♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydınlar
geçen hafta 92,3
bugün 92,2
fark - 100 gram

sbeden bu hafta olduğum yerde saydım aslında diyeti bozmadım ama sanırım duraklama evresindeyim
bu arada adımı değiştirdim ben karakız34

Son düzenleme:
Evet canım çok dikkat edemiyorum bi iştahım açık bu ara ama yavaş yavaş oda olacak...
Olsun canım yavaş yavaş olsun tam olsun

nehirnil111 canım bugün iyiydim tam 1000 kalori aldım.

nehirnil111 bugün 1200 kalori canım

Not ettim hepinizi kızlar vallahi sevgililer günü falan sizden tırıs geçmiş işlememiş size maşallahınız var harikasınız

K Kafkanistan maşallah sana canım çok iyi görünüyorsun

Bende hafta sonu şerefine çerez çekirdek falan yedim eşime sufle yaptım dün akşam da ondan yedim aferim bana

Cumartesi - 1243
Pazar - 1204
Mutluyum ama nedendir bilinmez yeşilçayın etkisi mi nedir vücudumdan şişkinlikler gitti dün akşam lahanalı brokoli çorbamı da yaptım içtim bir güzel bu hafta hep onu tüketmeyi planlıyorumDün akşam biberiye çayına da başladım bu bitkiler resmen mucize

begum75 @kitara_84 elma_sekerim01 K Kafkanistan mavimli halacocuksun
sbeden canım güncel kilom yeniden 52.6 Tabi diğer rakama göre +200 sanırım ama olsun geçen haftaya göre -1000 sanırım sizin bilmediğiniz tabi aramızda sır

Son düzenleme:

Evet bende yeşilçay ve biberiyeyle başladım onları bitirdiğimde ek seninkilere de geçerim canım normal çayı sevmiyorum ama bunların faydalarından dolayı çok hoşuma gidiyorlar

dikkat et canım diz önemli kalıcı hasar bırakma, bikaç gün spor yapma yada ip atlama gibi dize direk etki eden sporlardan kaç daha hafif birşeyler yap

Canım işine karışmak gibi olmasın ama bitki çaylarını günde 2 bardaktan fazla tüketme ben mesela sabahları yeşil çay içiyorum akşam yemekten sonra sindirmek adına biberiyeyi içiyorum sende 2 çeşit şeklinde 2 kupa olarak gitti sonra bir şey olmasın fazlası da zarar

ayyy bırak sen şunları benimde var etrafımda boş konuşanlar sinir oluyorum ama zayıfladıkça bunun verdiği mutluluk hiçbirşeyde yok, o yüzden yav he he de geç

ne güzel Allah katlayarak sevginizi mutluluğunuz artırsın canım tez zamanda da hayırlısıyla bir bebişle taçlandırsın inşallah (AMİN)

Canım fatscreet programını kullanabilirsin üye olman yeterli ücretsiz üyeliği zaten bir de hem pc den hem telden kullanabiliyorsun çok kolay bir program yediklerini işaretliyorsun sporlarını ekliyorsun keyifli oradan bize aldığın kaloriyi söyleyebilirsin yarışmaya katılmak istersen yarışmaya da ekleriz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…