♥haftalık kilo verme yarışması♥

Geçmiş olsun canım

kesinlikle cok yazik oluyo bizlere. bende ilk gun nefes darligi cektim. Bugün 3. gun cikicam. yemem normal.sabah bide aksam 6 da yiyorum. ekmeksiz ama iyi doyuyorum.normalde kilo alirdim 300 gram eksideyim etkisini gostermeye basladi yürüyüş. gun gelir daha hizli gider. bunye bi yakmaya alıssin .gelir gerisi. ama hergün cikmaya çalış

Çıkacam artık inşallah

ilk gün 3 saat yürüdüm marketlerde filanda oyalandigim oldu.

dün 4500 adim attim dışarda. hedefim 10 bin adimdi o kadar yurumeme rağmen olmadi.. bu sabah kalktim ayaklarimin alti bastikca aciyordu. ama olsun bugunde 12 gibi cikicam. en az 6000 adım yapmaya çalışıcam. kademe kademe arttiriyim. bebek arasiyla da bi zor oluyor ki.
-300 deyim buna da şükür. böyle böyle zayiflaniyor zaten küçük küçük minik minik

begum75 N naz5403

Sabah: Yok - Canım bir şey istemedi ülkemizin durumunu düşünmekten
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla yoğurt çorbası + 1 kase türlü + Yarım kaseden az yoğurt

Şuan için kalorim 393 akşama lahana çorbamı,etli patates yemeği salçalı spagetti yiyeceğim bir de az çoban salatası bakalım ne olacak

bende almiyorum canim..acil zayiflamam lazim biraz. olmayan kiyafetlerin olmasi icin. simdilik kaşe kabanla kamufle oluyorum.. yürüyüş düzenli olursa zayiflatiyor. oneririm

canım hep aynıyız şimdilik kabanlar varda kamufle ediyorlar biran önce kiloları vermek lazım 2 aya kabanda kalmaz o zaman yanarız işte

vaayyy -300 süpersin
keşke bende tartılsaydım ama dün biraz kaçırınca korktum + lı rakamı görmekten, yoğun bir hafta sonundan sonra pazartesi nasıl çıkıcam bilmiyorum şimdiden hiç bişey yemesem miki ancak dengelerim

Açlık grevine girdim de Bende öğlen yemeğinde börek vardı baklava vardı onları yiyemedim içime oturdu soda içeceğim şişkinliğimi alsın

Açlık grevine girdim de Bende öğlen yemeğinde börek vardı baklava vardı onları yiyemedim içime oturdu soda içeceğim şişkinliğimi alsın

hadi yaa yiyememen için mi almadı yoksa bilerek mi yemedin, bende mesela dün akşam yaş pasta vardı 2 çatal aldım içim almadı bıraktım yemedim gerçi gribim ağzımın tadı yok ondan da içim almamış olabilir bide bugünlerde tatlıdan ziyade canım hep tuzlu şeyler çekiyo

Yememek için almadım böreğe içim gitti oysa ki Benim canımda tuzlu şeyler çekiyor kuruyemişlerim evde beni bekliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…