- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sporu yapmaya zaman bulsam da bazen ip atlamayı beceremiyorum canım hep ayağımın altında kalıyor düzgün döndüremiyorum o ipiEstağfurullah canım olur mu çalışıyorsan zor olabilir ben evdeyim ve zamanımın yarısını ev işlerine yarısını da spora ayırabiliyorum rahatlıkla ama ben de çalıştığım zaman çok yoğundum ev işlerime bile zor vakit ayırabiliyordum bırak sporu.
HımmSporu yapmaya zaman bulsam da bazen ip atlamayı beceremiyorum canım hep ayağımın altında kalıyor düzgün döndüremiyorum o ipi
Hımmanladım canım
Çok güzel vücudu harekete geçiriyor canım iyi düşünmüşsün bizimde altımız boş ama ben beceriksizim
Olmuyor çok zorlanıyorum yukarı yukarı zıplıyorum resmen ip değil benip atlamayı beceremeyen bide ben varım
Bakalım ben becerebilecekmiyimip atlamayı beceremeyen bide ben varım
Olmuyor çok zorlanıyorum yukarı yukarı zıplıyorum resmen ip değil ben
Bakalım ben becerebilecekmiyim
İşte yanlış yapıyoruz bir yerde ama nerede bilmiyorumbende atlarken ayak bileklerim ve baldırlarım ağrıyo bikaç sayıdan sonra ağrıdan ayaklar havaya kalkmıyo
Sorma canım bronşit olduğumda çabuk iyileşeyim dedim ve çinko takviyesi aldım oda iştah açıyormuş sanırım ondan böyle oldu ama geçecek sabır...
Çok iyi Can'ımSabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf + 3 badem - 191 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase mercimek çorbası (1 çay kaşığı elma sirkesi eklenerek) + 1 kase barbunya yemeği + yarım kase cacık - 340 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 kase lahana,brokoli,kereviz karışımı çorba + 2 çtl omlet + 1 çtl beyaz peynir + 3 ad.yeşil zeytin + 1 tatlı kaşığı incir reçeli + 1 fincan şekersiz çay + 1 ymk kaşığı biberli sos (ne kadar karıştırmışım)- 170 kalori
Ara; 21:00 - 4 ad.kaju + 1 ad.fındık + 1 ad.eti puf - 125 kalori
Su 2 lt tamamlandı
Sporlarım; 45 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 1 saat ütü + 20 dakika yemek
Toplam kalori: 828
begum75 @deniz3344 @kitara_84 elma_sekerim01 @mavimli @beyaz lotus K Kafkanistan
Ne oldu hayırdırÇok iyi Can'ım
Of of ben yandım yandım
Acı biber, acılı bulgur pilavı, limonlu zeytinyağlı brokoli, acılı cips, bol acılı çiğ köfteKızlar yaa yeteri kadar sıvı tüketmeme rağmen tuvalete çıkamıyorum afedersiniz sürekli kabız halindeyim karnım şiş mutsuzum
K Kafkanistan cım bide buna ek, akşamdan büyük bir kupa yada sürahiye, kuru incir,kuru kayısı, ceviz doğra ince ince sabah kalkınca aç karna bir su bardağı kadar iç, gün içindede su bittikçe üzerine ekleme yap iç, bide bulabilirsen sade türk kahvesi iç,sonra git wc de bekleAcı biber, acılı bulgur pilavı, limonlu zeytinyağlı brokoli, acılı cips, bol acılı çiğ köfte
Ayy bunu unutmuşum Begüşüm hatırlattığın iyi olduK Kafkanistan cım bide buna ek, akşamdan büyük bir kupa yada sürahiye, kuru incir,kuru kayısı, ceviz doğra ince ince sabah kalkınca aç karna bir su bardağı kadar iç, gün içindede su bittikçe üzerine ekleme yap iç, bide bulabilirsen sade türk kahvesi iç,sonra git wc de bekle
Ayy bunu unutmuşum Begüşüm hatırlattığın iyi olduTürk kahvesi de lavaboya çıkartıyor mu bilmiyordum bağırsakları çalıştırıyor gerçi ama
Aklıma yattı yarında türk kahvesi içeyim bari iş yerinde bugün nescafe içtim artıkoooo hemde ne çalıştırıyor lazım olduğunda dene de gör bi bak
(inşallah gerek olmasında)
Çok erken kapatmışsın günü canım acıkmayacak mısın
Sürekli yukarı gidiyor kilolarNe oldu hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?