- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Agzinizin tadı bir ömür bozulmasın, eşin ne kadar ince düşünmüş çok güzelmiş çiçeklerin , En kısa zamanda kavusursunuz inşallah, kızın maşallah.Esraa dan önce ben kızımla kesikbaş fotomu atayım anneme cektirdim ancak bu kadarelimdekide eşimden
Agzinizin tadı bir ömür bozulmasın, eşin ne kadar ince düşünmüş çok güzelmiş çiçeklerin , En kısa zamanda kavusursunuz inşallah, kızın maşallah.Tontikmis gerçekten tam yemelik isirmalik
Sende cok belli olmasanda baya zayif duruyosun
oyy maşallah size ya çok şekersiniz,gayet iyi gözüküyorsun kilo olarak da canım,inşallah eşine tez vakit kavuşursun ,bebişin çok tatlıymışEsraa dan önce ben kızımla kesikbaş fotomu atayım anneme cektirdim ancak bu kadarelimdekide eşimden
sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar,bize hergün sevgililer günü gerçekten 15 yıl önce nasılsa hala aynıyız dicem ama yalan olur daha çok seviyorum tanıdıkça eşimi ,aşkımız inşallah meyveyle taçlansın dua edin ne olur çok istiyorum
bu arada eşime çikolatalı pasta yaptım akşama 1 dilimcik yicem göz hakkı :)
Pasta yiceğim için cezalıyım bugün söğüş le geçiştircem.
Pandispanya hazır alırdım hep bu sefer kendim deneyim dedim süper oldu ya bundan yenmez mi:)
Inşallah canım bu arada 3.5 yıllık evliyim 1 yılı geçti bebiş bekliyorum , zamanını bekliyor diyorum soğan kürü yapıyorum bu ay bakalım şifa olsun inşallahİnşallah hayırlısıyla hayırlı tatlı sağlıklı bi evladın olur ... sabrının mükafatını allahın izniyle alacaksın
1 dilim gizem canım malum 1 haftadır kastım son gün pasta yüzünden _çıkmazsam moralim bozulur, yarını iple çekiyorum bakalımYenmezmi bu ya yenir elbette bence bol bol ye ertesi gün kısarsan belki metobolizman hızlanır ben dun denedim oldu valla hep artı gösteriyordu tartım sonunda kavuştum bu pzt söylediğim kiloya belki yarin daha da inerim umutluyum
1 dilim gizem canım malum 1 haftadır kastım son gün pasta yüzünden _çıkmazsam moralim bozulur, yarını iple çekiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?