Naptınız bakim sevgililer gününde sufle yendi mi krep yapıldı mı alper tunga öldi miEvde geçirmek istiyorum canım ilk sevgililer günümüz evli olarak inşallah bir aksilik olmazsa başbaşa geçirmek daha iyi olurSabah krep yumurta patates kızartması falan yapayım diyorum akşama da beşamel soslu tavuk düşündüm sonrasında sufle ama bilemedim bu iş bana yaramaz gibi Ekstradan film izlersek cips çekirdek hiç hoş olmayacak hemde
Yaa hava çok güzel bugün Hakkari de bile:))İstikrarı severim
Sabah öğle akşam iyiydi akşam lahana çorbamı içtim biberiye çayımı içtim sabah yeşil çayımı içtim haşlanmış yumurtamı yedim çok kaçamak vermedimNaptınız bakim sevgililer gününde sufle yendi mi krep yapıldı mı alper tunga öldi mi
Acayip güzel güneşli sıcak bahar havası bahar mı geldi ne çok sevindiriğim bendeYaa hava çok güzel bugün Hakkari de bile:))
Duramıyorum yerimde koşturup zıplayasım var
Bugün herkesler çok yoğun sanırım yada havayı güzel gören spora koştu
Acayip güzel güneşli sıcak bahar havası bahar mı geldi ne çok sevindiriğim bende
ama haftaya kar fırtınası gösteriyor sadece bu hafta böyleymiş
Aburcuburlar yakıyor başımızı bende bir şey deneyeceğim tuzsuz yağsız mısır patlatacağım eşim çerez yerken onu yiyeceğim bende belki öyle durdururum kendimievett azmettim 1 hafta dışardan yedim abu cuburun dibine vurdum :)
geçen hafta 53
bugün 54
sbeden
@deniz3344 kuzum yetişicem sana :)
bu kadar zayif beklemiyordum seni. kızının montuna bittimEki Görüntüle 1773668
Bu da benim kafasız resmim
Guncel kilom 61.0
Hala is bulamadim moral sifir
Herkes isine gidiyor ben evde tek basina uff
nehirnil111 sbeden
Çay mı yemek mi canım ağır misafirler mi basit bir kaç kişi mi yalnız tabir güzel basitnehirnil111 hafta sonu kismetse misafirlerim gelecek. Onlara menu hazirliorum. Nehir fikir verebilirmisin bana
Neyse silinmis yapcak bisey yok.Canım aldın mı verdin mi nedir durum kafanı çok takma bak moral bozukluğu sana yaramıyor2 haftadır bildirim yapmadın yalnız silmiş olabilirler adını
Aksam cayina gelicekler aklimdakileri soyleyim.Çay mı yemek mi canım ağır misafirler mi basit bir kaç kişi mi yalnız tabir güzel basit
Crazy 8 diye bir dükkandan aldım Can'ım Amerika'danbu kadar zayif beklemiyordum seni. kızının montuna bittimnerden aldin yada markasi ne
Neyse silinmis yapcak bisey yok.
400 gr verebildim 1 haftada.
Gayret ediorum hemen hemen hergun pilates yapiorum ise yaramiyo yahu
Aksam cayina gelicekler aklimdakileri soyleyim.
Sigara boregi
Rus salatasi
Kakolu kek
Tirtikli kurabiye
Biskuvi toplari
Yeter diye dusunuorum
9 kisi fln olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?