♥haftalık kilo verme yarışması♥

Naptınız bakim sevgililer gününde sufle yendi mi krep yapıldı mı alper tunga öldi mi

Naptınız bakim sevgililer gününde sufle yendi mi krep yapıldı mı alper tunga öldi mi
Sabah öğle akşam iyiydi akşam lahana çorbamı içtim biberiye çayımı içtim sabah yeşil çayımı içtim haşlanmış yumurtamı yedim çok kaçamak vermedimama ama akşam 1 suflenin yarısından fazlasını yedimaz kuruyemiş az çekirdek az cips yedim film izlerken kaçınılmazdı 2 film bitirdik başka programlarla falan Sizin nasıl geçti

evett azmettim 1 hafta dışardan yedim abu cuburun dibine vurdum :)

geçen hafta 53
bugün 54

sbeden
@deniz3344 kuzum yetişicem sana :)
Aburcuburlar yakıyor başımızı bende bir şey deneyeceğim tuzsuz yağsız mısır patlatacağım eşim çerez yerken onu yiyeceğim bende belki öyle durdururum kendimi

Canım aldın mı verdin mi nedir durum kafanı çok takma bak moral bozukluğu sana yaramıyor2 haftadır bildirim yapmadın yalnız silmiş olabilirler adını
Neyse silinmis yapcak bisey yok.
400 gr verebildim 1 haftada.
Gayret ediorum hemen hemen hergun pilates yapiorum ise yaramiyo yahu

Neyse silinmis yapcak bisey yok.
400 gr verebildim 1 haftada.
Gayret ediorum hemen hemen hergun pilates yapiorum ise yaramiyo yahu

Aksam cayina gelicekler aklimdakileri soyleyim.
Sigara boregi
Rus salatasi
Kakolu kek
Tirtikli kurabiye
Biskuvi toplari
Yeter diye dusunuorum
9 kisi fln olcaz

Eğer bundan sonra aksama yapmazsan sbeden arkadaşımızdan rica etsen alır belki geri Pilates kalori yaktırmaz sıkılaştırır canım ne kadar yaparsan yap senin kalori yakman için yapacakların leslie, kardiyo videoları

Gayet güzel menü oluşturmuşsun ama ben olsam şöyle düzenlerdim

Sigara böreği yerine patatesli ya da peynirli çıtırlı börek sarma şeklinde midye börekte olabilir
Rus salatası yerine makarna salatası ya da mercimek köftesi
Kakaolu kek yerine brownie ya da ağlayan pasta olabilir kedidilli tiramisu da akşam çaylarına çok yakışıyor
Kurabiye ve diğerleri uygun ama bence tatlın çok olur kurabiyeyi tuzlu seçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…