- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Bu sabah yedim 2 tane aferin bana yavaş yavaş ben de olcam da işte zaman istiyorbence süper olmuş adam gibi yemişsin nihayet, bide sabahlara zeytinde ekleyebilirsin ekmek yerinede ceviz :))
Allah kabul etsin canım cuma bugün benimde okuma günüm 170 tane ayetel kursi okucam Allah Kabul ederse, süperim sen nasılsın?Selam minik kuşlaaarrrr
Dersim boştu yürüyüş yaptım biraz şimdi de eve geldim namaz kılıp geri gitcem
Siz neler yapıyorsunuz
Öyle canımcım malesef rabbim geride kalanlara sabır versin dayanılacak bi acı değil hakkatenÇok iyisin canımProteinine bayıldım
Rabbim yardımcımız olsun
Amin inşallah canım şeytanlarından bulsunlar
Canım + gösteriyor diye daha fazla yemek sadece sana eziyet ama daha da çok hırslanmak gerekmez miVücudun su tutmuştur regl dönemine erken girmişsindir ya da geç çıkıyorsundur lavaboya çıkmada sıkıntı vardır bende tam çıkamıyorum mesela bu sabah + gösterdim ama aynen devam ediyorum diyetin psikolojisi bu hayat şartına dönüştürmeliyiz beslenme şeklimizi önemli olan sğalıklı beslenmek artık şeklimiz bu olmalı
Alıştırdılar gerçekten haberlere üzülsekte ateş düştüğü yeri yakıyor okuyup ah edip geçiyoruz elimizden sadece kınamak lanetlemek geliyor çok üzücü hiç huzurlu değiliz sürekli şüpheli halde geziyoruz
Çok iyisin canım daha ne olsun tebrik ederim
Amin canım senin dualarını da rabbim kabul eylesin inşaallah.Allah kabul etsin canım cuma bugün benimde okuma günüm 170 tane ayetel kursi okucam Allah Kabul ederse, süperim sen nasılsın?
Ben de çıktım yürüyüşe ama kesmiyo artık koşmak istiyorum burada da o imkan yok:) Sağol tatlım.
8 de zorlar 5 te zorlar zora bakarsak araba bana yük..ben diş sıkarim sağlık bakanlığınin bu önerisi abartılı bulunuyormus. sonraki çıkışımda 9 bin yapacam bi süre
Pes etmek gitmek yokOf of bilmiyorum nazar değdirdiler bana galiba gören çok zayıflamışsın dedi çok iyi olmuşsun dedi nazara geldiofffff offff
Çok iyi canım acaba bende tatlı kaçamakları için bitter alsam mı marketten bazen canım istiyor frenliyorum gerçi çerez yiyorum anca şeker krizlerim olmuyor artıkGünaydın kızlar 500kcal aldım bile sağlam bi kahvaltı ve herzamnki gibi bitterimi de yedim , resmen hergün bitter yiyerek zayıflıyorum çok güzelmiş:) bitter den sakın korkmayın yiyin 40 gr o aşmayın yeterli, akşama kısır yapıyorum kalorisi çok düşük ve lezzetli oh mis
begum75 şu ana kadar 37 karbonhidrat
18 protein almışım taş çatlasın en çok yediğim gün bile 89 u geçmedi hiç
Selam minik kuşlaaarrrr
Siz neler yapıyorsunuz
Öyle canımcım malesef rabbim geride kalanlara sabır versin dayanılacak bi acı değil hakkaten
Burda annem babam çarşıya çıkmıştı ben okuldaydım sonra duydum çarşıda adamın birinin kafası ezilmiş diye arıyorum bizimkileri açmıyorlar o 30 saniye bana yıllar gibi gelmişti düşüncesi bile mahvediyor insanı
Evet bitanem perşembe yasin , inşirah ve Vakıa süresi okurum cuma 170 ayetel kursi Meryem süresini okumaya çalışırım Allah Kabul ederse öyle alıştırdım kendimi , dedem vefat ettikten sonra sürekli yasin okumaya özen gösteriyorum sanki okumazsam bekliyor beni dedecim öyle hissediyorumAmin canım senin dualarını da rabbim kabul eylesin inşaallah.
Gün gün dua surelerin mi var nasıl ki
Aslm canım çok iyi yapmışsın valla yürüyüş moral oluyo resmen temiz hava bol gıda deyip yürümek gerek...Selam minik kuşlaaarrrr
Siz neler yapıyorsunuz
Nar ekşisi yok sanırımYap nehircim domates , turşu marul ve bol nar ekşili süper oluyor
eveett canimmBizde birgün başaracağız canım azim ve sabırla
Veeeeee sporla
oooo superr . annemde diyor yarim saat yada 45 dk yurumek yeter anne neye yeter dedimAdım saymak benim işim sağlıklı olmak için 5000 kilo vermek için 10 000 adım atılmalıymış
Dün erken çıktım evden sabah yürüyüşüm 5770 adım sonrasında eve git gel akşam üstü arkadaşla pazar gezmesi akşam yine eve git toplam da 14 133 adım olmuş
reddet açıkça konuş onlarla. her zaman ayak uyduramayacgndan yemene dikkat etmen gerektiginden bahset. sen yuvarlama 100 kilosun ama onlar oyle degildir. senin yasam kaliten kilon yüzünden onlara göre düşük. onlar iclerinden sana acirlar bile çok kilolu diye. bunlari kiloluyken bende yasadim. hic hosuma gitmedi onlara ayak uydurman kendine lütfen merhamet et. cocukta emmiyor artik dedin. artik zayiflaman lazim hafta da en az 1 kilo olacak sekilde oyalancak halde degilsin gercekten. biraz fazla yazdım ama kendien gelmen gerekliHiç sanmıyorum. Canım ben işe adapte olamadım okula başladım diye arkadaşlar sürekli. Yemeğe gidelim diyolar kıramıyorum tabi benimde niyetim var o ayrı .. Ama ipin ucu çok kaçtı toparlamam şazım ama nasıl bilmiyorum yakında tekrar 100 olucm diye korkuyorm
sen yavas ama emin adimlarla ilerliyorsun canim. 1 yada 1 bucuk ay sonra daha iyi olurkız olmaz mı var, aslında okadar aradayım ki pantolonlar bol gelmeye başladı, önü falan çok tip duruyo belimde durmuyo habire yukrı çekip duruyorum çok çirkin görünüyor, bazı kazaklarımı eledim bile acayip bol gelmeye başladı, ama bi yandan da zayıfken aldığım pantolonum vardı geçen denedim hala tayt gibi ama fazla yok 2 tane var sanırım öyle pantolonum, şimdi almak istemiyorum boşuna gitcek diye yani her türlü arada kaldım bende sıkıntı büyük
yüzüm sisti 3 gundur. yuruyusten gibi geldi . Bugün evdeyim ev isleri
tebrik ederim sbeden cim artık sahalara indin göster kendini bakalım gelsin ''-'' li rakamlar
Katılıyorum benim gibi akşam makarna ve 2 kase cacık yersen uyursun tabii hem de bayıla bayıla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?