- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
aynen bende aynı durumdayım. insanın kıyafet alası gelmiyo valla. yaza düğünümüz var ama korkumdan kıyafetlere bile bakmıyorum.Şöyle kendime ait arabam olsa arada atlar giderdim kuaföre fon cektirirdum ustune ortu atar gelirdim eve. Iyi geliyor insana pozitif etki ediyor. Moral oluyor .kilomdan dolayi icimden gelmiyor ama zamanla kiyafet sac bas takilirimiyi etmissin canım en azından aklinda kalmamis oldu
Evet tatlım baya yürüdüm okula da yürüyerek gittim geldim bide nöbetçiydim bugün
Sen neler yaptın bakalım nasıl geçti günün
Canım Salı gününün kalorisini söylemiş miydin benim notlarımda yokta1050 kalori ile kapadım bugünnehirnil111
Canım aslında bende yapmıyorum çünkü ne pastadan ne börekten fedakarlık yapmıyorum hiç anları kaçırmıyorum yani özel günler de misafirlikte tadıyorum muhakkak dediğin gibi bunu yaşam şekli haline getirmemiz gerekiryok yok canım ben kesinlikle diyet yapmıyorum ,şu ana kadar diyet yapsam oooo çoktan herşeye daha çok sarılıp bu kilonun 2 katını almıştım ,canım ne istiyorsa yiyorum pasta çikolata(çikolatayı yemediğim 1 günüm yok) gözleme herşeyi yiyorum ama miktar ve saati önemliymiş ben bunu geç anladım ama çok da geç kalmadım galiba bu beslenme şeklim oldu artık benim hiçbişeyden mahrum değilim böyle sürekli devam edicem artık ,sanada tavsiye ederim kendini diyet psikolojisinden çıkar dönüşü inan çok ağır oluyor nacizane tavsiyem tatlım
Çok iyisin canımEvet olabilir bu arada
Sabah yarım kase yoğurt 5 kayısı bir kuru incir yedim öğle yarım kase kesme çorbası 1 incir 3 kayısı yedim ikindi de bir küçük dilim tavuklu ıspanaklı börek yedim
Biraz önce de oğlanın yiyemediği çikolatalı gofretin 3 te birini yedim
Kalorim 833nehirnil111 saat 3 buçuk ve daha birşey yemeyeceğim
nehirnil111 günaydın tatlım 17 şubat kalorim azcık fazla oldu ama 1559 misafirlik olayı çıkınca brokoli yapamadım evde olanları yedim.
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
80 kcal- 0.75 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
58 kcal- 0.25 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Nutella Çikolata
27 kcal- 0.25 x 100gr Beyaz Peynir
63 kcal- 4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin
32 kcal- 1.00 x 1 Adet Domates
14 kcal- 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
12 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağlı)
139 kcal- 0.75 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış)
135 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 1.00 x 1 Adet (50gr) Eti Canga Çikolata
260 kcal- 10.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz)
240 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı
124 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağlı)
139 kcal- 1.00 x 1 Adet (15gr) Ev Kurabiyesi
60 kcal- 1.00 x 1 Dilim Ev Yapımı Browni
122 kcal
1559 kcal
Canım Salı gününün kalorisini söylemiş miydin benim notlarımda yokta
Canım aslında bende yapmıyorum çünkü ne pastadan ne börekten fedakarlık yapmıyorum hiç anları kaçırmıyorum yani özel günler de misafirlikte tadıyorum muhakkak dediğin gibi bunu yaşam şekli haline getirmemiz gerekirVücut şaşırır bu sefer geri dönüşte yavaş yavaş herşeye alıştırmak gerek mesela dün ekler yedim akşam bir kaç çatalda olsa makarna yedim bunlar gerekli Çok iyi yapıyorsun bende böyle devam etmeyi düşünüyorum inşallah sağlıklı yaşamayı öğrenmek ve bunu uygulamak muhteşem bir duygu
Çok iyisin canım
Olsun canım fazla kaçan bir şey yok ufak tefek atıştırmışsın
Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase sebze çorbası + 3 ad.pişmiş köfte + 1 dilim pişmiş patates + 1 kase yeşil salata - 263 kalori
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 1 küçük minicik minnak ekler- 176 kalori
Akşam; 19:30 - 1 kase kırmızı mercimek çorbası + 2 ymk kaşığı salçalı spagetti + 1 orta boy salatalık turşusu + 5 ad.acı biber turşusu - 186 kalori
Ara; 20:00 - 1 dilim elma + 1 dilim portakal + 1 dilim armut + 2 antep fıstığı + 1 badem + 2 kaju - 73 kalori
Toplam: 868 kalori
@beyaz lotuselma_sekerim01 K Kafkanistan mavimli begum75 H Heart of Gold
begum75 canım unuttum atmayı. Merak etmiştin. 58,5 kiloyum. Çoğu kişiye göre ideal bi kilo ama gördüğünüz gibi benim için değil karın bölgem full yağ
Canga da çok güzeldir pis ya bizim dolapta durdu durdu yiyemedim kardeşime verdim geldiğinde al ye diye canım çekti şimcikYOK Nehircim ufak tefek değil. türk kahvesi yapan arkadaşımın eti canga dark almış bildiğin yedim yani .hani yarısını yarına da bırakayım yok :) normalde 2 kare bitter yerdik ama bu sefer coştuk. bak ne diyecem sana, dün ankaradan beraber diyetisyene gittiğim arkadaşımla görüştüm. onunla benim metabolizma boy kilo vücut tipi aynıydı. şimdi tekrar diyete başlıyormuş bana dedi ki
şu şekilde beslen; sen ne düşünüyorsun deniz begüm esra mavimli su sbeden kafkanistan herkes yorum yazabilir adını yazmadıklarım da
7.00 kahvaltı
9.00 ara öğün 1/2 meyve
11.00 ara öğün kalan 1/2 meyve
12 yürüyüş
13:00 öğle yemeği ( yoğurt sebze salata, ya da yoğurt et baklagil salata yağsız)
15:30 ara öğün ( yoğurt, süt, 2 ceviz ya da 1/2 meyve herhangi biri
18:30 akşam yemeği
21:00 süt ya da yoğurt
yani 2 saate yakın birşeyler ye diyor. ben mesela sabah öğle arasında 1 ara öğün, öğle akşam arasında 1 ara öğün yapıyordum.
Vücudunun abartı bir hali yok canım ama dediğin gibi karın bölgen için sıkı bir pilates sporu yaparsan çok iyi olur mekik en iyi yöntem zayıfladıkça gidecek aslındabegum75 canım unuttum atmayı. Merak etmiştin. 58,5 kiloyum. Çoğu kişiye göre ideal bi kilo ama gördüğünüz gibi benim için değil karın bölgem full yağ
kuzum benim ya 2 antep, 1 badem, 2 kajuben olsam çarpı * 10 yerdim
Canga da çok güzeldir pis ya bizim dolapta durdu durdu yiyemedim kardeşime verdim geldiğinde al ye diye canım çekti şimcikÇok mantıklı bence de denemelisin bir şey kaybetmezsin bence işe de yarayacaktır kuzum çünkü sürekli vücut hareket halinde benim Müdürüm de bu şekilde beslenirdi diyestisyenin önerisiyle
Vücudunun abartı bir hali yok canım ama dediğin gibi karın bölgen için sıkı bir pilates sporu yaparsan çok iyi olur mekik en iyi yöntem zayıfladıkça gidecek aslında
Bende kaseye koysam aynen öyle yapardım ama şimdi poşetinden 1-2 tane alıyorum gözümün önünden kaldırıyorum çok güzeller acımasızlar
YOK Nehircim ufak tefek değil. türk kahvesi yapan arkadaşımın eti canga dark almış bildiğin yedim yani .hani yarısını yarına da bırakayım yok :) normalde 2 kare bitter yerdik ama bu sefer coştuk. bak ne diyecem sana, dün ankaradan beraber diyetisyene gittiğim arkadaşımla görüştüm. onunla benim metabolizma boy kilo vücut tipi aynıydı. şimdi tekrar diyete başlıyormuş bana dedi ki
şu şekilde beslen; sen ne düşünüyorsun deniz begüm esra mavimli su sbeden kafkanistan herkes yorum yazabilir adını yazmadıklarım da
7.00 kahvaltı
9.00 ara öğün 1/2 meyve
11.00 ara öğün kalan 1/2 meyve
12 yürüyüş
13:00 öğle yemeği ( yoğurt sebze salata, ya da yoğurt et baklagil salata yağsız)
15:30 ara öğün ( yoğurt, süt, 2 ceviz ya da 1/2 meyve herhangi biri
18:30 akşam yemeği
21:00 süt ya da yoğurt
yani 2 saate yakın birşeyler ye diyor. ben mesela sabah öğle arasında 1 ara öğün, öğle akşam arasında 1 ara öğün yapıyordum.
Çok iyi yaparsın canım dene bende işe yarayacağını düşünüyorum sürekli hareketli olmaya çalışırım bende mideme en azından sıvı sokarım küsmesin diyebugün ona göre getirdim menümü. hatta birazdan 1/2 elma yiyeceğim. aslında aç değilim. arkadaşım dedi ki bu şekilde ye bak gör acıkacaksın dedi.
kitaracım arkadaşının yazdıkları genelde diyetisyenlerinde önerdiği tipten beslenme, bence gayet güzel bir menü, ek olarak ara öğündeki meyvanın yanında 1 çay bardağı kadarda olsa süt yada biraz yoğurt yersen meyvadaki şekerin kan şekerinin hızla yükseltip sonra düşürüp seni açlığa çabuk götürmesini engellemiş olursun,birde 15,30 daki öğün arasında ben meyvamı yesem bile cevizimi mutlaka yiyiyorum çünkü çok faydalı hemde tok tutmasına yardımcı oluyo
benim listedede sabahla öğlen arası 1 ara öğün var ama ben işyerinde öğleni erken yediğim için bu aradaki öğünü atlamak zorunda kalıyorum (11,45de yemek geliyo) ama öğlenle akşam arası hemen hemen 7 saate yakın diyetisyenle konuştum o arayada 2 ara öğün koydu yani seninkinin tam tersi gibi bişey
bence gayet güzel bir liste uyabilirsende süper olur, birde ben salatalarıma yağ katıyorum çünkü yağ bence gerekli ve faydalı
ohh afiyet olsuntamam begümcüm ben de uygulamayı düşünüyorum. değiştireyim beslenme düzenimi. elmamı yedim bile şimdi. ben de yoğurdumu öğleden sonraki ara öğünümde yani ceviz-yoğurt yapayım diyorum. ayrıca farkedersen ben salatalarıma hep yağ koyarım kesinlikle yenilmesi gerekiyor ama ona yağsız demiş. ben bir de taş baskı soğuk zeytinyağ kullandığım için ondan vazgeçemem. ben yemeği 13.15 13.30 gibi yiyorum. o yüzden sabah 2 ara öğün olabilir uygun bana.
METABOLİZMAN YAVAŞbakcaz artık açık kapanırmı daha da mı aralanır ama arkadaşım marifetlidir yandım
leslide nasıl ter atıyosun brova sana, jillan bile doğru terletmiyo beniterleme özürlüyüm ben
Değilim yaa geçen perşembe regl oldumhamile misin yoksa kilo aliyorsun
Kıyamam ki sananehirnil111 döv beni saçımı çek dün herşeyden az az yememe rağmen çok kalori çıktı ya
dünkü kalorim 1715, k.hidratım:195,24
ondan oluyo demi deniz, zaten ölçümlerde 1300-1350 arası çıkıyoMETABOLİZMAN YAVAŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?