2kaşık şehriye salatası
2mercimek köftesi
1kıymalı börek
1tuzlu kurabiye
Yarım Elmalı kurabiye
Yarım dilim pasta
Çokmu sizce bana göre iyi kurtardım
Kızlar günde yediklerimden sonra akşam 1kase pul biberli yoğurt 1kuru incir 2dilim portakal yedim ve yeşil çay içtimbana bi hırs geldi hadi bakalım
Sabah: Yok - Canım bir şey istemedi ülkemizin durumunu düşünmekten
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla yoğurt çorbası + 1 kase türlü +Yarım kaseden az yoğurt -393 kalori
Ara; 14:00 - 1 ad.türk kahvesi - 2 kalori
Ara; 16:15 - 1 ad.sade soda
Akşam; 20:30 - Yarım kase etli patates + 1 porsiyonun %25 anca salçalı spagetti + 2 ymk kaşığı çoban salatası - 338 kalori
Ara; 21:45 - 1 ad.eti süt burger + 1 orta boy muz + az cips - 300 kalori (ah bu olmayaydı iyiydi ama canım çok istedi)
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 30 dakika yemek pişirmek + 20 dakika ev işi
Toplam kalorim : 1033
@Kafkanistan @mavimlibegum75 H Heart of Gold @elma_sekerim01 @beyaz lotus
günaydın bacılar ya benim niye her yemekten sonra uykum geliyo. kahvaltıyı yaptım şimdi bi tatlı uyku varki gözlerimi zor açık tutuyorum walla. uykusu gelen varmı.
Günaydın canim. şahsen ben ağır biseyler yeyince uykum gelir hamur işi ekmek gibi. az yaparsan hafif seyler yersen gelmez.günaydın bacılar ya benim niye her yemekten sonra uykum geliyo. kahvaltıyı yaptım şimdi bi tatlı uyku varki gözlerimi zor açık tutuyorum walla. uykusu gelen varmı.
Maalesef her yerde aynı ama bugünden serinledi iyi de geçen bahar güzeldi ama elma armut yine 2 buçuk -3 buçuk lira kızım ikisini seviyor da çocuk muz yemiyor kivi yemiyor şaşırtıyor benigünaydın denizcim. dün sıcak havaya rağmen yürüdüm öğlen. arkadaşım t- shirt giydi o derece ben su gibi oldum. haftaya kar gelecek dendi ama kar yok yine böyle güneşli. ve mart ayı yağmurlu gösteriyor. çok kötü çünkü meyvelerin çiçekleri açmak üzere sonra kar yağarsa ine bu yaz meyve yok olursa da pahalı.
nehirnil111 dünkü kalorim
Toplam
- 0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta
131 kcal- 3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin
24 kcal- 1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı)
114 kcal- 0.25 x 100gr Keçi Peyniri
50 kcal- 1.00 x 1 Adet Domates
14 kcal- 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
12 kcal- 1.00 x 1 Adet Yeşil Elma
55 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata
84 kcal- 0.75 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış)
135 kcal- 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
68 kcal- 3.00 x 1 Adet Ceviz
81 kcal- 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
48 kcal- 1.00 x 1 Adet (200ml) Maden Suyu / Soda
0 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata
84 kcal- 0.50 x 1 Adet Yeşil Elma
28 kcal- 1.00 x 1 Adet (14gr) Nescafe 2si1 Arada Kahve
59 kcal
987 kcal
Hepsinden yiyeyim sonraya cips yiyeceğim diye yarım kase yedim canım salatada eşim sildi süpürdü bana anca düştü o kadarakşam yemeğini yarım kase yerine 1 kase yemeliydin salatayı az yağlı yayıp dilediğince ye bence makarnada nefis kesmek için ben arada 2 yemek kaşığı kadar yiyiyorum ama arada :))
onun harici şu akşam abur cuburunu bir türlü bırakamadın gitti tabi senin ev şartlarında zor görünüyor
dünkü kalorim 991, k.hidrat:69,17 bu sefer daha başarılı
canım ya ekmek yemiyorum zaten de kahvaltı da bir yumurtayla omlet ve greyfurt suyu sıktım bir de az şekerli nescafe içtim uykum açılsın diye ama yine de çok güzel uykum geldi. neyse ben bi temiz hava neyim alıyım açılırım heralde.Günaydın canim. şahsen ben ağır biseyler yeyince uykum gelir hamur işi ekmek gibi. az yaparsan hafif seyler yersen gelmez.
Hepsinden yiyeyim sonraya cips yiyeceğim diye yarım kase yedim canım salatada eşim sildi süpürdü bana anca düştü o kadarBende makarnayı arada yiyorum bu akşama kaldı ama yemeyi düşünmüyorum beni + çıkartıyor Zor görünüyor gerçekten ya nasıl yapcam bilmem
Seninki çok daha iyi kıskandımBenim k.hidrat 119
boşver muz kabız yapıyo zaten ve diğerlerine göre daha pahalı. bizde de öyle olsa keşke muz alırsam eve girmeden bitiyoMaalesef her yerde aynı ama bugünden serinledi iyi de geçen bahar güzeldi ama elma armut yine 2 buçuk -3 buçuk lira kızım ikisini seviyor da çocuk muz yemiyor kivi yemiyor şaşırtıyor beni
Ben neden uyuyamıyorum yaaa sabahın ışıklarını gördükten sonra uyumak gibi bir huyum yok hiç bir zaman gece 2 saat uyumuş olsam bile akşam da tavuk gibi erkenden uyurum amadün akşam 5 te yattım yarım saat yemek yemek için kalktım sonra tekrar yattım sabah 7,30 da kalktım uykum yok ama hala yatasım var hastayım
bazen banada olur kahvaltıdan sonra uyku bastırır işin yoksa yat uyu
Katılıyorum benim gibi akşam makarna ve 2 kase cacık yersen uyursun tabii hem de bayıla bayılaGünaydın canim. şahsen ben ağır biseyler yeyince uykum gelir hamur işi ekmek gibi. az yaparsan hafif seyler yersen gelmez.
hehe sen baştan zaten aburu cuburu yiyecem diye oturmuşsun sofrayaHepsinden yiyeyim sonraya cips yiyeceğim diye yarım kase yedim canım salatada eşim sildi süpürdü bana anca düştü o kadarBende makarnayı arada yiyorum bu akşama kaldı ama yemeyi düşünmüyorum beni + çıkartıyor Zor görünüyor gerçekten ya nasıl yapcam bilmem
Seninki çok daha iyi kıskandımBenim k.hidrat 119
Ben neden uyuyamıyorum yaaa sabahın ışıklarını gördükten sonra uyumak gibi bir huyum yok hiç bir zaman gece 2 saat uyumuş olsam bile akşam da tavuk gibi erkenden uyurum ama
Markete girince direk tavuk almaya yöneliyorum 1 paket alınca 2 kere yapıyorum da sevmiyor bizimkiler hep bana kalıyorhehe sen baştan zaten aburu cuburu yiyecem diye oturmuşsun sofraya
evet senin işi zor eşin bu konuda sağolsun pek iştahlı onun yanında yemeden durman zor
bu sefer k.hidrat az çıktı öğlen ve akşam tavuk yiyince böyle oldu, sıfır k. hidratlıymış çok denişik
Maalesef her yerde aynı ama bugünden serinledi iyi de geçen bahar güzeldi ama elma armut yine 2 buçuk -3 buçuk lira kızım ikisini seviyor da çocuk muz yemiyor kivi yemiyor şaşırtıyor beni
Biz de grip olduk ya geçen kızımla böyle oluyor ilk başta kesinlikle ilaç almak şart ben inanmıyorum antibiyotiksiz atlatılacağına çünkü grip ve soğuk algınlığı birlikte seyrediyor genzine akıp ciğerleri de kaplıyor biz çabuk atlattık da annem atlatamamış 1 aydır hasta kadındeniz çok hastayım domuz gribimi oldum nehiç böyle vurmazdı grip bana, bide dün işyeri çok yoğundu çok yoruldum bugünde çok yoğunum dinlenemiyorum o yüzden böyle çok uyudum, bende yazın ben pek uyuyamam hava erken aydınlanınca benim gözlerde açılır
İlginçler ama dimi alışveriş yaparken başlardı kuzenimin kızı muz yemeyeevet sorma benim kıza zorla muz yediriyorum. varsa yoksa elma ile armut çok seviyor
Tebrik ederimÇok fazla yorgunum.bebek arabasi beni perişan etti. kilometreyi.ciddiye almayin adim.ölçüsünü küçük yazmıştım. 10 bin adım yaklaşık 8 kilometre yapıyormuş (emin değilim)
yarın cikmayacam 3 gundur yurumekten ev supuremedm toplayamdm is cok hemde dinlenmis olurum azicikta bantta yururum..
10 bin yapim mutluyum
@naz5403begum75 @su321Eki Görüntüle 1776955
Kız bekle azıcık bak ay büyüyor ya ondan artıdasın küçülmeye başlayınca düşeceksin eksilerenehirnil111 sbeden
Kızlar benim için diyet faslı bitmiştir
Çok moralim bozuk sürekli tartı artı gösteriyor
Böyle gördükçe de yiyorum da yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?