Guzel fikir cnm cok saolllEğer bundan sonra aksama yapmazsansbeden arkadaşımızdan rica etsen alır belki geri Pilates kalori yaktırmaz sıkılaştırır canım ne kadar yaparsan yap senin kalori yakman için yapacakların leslie, kardiyo videoları
Gayet güzel menü oluşturmuşsun ama ben olsam şöyle düzenlerdim
Sigara böreği yerine patatesli ya da peynirli çıtırlı börek sarma şeklinde midye börekte olabilir
Rus salatası yerine makarna salatası ya da mercimek köftesi
Kakaolu kek yerine brownie ya da ağlayan pasta olabilir kedidilli tiramisu da akşam çaylarına çok yakışıyor
Kurabiye ve diğerleri uygun ama bence tatlın çok olur kurabiyeyi tuzlu seçebilirsin
Bende onlara atıyorum suçu oysa ne suçları var kisbeden Kilo bildirimi
Geçen hafta 71.7
Bu hafta 71.3
Sade ve sadece 400 gram gitmiş
O kadar misafirliğe düğüne derneğe gidersem olacağı buydu çok kuruyemiş yedim ah o kürümemişler
Rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sadece daha dolgun doyurucu olur gibi geldiGuzel fikir cnm cok saolll
Evet dedigin belki leslie calismam gerekiyor
Evet cnm hemen videolara bakmam lazimRica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sadece daha dolgun doyurucu olur gibi geldiLeslie kesinlikle ayrıca ip atlama,kardiyo hareketleri,zumba da yapabilirsin
Martta bi soğuklar yine gelir sonra tam bahar gelir artık.Acayip güzel güneşli sıcak bahar havası bahar mı geldi ne çok sevindiriğim bende
Nerdeyse aynı bizimde:))Sabah öğle akşam iyiydi akşam lahana çorbamı içtim biberiye çayımı içtim sabah yeşil çayımı içtim haşlanmış yumurtamı yedim çok kaçamak vermedimama ama akşam 1 suflenin yarısından fazlasını yedim az kuruyemiş az çekirdek az cips yedim film izlerken kaçınılmazdı 2 film bitirdik başka programlarla falan Sizin nasıl geçti
Bak canım yemende sıkıntı yoksa eğer dikkat edip çok kaçamak yapmadığın halde gitmiyorsa vücut pilatesle sıkılaşıyordur sadece bu tür videolara yönelmeli kan ter içinde kalana kadar spor yapmalısın vücut harekete geçmeliEvet cnm hemen videolara bakmam lazim
Martta bi soğuklar yine gelir sonra tam bahar gelir artık.
Ben yazın orularda düşünemiyorum bizim orayı
Bizde bir yerli bir yabancı izledikNerdeyse aynı bizimde:))
Kahvaltıya geldi işte akşam da birlikteydik normalde dışarı çıkardık ama bu yıl tüm gün evdeydik.
Bir yerli bir yabancı film izledik bizde ama tek farkı sen zararsız atlatmışsın ben baya yedim:)
Sorma benim de yediğimin 20 tanesi 201 kaloriBende onlara atıyorum suçu oysa ne suçları var kiEşim yine dün gitmiş yarım kilo karışık kuru yemiş yarım kilo çekirdek almış gelde delirme kuruyemişte en yağlılardan en güzellerinden ya
Sorma benim de yediğimin 20 tanesi 201 kalori
Offf offf
ooo mis gibim olur kızın şimdi ne güzel babasını mismis karşılar
gözün aydın canım sonunda kavuşuyosunuz
1 günde mi yapacaksın bunları canım eşin mi yiyecek sadece büyük bir misafir kalabalığı için yapıyor gibisinMenümyapabilirmiyim bilmiyorum ama hayaller güzeldir
Sultan lokumu
İcli köfte
Mercimek lazanya
Burma tatlı
Ev yapımı iskender
Rus salatası
Yalancı profiterol
Krem santili kurabiye
Eğer yaparsam tika basa yerim valla simdi farkettim eşime değilde kendi canımın istediklerini yaptığımı farkettim
Evet 10 dk içinde değiştiriliyor ama foto siliniyomu bilmiyorumKızlar önce ve sonramı koycam ama 10 dk içinde mi silmem gerekiyor
Ilk resim 95 küsür 20 eylülde çekildi
Ikinci resim bugün 79.8 15 Şubat tarihinde çekildi aradaki fark 15 kilo
Devam begümcüm durmak yok bacaklarım kollarım erimiş resmen ya çok mutluyumCanım maşallah bariz fark var bacakların üst kısmın cok incelmiş, supersin hızla devam et diyete 75 e kadar durmak yok
Ilk resim 95 küsür 20 eylülde çekildi
Ikinci resim bugün 79.8 15 Şubat tarihinde çekildi aradaki fark 15 kilo
1 günde mi yapacaksın bunları canım eşin mi yiyecek sadece büyük bir misafir kalabalığı için yapıyor gibisin
1 günde ise bunlar çok çok fazla 1 haftalık menü çıkartırım ben sana bunlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?