♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok tatlısın ya ne kadar büyük yazmışsın öyle :) sen gayet fitsin canım süper görünüyorsun

Ben bekledim sen elmaşekeriyle 1.ciliği paylaşacaksın diye cuma günün yoktu çünkü bende ama onda işte 3000li sayı gelince hayal kırıklığına uğradım

1 günde aldigimi 2 günde daha alamadım valla ama o gün öyle bir yemişim ki yarin öğlene doğru ancak acıktım

okumasanda olurdu tabi, bende yemesem olurdu tabi ama tutamadım pis boğazımı deniiz havası iştahımı açtı
Hafta sonu hava çok güzeldi burada da biz sevgililer gününü evde geçirmek istedik sıradan bir gün ama beraber film keyfi yapalım dedik bayağı film de izledik dinlendikDeniz havası vardı ama bir sahilde tur olurdu yani aklıma geldi bak

evet yaa deniz havası iyi geldi, bide bi güzeldiki hava, pek oturmadık gezdik durduk
ne filmi izlediniz bakim tavsiye edebileceğin varmı aralarında?

evet yaa deniz havası iyi geldi, bide bi güzeldiki hava, pek oturmadık gezdik durduk
ne filmi izlediniz bakim tavsiye edebileceğin varmı aralarında?

Senden bana kalan ve aşk yemini adlı filmleri izledik sevgililer gününe romantik filmİkisi de çok güzeldi biz sevdik Gezmek iyi olmuştur ama +spor sana canım yürümüşsün eritmişsindir de

Sabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase domates çorbası(2 çay kaşığı elma sirkesi eklenerek)+ 1 ad.tavuk gögsü haşlama + yarım patates haşlama + 3 dilim havuç haşlama + 1 orta boy elma - 445 kalori

Bugün herkesler çok yoğun sanırım yada havayı güzel gören spora koştu

Bende bebeğimi sallıyorum bugün onu yıkıcam bana spor olur esim yarin gelebilirmiş belki alışverişe çıkmak istiyorum elbette birde dur listemi hazırlayım hatta bir sürü şey yapmak istiyorum yemek olarak :)

ooo mis gibim olur kızın şimdi ne güzel babasını mismis karşılar
gözün aydın canım sonunda kavuşuyosunuz

Yaa bizim diğer topiğe baktım dediğin gibi o nasıl menü öyle
Sabah 1 yumurta 1 zeytin yarım domates
Akşam 1 bardak ayran 1 baget:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…