oyy maşallah tonbise benim kizimda böyle tontisti :)Esraa dan önce ben kızımla kesikbaş fotomu atayım anneme cektirdim ancak bu kadarelimdekide eşimden
Aynen öleee valla bu arada öncesi sonrası fotoğrafı buldumErir merak etme sen bakesraas doktoru ne demiş tartıda fark yok ama ne kadar yağdan kilo kaybetmiş yeterki dengeli beslenelim şu tartı işinede çok takılmayalım bol spor yapalım
Eki Görüntüle 1773668
Bu da benim kafasız resmim
Olsun canım yavaş yavaş olsun tam olsunEvet canım çok dikkat edemiyorum bi iştahım açık bu ara ama yavaş yavaş oda olacak...
iyi akşamlar kızlar
bugün 720 kcal aldımnehirnil111
30 dk tempolu yürüyüş yaptım ve şimdi spora başlıyorum bi 30 dk daha yapıcam ,pazartesiye az kaldı asıl hafta sonu dişimizi sıkmamız lazım
638 kal aldımnehirnil111
nehirnil111 canım bugün iyiydim tam 1000 kalori aldım.
nehirnil111 760 kalori Can'ım :)
14şubat günlüğüm
Sabah: otlu yumurta ( maydonoz.dere otu. Tere ve bir yumurta )
30 gram beyaz peynir
25 gram krem peynir
Domates
Salatalik
2 adet ceviz
1 dilim sucuk
Ara öğün;140 gram biberli yog urt
3 adet mini mini muz
Aksam: 1 kase salata
1 adet palamut ızgara
799 kalnehirnil111
nehirnil111 bugün 1200 kalori canım
nehirnil111 960 kcal
nehirnil111 1364 kalori Can'ım :)
Eki Görüntüle 1773668
Bu da benim kafasız resmim
bende funda yaprağı aldim farkli olarak. ödemi kolayca atiyormus diye.
goji bery bizdeki adi kurt üzümüymüş . eskiden de varmis. zayiflatmasina inanarak değilde faydalari icin aldim daha cok. ama o soylentilerde hoş tabi. cok faydali bir sey bu okuduklarima göre
Bu hafta arti çıkmasam şükredeceğim yarin acaba nasıl olacak tartım vücudum sevgili metobolizmam eski haline dön
Hem onun moral bozukluğu hemde diz kapagimdaki bu feci ağrıb yüzünden spor yapamama durumu beni çok üzüyor aman bunlar olsun derdim rabbim başka dert vermesin inşallah esim gelene kadar iyileşse su diz kapaklarim merdivenleri zor cikiyorum ne berbat bi şeyiki ip atladım alt tarafı
Canım işine karışmak gibi olmasın ama bitki çaylarını günde 2 bardaktan fazla tüketme ben mesela sabahları yeşil çay içiyorum akşam yemekten sonra sindirmek adına biberiyeyi içiyorum sende 2 çeşit şeklinde 2 kupa olarak gitti sonra bir şey olmasın fazlası da zararsaat 9:30 goji berry
saat 10:00 kahvaltı
saat 10:30 Yeşilçay (bu sefer etkilemedi)
yürüyüş bandında bir kısmı koşu şeklinde 3000 metre
şimdi çocuk uyutuyorum. nar yicem su içiyorum. sonra bir kase yoğurt yicem sonra bir bardak süt sonra Yeşilçay ve sonra gojj bery ve sonra biberiye mate funda karışımı. bittiii. normal su ara ara içiyorum.
Birde bugün komsular geldi allahım hep ayni terane yadiyo ki arkadaş bi deri bi kemik kalmışsın artik diyet yapma bak sütün gider yahu bebeğimi görseniz çok tombul bir bebek ayda 1 kilo aliyor en az sadece anne sütü.. neyse ben dedim sağlıklı besleniyorum aburcuburu kestim diyorum neyse ... sporu sikilasmak için yapıyorum dedim e birde saglik . Çocuk ayaklanırsa gevşemek istersin boşver bırak sporu diyor kendiside zayıflamak istiyor leslie felan önerecektim ama gıcık oldum vazgeçtim bide bana diyor bir deri bi kemik aynalar olmasa inanıcam yani
sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar,bize hergün sevgililer günü gerçekten 15 yıl önce nasılsa hala aynıyız dicem ama yalan olur daha çok seviyorum tanıdıkça eşimi ,aşkımız inşallah meyveyle taçlansın dua edin ne olur çok istiyorum
bu arada eşime çikolatalı pasta yaptım akşama 1 dilimcik yicem göz hakkı :)
Allah razı olsun canım benimmne güzel Allah katlayarak sevginizi mutluluğunuz artırsın canımtez zamanda da hayırlısıyla bir bebişle taçlandırsın inşallah (AMİN)
Sabah kahvaltım
2kaşık patates kavurması
Yarım yumurta omlet
2dilim peynir
4zeytin
Domates
1dilim ekmek
1 bardak tarçınlı süt
Tutamadım kendimi iştahım çok açık kızlar yaa
Çokoprens yedim 1tane
Kızlar şu kalori sayma işini bana öğretin 1000 kaloriyi aşmazsam çok rahat kilo verirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?