♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım hep aynıyız şimdilik kabanlar varda kamufle ediyorlar biran önce kiloları vermek lazım 2 aya kabanda kalmaz o zaman yanarız işte
icin kötüsü bende kiayfet az hani inatla almiyorumya..uzerime olanlarda 75 kiloda anca olur bide yeni aldigim seylerden biri 74 te belki olur tutustum. sende.yine kiyafet sıkıntısı yoktur benim.gibi

Kızlar aslında bugün kilo vermemin en zevkli gününü yaşadım eski iş yerime gittim herkez döndürdü döndürdü bana baktı:)
Çook kilo vermişsin dediler ee bu övgüyü alıp hemen daldım bi dükkana en son 46 beden giyen ben 40 bedenin içine hop oturdum nasıl mutluyum ama almadım demekki 5 kilo daha gitse 38 mi giycem ben Ayy inanmıyorum ya:)

Çok fazla yorgunum.bebek arabasi beni perişan etti. kilometreyi.ciddiye almayin adim.ölçüsünü küçük yazmıştım. 10 bin adım yaklaşık 8 kilometre yapıyormuş (emin değilim)
yarın cikmayacam 3 gundur yurumekten ev supuremedm toplayamdm is cok hemde dinlenmis olurum azicikta bantta yururum..
10 bin yapim mutluyum
N naz5403 begum75 su321

Son düzenleme:

10000 adim çokta onerilmiyormus. asinma vs problemler olabilirmis. bende 9000 yaparim. bir süre devam ederim sonra 8000 le devam ederim.biraz daha zayiflarsam 7000 yaparım derken azaltirim.

Beni her yerden silin adım batsın bu salak adım batsın yaa resmen verdiğim tüm kilolar geri döndü sanki
Offffffff zaten Ankara'da da patlama olmuş ben depresyona girmeyim de kim girsin yokunda gitmeyen işler üst üste geldi ağlayacağım resmen

Hayırlı akşamlar minik kuşlarım
Menüm şu şekilde
Sabah 8 de 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Arada 1 etipuf
Akşam 2 de 1 tabak bamya 1 tabak tavuklu pilav 1 bardak ayran
Az önce de biraz leblebi ve çiğdem
Sporum da
1 saatcik yürüdüm sadece bugün ya
Sanki bugün daha iyiyim dimi begum75

Canım bugün hepimizin içi yanıyor sen gel de bana sor benim yaşadığım yeri sor ah ahh konuşsam neler derim de burda konuşamıyorum işte
Beslenme diyet olarak da lütfen böyle konuşma rabbim sağlık ağız tadı versin de 2 kilo nedir ki iki günde verilir.

Ooo mükemmel yaa
Çok zorluyorsa 8 bin de yapabilirsin tatlım

Ayyy nasıl sıcak yaa burası da 8 dereceydi de yandım ben 20 yi düşünemiyorum bile

Sorma canım hepimizin yüreği yanıyor...
Kiloya gelincede benim kadar kötü olamazsın 85le başladım 80 oldum geri 90a çıktım ama yinede çabalıyorum sık a canını iyi değilsen bi müddet ara ver ama kendine hakaret etme hepimiz aynıyız kilo bu alınır verilir yeterki sağlık olsun canım...

Of of bilmiyorum nazar değdirdiler bana galiba gören çok zayıflamışsın dedi çok iyi olmuşsun dedi nazara geldi offfff offff

İnşallah Can'ım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…