- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İçli köfte nasıl yapılıyor bilmiyorum canım ama mantıklı düşünmüşsün iki işle de uğraşmamaış olursun hemKıymalı yapmaya karar verdi m nehirim kötü felan olur sonra riske atmayim içki köftenin içini bol yapip lazanyaya koysam olurmu ki :)
Bazen şişlikler olabilir canım moral bozma sakın büyük ihtimal vücudun su da tutmuş olabilir biliyorsun geçen haftaydı sanırım ne yesem sadece tutuyordu gram gitmiyordu bendesivribiber turşusu su tutmuş olabilir ama lavaboya çıkmak için yaptın sanırım bari yanında bulgur pilavı ya da acılı cips yeseydin acılı çiğ köfte de olabilir lavaboya çıkaran cinsler bunlar Çok tehlikeli bir menü yok gibi petibör rulokat dışında ama takma kafana bugün dengelersin Ödem için lahana çorbası, kereviz,brokoli,yeşil çay öneririm
evet tatlım sırf tuvalet için acı biber turşusu yiyorum. aslında faydasını da görmüştüm. ama bu h.sonu hamur işi tükettim misafirlikteydim az az yedim ama işte çok etkileniyorum...kereviz brokoli aldım pazardan :) dün karnıbahar yedim. bugün akşam brokoli yiyecem. öğlen için de ton balığı getirdim. ama en kötüsü akşam çayın yanında yediklerim. eşim ve kızım her akşam istiyorlar bir iki tane yesem tamam ama yok yani yiyorum
kızlar görüyorumki buradaki herkes kilo konusunda ya yerinde saymış yada azıcıcık alınmış (verebilenleri ayrı tutup ekstradan tebrik ediyorum)
ben bunun sebebini araştırdım ve sizlere müjdem var
hiiiçççç morellerinizi üzmeyin sebebi belli ''BÜYÜYEN AY''
8 şubattan beri ay büyüyo(yeni ay dönemi ve sonrası dolunay) ay büyüdükçe bizde ayla beraber büyüyoruz ve bedenimiz enerji güç topluyor iştahlar açılıyor ve bedene güç veren şeyler yenmesi gerekiyomuş
22 şubatta dolunay gerçekleşiyor ve sonrasında 23 şubattan itibaren 2 hafta ay küçülmeye başlayacak tabi bizde ayla birlikte küçülecek küçülecek küçüleceğizinşallah (aminn)
büyüyen ayda (yani yeniay da) depolanan enerji küçülen ayda artık boşalmaya hazır ve enerji boşalması başlıyor,zorlanmadan diyete başlayabiliriz, sıvı ve toksin atmamız oldukça kolaymış,Dolunay’ın hemen ardından diyete başladığımızda kesinlikle verimli neticeler alırız çünkü kilo alımı bu dönemde yavaşlar ve gerilermiş
kızlar şimdi özetle
8-22 şubat arası yeni ay dönemi yani kilo vermek zor,almak kolay,büyüme evremiz
22şubat-9 mart arası küçülen ay dönemi yani kilo vermek kolay, diyet zamanı,küçülme evremiz
bundan ötürü morelleri üzmek/bozmak yok güç veren şeyler yiyip enercilerimizi depoluyoruz ama kilo almamaya çalışıyoruz
benden bu kadar, inanmak inamamak size kalmış, isterseniz kendinizi deneyerek sonuçlara bi bakın
bende inandım okuyunca, sonuçta ay ın dünyaya etkilerini ilkokuldan beri görüyoruz, illaki bizdede vardır etkisi, ay büyüdükçe bu dönemde vücut su tutuyor sanırım su yükseliyor, ama ay küçüldükçe vücuttaki suda küçülüyor ve azalıyor bi nevi gel-git yaşıyoruzbegümmm aynısını bir arkadaşım söylediben inanıyorum bu yazılanlara
bende inandım okuyunca, sonuçta ay ın dünyaya etkilerini ilkokuldan beri görüyoruz, illaki bizdede vardır etkisi, ay büyüdükçe bu dönemde vücut su tutuyor sanırım su yükseliyor, ama ay küçüldükçe vücuttaki suda küçülüyor ve azalıyor bi nevi gel-git yaşıyoruz
bende biraz öyle oldum ama yapcak bişey yok ay varken suçlu mu arıyım ortadaişte ben en güzel örneğim :) hemen suçu aya atıyorum
bende biraz öyle oldum ama yapcak bişey yok ay varken suçlu mu arıyım ortada
haftaya daha aşağı çıkarsın canım sabırsbeden canım benim kilom artı bile çıktı adet olduğum için sen yine beni aynı yaz istersen
olsun haftaya avantajlı olursunbu hafta hiç veremedim hatta almış bile olabilirim sabah tartılmayı unuttum yemekten sonra 72 çıktım malesefsbeden
bugün hava çok güzel canım. geçen sonbahardan sonra ilk defa yürüyüşe çıkmayı planlıyorumBenimde 5 gün boyunca artı çıktı 400 gram sonra yaklaşık 3000 kalori yedim ertesi 2 gün 600 küsur ve 700 küsur kalori aldım sonuç inanilmaz 1 kilo gitti :)
Motivasyonumuzu asla kaybetmeyelim her an yenileyelim kendimizi eninde sonunda gidecek bu kilolar ...
bekliyorum canım. gerçekten dediğin gibi sabır işi emek işi. eşine bakma sen . gerçekten bana öyle geliyor ki 75 kilo bile olsan fazlalık olacak. çünkü 79 kiloluk halinde bile fazlalık çok gibi geldi bana . yine senin kararın tabi. ama en azından 70 i bi deneyip hafifliğini yaşamanı isterim. ne kadar hafif o kadar enerji güçEvet canım 75 olayım ayakta atarım onu da:)
Belki de canım kilo verme de sabır ve istikrar çok önemli bekle bakalım yeterki iste gerçekten oluyormuş, eşim ve annem artık tamam zayıflama diyorlar ama kesinlikle devam ilk hedefim 78 olmak bakalım , olmayan kıyafetlere girmek ve daha dinç olmak çok güzel duygu , inşallah buradaki herkes hedefine kavuşur, 75 oldu mu korucam artık bakalım çünki gayet fit olucam o zaman :)
yazdım canımsbeden 58,7 canım bu arada 7 mart hedefim yazmamışım 56
tamam canım. şu not görüntünü at bakalım özelden
kız deniz etiketlediğin 3 kişi uzun zamandır aramızda yoksbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 @CallanPinckney
15 ŞUBAT 2016: 56.90
16 ŞUBAT 2016: 56.40
Akşam alışveriş yapamadım geçen aldığım lahananın yarısı kalmıştı bugün soğan maydanoz kereviz alıcam lahana çorbası zamanım gelmiş
haftaya daha aşağı çıkarsın canım sabır
olsun haftaya avantajlı olursun
bugün hava çok güzel canım. geçen sonbahardan sonra ilk defa yürüyüşe çıkmayı planlıyorum
yürümeden olmuyor. sanıyordum kişın zayıflıyorum . oysa yanılmışım . kilo verdiğim kış emziriyordum ilk emzirme zamanları hızla kilo gitmişti. baharı özledin
BUNA SEVİNDİM HEMDE ÇOKkızlar görüyorumki buradaki herkes kilo konusunda ya yerinde saymış yada azıcıcık alınmış (verebilenleri ayrı tutup ekstradan tebrik ediyorum)
ben bunun sebebini araştırdım ve sizlere müjdem var
hiiiçççç morellerinizi üzmeyin sebebi belli ''BÜYÜYEN AY''
8 şubattan beri ay büyüyo(yeni ay dönemi ve sonrası dolunay) ay büyüdükçe bizde ayla beraber büyüyoruz ve bedenimiz enerji güç topluyor iştahlar açılıyor ve bedene güç veren şeyler yenmesi gerekiyormuş
22 şubatta dolunay gerçekleşiyor ve sonrasında 23 şubattan itibaren 2 hafta ay küçülmeye başlayacak tabi bizde ayla birlikte küçülecek küçülecek küçüleceğizinşallah (aminn)
büyüyen ayda (yani yeniay da) depolanan enerji küçülen ayda artık boşalmaya hazır ve enerji boşalması başlıyor,zorlanmadan diyete başlayabiliriz, sıvı ve toksin atmamız oldukça kolaymış,Dolunay’ın hemen ardından diyete başladığımızda kesinlikle verimli neticeler alırız çünkü kilo alımı bu dönemde yavaşlar ve gerilermiş
kızlar şimdi özetle
8-22 şubat arası yeni ay dönemi yani kilo vermek zor,almak kolay,büyüme evremiz
22 şubat-9 mart arası küçülen ay dönemiyani kilo vermek kolay, diyet zamanı ,küçülme evremiz,
bundan ötürü morelleri üzmek/bozmak yok, güç veren şeyler yiyip enercilerimizi depoluyoruz ama kilo almamaya çalışıyoruz
benden bu kadar, inanmak inamamak size kalmış, isterseniz kendinizi deneyerek sonuçlara bi bakın
BUNA SEVİNDİM HEMDE ÇOK
ÖĞLENİ KILIP HAZIRLANIP ÇIKICAM YÜRÜYÜŞE EN AZ 3 SAAT
o zaman yediğim abur cuurlara devam suç ayınsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?