♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bilmeden çok büyük sevap işledin canım Allah razı olsun senden namazı kılınca ya ben niye boş oturayım dedim ve ayetel kürsi okudum bundan sonrada hep okuyacam artık

Bugün artık yaparım çorbamı hafta sonu da rahat rahat yerim işyerindekiler rahatsız olmuşmuşş çok kokuyormuşş

sen bizim odayı bir gör :) brokoli karnıbahar kokularından geçilmiyor

Mutfakta şişko ve kıskanç arkadaşlarım var da

yüzüm sisti 3 gundur. yuruyusten gibi geldi . Bugün evdeyim ev isleri -300 deyi hala

ben de öyleyim. hava çok sıcak ve yürüyüş yaptığım esnada parmaklarım şişiyor. sonrasında duş alma imkanım olmadığı için rahatlayamıyorum ancak 1-2 saat sonra şişlik iniyor. bu esnada 1 lt ye yakın su içiyorum. su içersen şişliğin iner canım

kızlar çok hastayım ve anormal şekilde iştahım açık, hastayım diye 1 elma,1portakal,3 ceviz yedim, sanki karnımda kurt var yediklerimi o yemiş de mide bom boş kalmış napıcam ben ya
Canım beni meyve doyurmuyor o yüzden doymuşluk hissetmiyorsun Sade nescafe iç ya da sade soda onlar birazda olsa yatıştırıyor ama hastalığına iyi gelir mi bilemedim geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar çok kötü hafta sonu yine soğuyacakmış iyice

Ya anlarım seni aslında benim de hiperaktif bir oğlum var iki yaşında 1 yaşında da kızım var kucak delisi
Geçen koşu bandında yarım saat koşayım dedim sadece 350 kalori yakmaktı niyetim oğlan top sıkıştırdı makinenin altına 20 dakika anca koşabildim
Bazen tövbe bir daha çocuk yapmam diyorum sonra yumuşuyorum biraz bu sefer daha da huysuz oluyorlar

Evet bende lavaboya çıkamıyordum bir haftadır
nehirnil111 bugün çıkabildim biraz çok şükür :)
Üç buçuk tane etik yedim şimdi inşallah işr yarar
Cesaret edebilsem şifa orucu tutup bağırdaklarımı temizlerdim qma cesaret edemiyorum

Deniiiizzzz ip atlamaya basladim bende hep seni düşünerek atliyorum

Ay evet dün tuttum kendimi akşam yemek yemedim
Lavaboysa düzenli çıkabilsem ortada sorun kalmayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…