haklısın canım bende ikiye düşurdum. hepsini karistirip içiyorumCanım işine karışmak gibi olmasın ama bitki çaylarını günde 2 bardaktan fazla tüketme ben mesela sabahları yeşil çay içiyorum akşam yemekten sonra sindirmek adına biberiyeyi içiyorum sende 2 çeşit şeklinde 2 kupa olarak gitti sonra bir şey olmasın fazlası da zarar
evet canım sağolCanım çok farketmiş iste azmin sonucu insan isterse
Ilk resim 95 küsür 20 eylülde çekildi
Ikinci resim bugün 79.8 15 Şubat tarihinde çekildi aradaki fark 15 kilo
Harikasın muhteşemsin canım daha ne olsunDevam begümcüm durmak yok bacaklarım kollarım erimiş resmen ya çok mutluyum
Yalnıznehirnil111 bugün hak ettim biraz ödül vereyim kendime de kalori bildirmeyim canımcım
Çok mu abartmışım eşim gelecek diye çok mutlu oldum simdi biraz alışveriş yaptım geldim ama tasiyamadim eniştem saolsun aksama biraz daha alışveriş yapmam gerek lazanya alicam hic almadım daha önce nasıl bir şeyde bilmiyorum sen yapiyordun galiba aydınlatabilirmişin beni... O zaman bana bu menü içerisinde aksam mum ışığında yiyeceğim cikartirmisin veya başka bir şeyde olabilir ama bunlardan canım çok çekiyor birde içli köfte olsun içinde esim istedi. Çarşamba aksama belki gelirim dedi inşallah rabbim sağ salim bi varsa yanıma
Afiyet şeker olsun canımcımhaklısın canım bende ikiye düşurdum. hepsini karistirip içiyorum
tebrik ederimKızlar nasıl mutluyum anlatamam kilom 79.8gözlerime inanamıyorum 7li rakamları gördüm ben ya 4 ay önce 100 olmaya 4 kalan ben şimdi 79.8 fark _1.900 gram sbeden
teşekkür ederim canımm ,sen ne yaptın bu hafta ? foto koydum bak bakalım:)tebrik ederim
kiskandigimi biliyorsun
Harikasın muhteşemsin canım daha ne olsunTabi ki istediğin kadar ye bu kadar farkla bende olsam yerim
Şöyle yapabilirsin hem kendini yormazsın hemde mum ışığında güzel bir yemek yersiniz lazanyayı niye mercimekli yapıyorsun ben hep kıymalı yaptım mercimekli hiç duymamıştımGüzel bir çorba sonra içli köfte kıymalı lazanya sultan lokumu ve 1 çeşit şerbetli tatlı yeterli gibi geldi bana ama kurabiyeyi falan yap at buzluğa sonraki gün kahve yanında içer yersiniz kuzum Lazanya paketinin üzerinde haşlamaya gerek yok diyorsa haşlama canım ben hep öyle tercih ettim sosu hazırlıyorsun sırasıyla tepsiye dizip kat kat yapıyorsun fırına veriyorsun ben beşamel soslu kıymalı soslu bir arada yapıyorum bir kat lazanya üstüne beşamel sos üstüne kıymalı sos tekrar lazanya yaprakları böyle malzemeler bitene kadar devam ediyorum en üste kaşar rendesi serpiyorum bol bol istersen bir tane araya da serp öyle de güzel oluyor bayılırım lazanyaya
cakdir catliyorum buradasaol canım benim utancımdan küçcük yazdım böyle yazınca daha az utanıyorum , seninde maşallahı var süper gidiyosun
bensbeden in yerinde olsam eteklerim zil çalardı
nedense gitmiyor yerimdeyimsbeden nerde acaba kilo verebildinmi çok merak ettim :)
aleyküm selam canim beni sorarsan catliyorum evde cok sıkılmaya basladim..ozledim disarda yurumeyi.sen nasilsinSelamün aleykum kızlaarrr
Nasılsınız neler yapıyorsunuz
Kilom 56sbeden canım
Çok istikrarlıyımdır:))
nedense gitmiyor yerimdeyim
.hormonlarimdan yada emzirmeyi kestim 4 gündür. şişti göğüslerm belki ondan bilmiyorumama motivem yerinde
Yaa bizim diğer topiğe baktım dediğin gibi o nasıl menü öyle
Sabah 1 yumurta 1 zeytin yarım domates
Akşam 1 bardak ayran 1 baget:)))
cok güzel canim gülerek kullanin :)Crazy 8 diye bir dükkandan aldım Can'ım Amerika'dan
gördüm fotolari. aslinda 15 kilo ikinci resimde ayakta olsaydin daha belli olurdu..teşekkür ederim canımm ,sen ne yaptın bu hafta ? foto koydum bak bakalım:)
evet canim inaniyorum ve sabrediyorum. hava yagmurlu sohuk ilk firsatta dışarı atacam kendimi çalıyorum evdeSabret canım ben ilk 2 ay gram oynamadım yerimden,bu sürede önemli olan kararlı kalmaya devam etmek, illaki yumuşuyor yağlar ve gitmeye başlayınca mutlu oluyosun
nedense gitmiyor yerimdeyim
.hormonlarimdan yada emzirmeyi kestim 4 gündür. şişti göğüslerm belki ondan bilmiyorumama motivem yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?