♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ayyy bu kilo verme çilesi de bitse de rahatlasak yaaaaa

Akşam yemeğin milletin öğle yemeği Sanırım o saatte yesem ve daha yemesem baş ağrısından mide batmasından duramazdım yerimde
İşte bünye nasıl alıştı mı öyle gidiyor ben saat 2 de yemezsem herkesle kavga ediyorum açlıktan mesela ama sonra hayatta yiyemem yetiyo ertesi güne kadar.
Tabi çay yanında çiğdem çitliyorum

Bilmiyorum şu an çok tokum ama

Yiyip yiyip sonra eritsek olmaz mı ki

Ay biliyorum da işte ne yapayım karnım şiş
Arada brokoli haşlayacağım ondan da yerim biraz :)

İşte bünye nasıl alıştı mı öyle gidiyor ben saat 2 de yemezsem herkesle kavga ediyorum açlıktan mesela ama sonra hayatta yiyemem yetiyo ertesi güne kadar.
Tabi çay yanında çiğdem çitliyorum
Vallahi senin midem küçülmüş hatta hiç yok gibi bir şey saat 2 de yiyip sonraki sabah 1 yumurtayla durabiliyorsan bravo canım vücudun alışmış resmen miden hiç bir şey almıyor istemiyor
Bilmiyorum şu an çok tokum ama

Tok olman güzel tabi

Kız dün eski resmimi buldum sadece yüzüm var nasıl güzelim yaa bakmaya kıyamadım kendime:)))
Zayıflayınca yüz de biraz gidiyo tabi haliyle dünden beri o kafama takıldı:))
Okulda çay kahve çok içiyorum yaa ondan aramıyorum hiç yemek okul sütü de başladı arada çocuklarla süt bari içeyim

Bak mesela şunlar süper

Benimde yüzüm iyice zayıflarsam iyice gidecek bende ona üzülüyorum sadeceBende sıvı tükettiğimden bir şey yiyor gibi hissediyor insan acıkmıyor haklısın

Bende bunları çok seviyorum

bu arada kilo verme sırrım şu kızlar akşam yemeğini en geç 16.30 da yerim 4 aydır böyle alıştırdım kendimi çok memnunum işe yarıyor
ben de öyle yapıyorum. gün içinde istediğimden yiyorum tabi ölçüye dikkat ediyorum. beşten sonra yemiyorum. en iyisi böyle bence de.

Bak helee fotonu özel den atta bizi mahrum bırakma bu güzellikten

yok yok canım ben kesinlikle diyet yapmıyorum ,şu ana kadar diyet yapsam oooo çoktan herşeye daha çok sarılıp bu kilonun 2 katını almıştım ,canım ne istiyorsa yiyorum pasta çikolata(çikolatayı yemediğim 1 günüm yok) gözleme herşeyi yiyorum ama miktar ve saati önemliymiş ben bunu geç anladım ama çok da geç kalmadım galiba bu beslenme şeklim oldu artık benim hiçbişeyden mahrum değilim böyle sürekli devam edicem artık ,sanada tavsiye ederim kendini diyet psikolojisinden çıkar dönüşü inan çok ağır oluyor nacizane tavsiyem tatlım

ahanda aynı ben

Ye bence de karnının şiş olması kilodan değil ki ödem olmuştur soğuk almışsındır gaz dolmuştur hepsi olabilir
Evet olabilir bu arada
Sabah yarım kase yoğurt 5 kayısı bir kuru incir yedim öğle yarım kase kesme çorbası 1 incir 3 kayısı yedim ikindi de bir küçük dilim tavuklu ıspanaklı börek yedim
Biraz önce de oğlanın yiyemediği çikolatalı gofretin 3 te birini yedim
Kalorim 833 nehirnil111 saat 3 buçuk ve daha birşey yemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…