♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok iyi canım demek ki taşlar yerine oturuyor
Canım 996 kalorim yine 1000 i geçemedim valla aklım pazartesi de dişimi sıkcam biraz daha şu an deli gibi açımmm:)
Az yiyorsun ondan açsın canım ama değiyor görüldüğü üzere

nehirnil111 bugün akşam misafir geldi biraz atıştırdum kalorimde 1400e çıktı

kızlar yağmurlu bir cumartesi sabahından hepinize sımsıcak bir günaydın
nehirnil111 cim dünkü kalorim 1125, karbonhidratım 145,92

Not ettim güzellikler sağolun

Nazcim canim bu yanlis bir menü.
Aslinda bu cogumuzun listesinde gördüğüm bir yanlis şimdi dile getireyim ama.
Bizler ki 70,80,90 kiloluk insanlariz bize 2 kasik corba 3 kasik pirasa nasil yetsin ki boyle yiyince de gec saatlerde patlama oluyor mutfakta en olmadik seyi yerken buluyoruz kendimizi.
Mesela kereviz yemegin varmis cok guzel sayma onu yerken gerekirse 2 koca yemek tabagi ye nolacak ki.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama nacizane fikrim canim

Gider inşallah diyeyim o zaman

Evin hanımı gibi eşime söylüyor bir de bence geline söylenmeli ev müsait mi misafirim var mı bir şey yapılacak mı evde ki bayan bilir yani
Bence de öyle ama eşlerin evi degil oglumun evi gibi görülüyor o ev:))
Sözüm meclisten dışarı istisnalar kaideleri bozmaz kizlar:))

sucuğum :)) haklısın ama naz'ın cezası var oyüzden böyle yedi,sabah 1 simit ve kurabiyeyi yiyince dengelemek için böyle yaptı

Eki Görüntüle 1771719 kizlar Yeşilçay tuketiyorum . bugün de bunları aldım. mate, funda yaprağı, biberiye ve goji berry
Bende biberiye alacağım canım kaç gündür bir şeyler çıkıyor direk eve geçiyorum sabah yeşil çay tüketeceğim akşam yemekten sonra biberiye bakalım sonucumuz ne olacak

Bence de öyle ama eşlerin evi degil oglumun evi gibi görülüyor o ev:))
Sözüm meclisten dışarı istisnalar kaideleri bozmaz kizlar:))
Evet evet aynen öyle görüyor canım eltime kullandığı bir kaç kelimeden öğrendim zaten oğlumun evi diyor resmen bağıra bağıra Bize henüz o seviyeye geçmedi tabi biz biraz daha mesafeliyiz onlara göre aramızdaki mesafe aşılmadı henüz böyle iyi

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı - 170 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası (1 çay kaşığı elma sirkesi) + 1 porsiyon yumurtalı ıspanak + 67 gr yoğurt - 361 kalori
Ara; 14:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:45 - Yarım kase kırmızı mercimek çorbası + Yarım kase sebzeli bulgur pilavı + yarım kase cacık
Ara; 20:30 - 20 ad.antepfıstığı

Kalorim 830

begum75 @kitara_84 @beyaz lotus elma_sekerim01 mavimli K Kafkanistan

gayet az kalori bence olmuyor
birde saat 2 deki araya meyva falan koyabilirsin, uzun zamandır meyva yediğini görmedim
öğlen 12,20 de yiyip akşam 19,45e kadar acıkmıyomusun sen ben hayatta dayanamıyorum

gayet az kalori bence olmuyor
birde saat 2 deki araya meyva falan koyabilirsin, uzun zamandır meyva yediğini görmedim
öğlen 12,20 de yiyip akşam 19,45e kadar acıkmıyomusun sen ben hayatta dayanamıyorum

Acıkmıyorum canım türk kahvesi nescafe ya da içtiğim su tok tutuyor niyeyse bir de akşam yiyecektim ama bulgur niyeyse çok tuttu bir şey yiyesim gelmedi kuruyemişte bitmişti son 20 tane gibi bir şey kalmıştı onları yedim kaldırdım yani onu bile yemeyecektim Evde muz vardı mesela eşime doğradım yedi dün kv portakal elma getirmiş akşam yerim onlardan söz begüşümBugün annemlere gideceğiz kuru biber dolması yapacaklarmış kardeşimin arkadaşı memleketinden getirmiş kesin çok güzeldir kalorisi çok yoktur da inşallah yiyeceğim çünküSabah 1 yumurta haşladım yedim yanına yarım salatalıkla

Nasil böyle az yiyerek durabiliyonuz yaa minicik minicik

Öyle de olmali zaten sevgi saygi da olur hem o zaman

Nasil böyle az yiyerek durabiliyonuz yaa minicik minicik

Öyle de olmali zaten sevgi saygi da olur hem o zaman

Kahvalti yapcam şimdi zeytinyağı getirmistim gelirken ekmegi bandira bandira yiyim:)

Ben diyetten önce de aslında böyle yiyordum canım hatta öğün araları daha uzundu sabah kahvaltı yapmazdım öğle yerdim bir de akşam yerdim düşün ama işte abur cuburlar hamur işleri tatlılarla aldım yoksa yapım bu sürekli aramam bir yiyecek bir de fazlaca su, yeşil çay falan tüketiyorum arada nescafe türk kahvesi çok işe yarıyor mesela

Saygı herşeyden önemli bence de

Ohh afiyet olsun canım zeytinyağı çok faydalı bende kullanmaya başlayacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…