- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Eveeett kızlar öğlen
1tane süt dilimi
3kaşık yulaf ezmesi
Yarım muz
Yarım elma
1kuru incir
Birazcık kuru üzüm
3kaşık yoğurtla karıştırdım yedim
1yeşil çay
Akşam
3kaşık zeytinyağlı kereviz
5kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata(turp,havuç,pancar)
Nasıl yorum yapın
Regl oldum tatlı krizim var umarım tutarım kendimi
eşşegini sur demedim soneaki pazartsiyi bekleyin demek istedim
Günaydın bbebekimGunaydin kizzllaaarrrr
bu haftadan fırsat kaçtı haftaya şansınızı deneyin demek istedin ya, bizde buna o atasözünü söylerler onu demek istedim bende işteeşşegini sur demedim soneaki pazartsiyi bekleyin demek istedim
Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum beni bilgilendirirmisiniz
Ben 1.5 yas yaklaşık 10 kilo verdim ve daha vermem gereken sekiz kilom var
bölgesel yağ yakiyordu sanırım biberiye. Bölgesel yag yagan otlara yönelmek iyi olur inşallah.Bende biberiye alacağım canım kaç gündür bir şeyler çıkıyor direk eve geçiyorum sabah yeşil çay tüketeceğim akşam yemekten sonra biberiye bakalım sonucumuz ne olacak
Ben yeşil çayın sanki faydasını görmeye başladım canım lavabom daha uzun sürüyor yağ söküyor diyorlar inşallah öyledir su içmeye çalıştığımdan da olabilir belki hemen yormayayım amabölgesel yağ yakiyordu sanırım biberiye. Bölgesel yag yagan otlara yönelmek iyi olur inşallah.
biliyorum tatlım ayip olmasin diye oyle cevirdimbu haftadan fırsat kaçtı haftaya şansınızı deneyin demek istedin ya, bizde buna o atasözünü söylerler onu demek istedim bende işte
Etiketleme Nasıl oluyor bilgim yok kicanım alımlarasbeden bakıyo
kilo/
boy/
hedef kilo/
7 mart için hedef kilo
bilgilerini yazıp sbedeni etiketlersen o sana gerekli bilgiyi verir
Nasılsın canım sanki bugün enerjiksin gibi hissettim seni doğru mudurGünaydın bbebekim
Ben de aynıydım sanırdım ki ekmek yemek şişmanlatıyor meğersem beni ekmek şişmanlatmıyormuş o akşam yediğim cips çikolatalar şişiriyormuş:))Ben diyetten önce de aslında böyle yiyordum canım hatta öğün araları daha uzundu sabah kahvaltı yapmazdım öğle yerdim bir de akşam yerdim düşün ama işte abur cuburlar hamur işleri tatlılarla aldım yoksa yapım bu sürekli aramam bir yiyecek bir de fazlaca su, yeşil çay falan tüketiyorum arada nescafe türk kahvesi çok işe yarıyor mesela
Saygı herşeyden önemli bence de
Ohh afiyet olsun canım zeytinyağı çok faydalı bende kullanmaya başlayacağım artık
Ben de aynıydım sanırdım ki ekmek yemek şişmanlatıyor meğersem beni ekmek şişmanlatmıyormuş o akşam yediğim cips çikolatalar şişiriyormuş:))
Ya o mübarek de ne pahalandı bu yıl bizim komşunun zeytinliği var toptan alıyoruz ona rağmen pahalı.
Ama yağlar içinde depo edilmeden idrarla birlikte atılan tek yağ da o işte napalım paraya kıyıyorum artık
Etiketleme Nasıl oluyor bilgim yok ki
Sağlık açısından bakarsak şimdi taze biber patlıcan yiyeceğine kurutulmuş ye zaten kesinlikle.Zeytinyağına bende başlayacağım canım çok sağlıklı dediğin gibi bir de vücudumuzda bir çok şeyi karşılıyor iyi yapıyorsun bir de ucuz olsa dediğin gibiKurutulmuş biber dolmasının çok kalorisi var mıdır sence
canım kalorili olan biberinden ziyade içindeki lerdir, pirinci bolsa kalorisi yüksek olur tabi ama kıyma yada eti fazlaysa kalorisi yine yüksek olur ama bol pirinçlideki kadar k.hidrat almamış olursunZeytinyağına bende başlayacağım canım çok sağlıklı dediğin gibi bir de vücudumuzda bir çok şeyi karşılıyor iyi yapıyorsun bir de ucuz olsa dediğin gibiKurutulmuş biber dolmasının çok kalorisi var mıdır sence
Sağlık açısından bakarsak şimdi taze biber patlıcan yiyeceğine kurutulmuş ye zaten kesinlikle.
Bizde de çok vardr kurutma ki zaten yaş biber gibi büyük olmaz o küçüktür büyük ihtimalle ve inşaallah zeytinyağlıdır 4 tane ye gönül rahatlığıyla bol yoğurtla.
Sen nasıl düşünüyorsun
canım kalorili olan biberinden ziyade içindeki lerdir, pirinci bolsa kalorisi yüksek olur tabi ama kıyma yada eti fazlaysa kalorisi yine yüksek olur ama bol pirinçlideki kadar k.hidrat almamış olursun
3 tane ye mademSağolun canlarım annem sıvı yağla yapar sanırım zeytinyağı o da kullanmazdı tadını sevmez pek ona da aşılamalıyımKıyma olayını bilmiyorum ama sebzesi de olur sırf pirinçten de olmaz normal biberden daha az kalorisi vardır diye tahmin ediyorum bakalım yanında çorba falan olur muhakkak en fazla 2-3 tane yerim zaten
Eve gelince de meyve yersem akşamı kapatırsam değmeyin keyfime3 tane ye madem
Napıcaksınız yarın var mı bi planEve gelince de meyve yersem akşamı kapatırsam değmeyin keyfimeYarın ki sevgililer gününde tutmalıyım kendimi bunu başarmalıyım başarmalıyız Eşime sufle yapayım diyorum ama yemeden de duramam yok yok o trileçe alsın kendi yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?