımsıcak bir günaydın
nehirnil111 cim dünkü kalorim 1125, karbonhidratım 145,92
Çok iyi canım demek ki taşlar yerine oturuyorCan'ım yoğurt ve kayısı yedim tüm gün akşam da sadece piyaz ve haşlanmış sebze yedim
5 gündür lavabo ihtiyacı göremiyordum ki bugün gördüm çok şükür
Üç kilo fazla çıkıyordum Aslı'ma döndüm
Az yiyorsun ondan açsın canım ama değiyor görüldüğü üzereCanım 996 kalorim yine 1000 i geçemedim valla aklım pazartesi de dişimi sıkcam biraz daha şu an deli gibi açımmm:)
kızlar yağmurlu bir cumartesi sabahından hepinize sımsıcak bir günaydın
nehirnil111 cim dünkü kalorim 1125, karbonhidratım 145,92
Nazcim canim bu yanlis bir menü.Eveeett kızlar öğlen
1tane süt dilimi
3kaşık yulaf ezmesi
Yarım muz
Yarım elma
1kuru incir
Birazcık kuru üzüm
3kaşık yoğurtla karıştırdım yedim
1yeşil çay
Akşam
3kaşık zeytinyağlı kereviz
5kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata(turp,havuç,pancar)
Nasıl yorum yapın
Regl oldum tatlı krizim var umarım tutarım kendimi
Bence de öyle ama eşlerin evi degil oglumun evi gibi görülüyor o ev:))Gider inşallah diyeyim o zaman
Evin hanımı gibi eşime söylüyor bir de bence geline söylenmeli ev müsait mi misafirim var mı bir şey yapılacak mı evde ki bayan bilir yani
Nazcim canim bu yanlis bir menü.
Aslinda bu cogumuzun listesinde gördüğüm bir yanlis şimdi dile getireyim ama.
Bizler ki 70,80,90 kiloluk insanlariz bize 2 kasik corba 3 kasik pirasa nasil yetsin ki boyle yiyince de gec saatlerde patlama oluyor mutfakta en olmadik seyi yerken buluyoruz kendimizi.
Mesela kereviz yemegin varmis cok guzel sayma onu yerken gerekirse 2 koca yemek tabagi ye nolacak ki.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama nacizane fikrim canim
Bende biberiye alacağım canım kaç gündür bir şeyler çıkıyor direk eve geçiyorum sabah yeşil çay tüketeceğim akşam yemekten sonra biberiye bakalım sonucumuz ne olacakEki Görüntüle 1771719 kizlar Yeşilçay tuketiyorum . bugün de bunları aldım. mate, funda yaprağı, biberiye ve goji berry
öyle canım öyle o ev oğullarının evi bu hiç değişmez kural malesefBence de öyle ama eşlerin evi degil oglumun evi gibi görülüyor o ev:))
Sözüm meclisten dışarı istisnalar kaideleri bozmaz kizlar:))
Evet evet aynen öyle görüyor canım eltime kullandığı bir kaç kelimeden öğrendim zaten oğlumun evi diyor resmen bağıra bağıraBence de öyle ama eşlerin evi degil oglumun evi gibi görülüyor o ev:))
Sözüm meclisten dışarı istisnalar kaideleri bozmaz kizlar:))
Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı - 170 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası (1 çay kaşığı elma sirkesi) + 1 porsiyon yumurtalı ıspanak + 67 gr yoğurt - 361 kalori
Ara; 14:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:45 - Yarım kase kırmızı mercimek çorbası + Yarım kase sebzeli bulgur pilavı + yarım kase cacık
Ara; 20:30 - 20 ad.antepfıstığı
Kalorim 830
begum75 @kitara_84 @beyaz lotus elma_sekerim01 mavimli K Kafkanistan
gayet az kalori bence olmuyor
birde saat 2 deki araya meyva falan koyabilirsin, uzun zamandır meyva yediğini görmedim
öğlen 12,20 de yiyip akşam 19,45e kadar acıkmıyomusun sen ben hayatta dayanamıyorum
Nasil böyle az yiyerek durabiliyonuz yaa minicik minicikSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı - 170 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası (1 çay kaşığı elma sirkesi) + 1 porsiyon yumurtalı ıspanak + 67 gr yoğurt - 361 kalori
Ara; 14:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:45 - Yarım kase kırmızı mercimek çorbası + Yarım kase sebzeli bulgur pilavı + yarım kase cacık
Ara; 20:30 - 20 ad.antepfıstığı
Kalorim 830
begum75 @kitara_84 @beyaz lotus elma_sekerim01 mavimli K Kafkanistan
Öyle de olmali zaten sevgi saygi da olur hem o zamanEvet evet aynen öyle görüyor canım eltime kullandığı bir kaç kelimeden öğrendim zaten oğlumun evi diyor resmen bağıra bağıraBize henüz o seviyeye geçmedi tabi biz biraz daha mesafeliyiz onlara göre aramızdaki mesafe aşılmadı henüz böyle iyi
Oyle ya dogusunda da batisinda da genelde böyle napalim artik kimini alttan kimini üstten alip idare etcez.öyle canım öyle o ev oğullarının evi bu hiç değişmez kural malesef
Aaa evet unutmuşum ben o simiti.sucuğum :)) haklısın ama naz'ın cezası var oyüzden böyle yedi,sabah 1 simit ve kurabiyeyi yiyince dengelemek için böyle yaptı
Nasil böyle az yiyerek durabiliyonuz yaa minicik minicik
Öyle de olmali zaten sevgi saygi da olur hem o zaman
Kahvalti yapcam şimdi zeytinyağı getirmistim gelirken ekmegi bandira bandira yiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?