Geçmiş olsun canımaksatma ye o zaman, bu düzen inşallah iyi gelir sana,
bende dün sabahtan beri grip+boğaz şişliği/ağrısı, gece vücudum/etlerim liğme liğme koptu döküldü sanki,şimdi adaçayı demledim azda limon kattım içiyorum, sende türk kahvesi içip sonra wc ye gidip biraz bekle istersen
Ah bu davetler bitiriyor bizi az az ye canım kendini tutabildiğin kadar tutkıy bana nehir, cumartesi annemle güne gidicem, pazar kuran var yandım Allahpazartesi + çıkarsam şaşırmam
kesinlikle cok yazik oluyo bizlere. bende ilk gun nefes darligi cektim. Bugün 3. gun cikicam. yemem normal.sabah bide aksam 6 da yiyorum. ekmeksiz ama iyi doyuyorum.normalde kilo alirdim 300 gram eksideyim etkisini gostermeye basladi yürüyüş. gun gelir daha hizli gider. bunye bi yakmaya alıssin .gelir gerisi. ama hergün cikmaya çalışBende yürüyüşe başlıcam canım yarından itibaren dün çıktım 20dkk yürüdüm ayak bileklerim nasıl ağrıdı anlatamam çok hamlamışım çoookk yazık bileklerime bu kadar kiloyu taşıyo
Teşekkür ederim canımsana özel yapayim böyle bişey . . henuz bakmadim arttiriyor musun azaltiyor musun gorcem birazdan :)
Çıkacam artık inşallahkesinlikle cok yazik oluyo bizlere. bende ilk gun nefes darligi cektim. Bugün 3. gun cikicam. yemem normal.sabah bide aksam 6 da yiyorum. ekmeksiz ama iyi doyuyorum.normalde kilo alirdim 300 gram eksideyim etkisini gostermeye basladi yürüyüş. gun gelir daha hizli gider. bunye bi yakmaya alıssin .gelir gerisi. ama hergün cikmaya çalış
Ben iyi değilim canım bu olanlara ülkemize çok üzülüyorumSelamun aleykum güzellikler
Nasilsiniz keyifler nasil
bende almiyorum canim..acil zayiflamam lazim biraz. olmayan kiyafetlerin olmasi icin. simdilik kaşe kabanla kamufle oluyorum.. yürüyüş düzenli olursa zayiflatiyor. oneririm
sağol canımGeçmiş olsun canım
ilk gün 3 saat yürüdüm marketlerde filanda oyalandigim oldu.
dün 4500 adim attim dışarda. hedefim 10 bin adimdi o kadar yurumeme rağmen olmadi.. bu sabah kalktim ayaklarimin alti bastikca aciyordu. ama olsun bugunde 12 gibi cikicam. en az 6000 adım yapmaya çalışıcam. kademe kademe arttiriyim. bebek arasiyla da bi zor oluyor ki.
-300 deyim buna da şükür. böyle böyle zayiflaniyor zaten küçük küçük minik minik
begum75 N naz5403
vaayyy -300 süpersin
keşke bende tartılsaydım ama dün biraz kaçırınca korktum + lı rakamı görmekten, yoğun bir hafta sonundan sonra pazartesi nasıl çıkıcam bilmiyorumşimdiden hiç bişey yemesem miki ancak dengelerim
Açlık grevine girdim de Bende öğlen yemeğinde börek vardı baklava vardı onları yiyemedim içime oturdu soda içeceğim şişkinliğimi alsın
hadi yaa yiyememen için mi almadı yoksa bilerek mi yemedin, bende mesela dün akşam yaş pasta vardı 2 çatal aldım içim almadı bıraktım yemedim gerçi gribim ağzımın tadı yok ondan da içim almamış olabilir bide bugünlerde tatlıdan ziyade canım hep tuzlu şeyler çekiyo
aferim iyi yaptınöğlen eve geldim çok açtım bişi yoktu mantı yedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?