♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın kızlar 500kcal aldım bile sağlam bi kahvaltı ve herzamnki gibi bitterimi de yedim , resmen hergün bitter yiyerek zayıflıyorum çok güzelmiş:) bitter den sakın korkmayın yiyin 40 gr o aşmayın yeterli, akşama kısır yapıyorum kalorisi çok düşük ve lezzetli oh mis
begum75 şu ana kadar 37 karbonhidrat
18 protein almışım taş çatlasın en çok yediğim gün bile 89 u geçmedi hiç

Öyle canımcım malesef rabbim geride kalanlara sabır versin dayanılacak bi acı değil hakkaten
Burda annem babam çarşıya çıkmıştı ben okuldaydım sonra duydum çarşıda adamın birinin kafası ezilmiş diye arıyorum bizimkileri açmıyorlar o 30 saniye bana yıllar gibi gelmişti düşüncesi bile mahvediyor insanı

Çok iyi canım acaba bende tatlı kaçamakları için bitter alsam mı marketten bazen canım istiyor frenliyorum gerçi çerez yiyorum anca şeker krizlerim olmuyor artık Kısır istiyor ne zamandır canım bulgur varda diğer malzemeler yok turşu domates salça maydanoz nane salatalık falan mı ekleyip yapsam hafta sonu
Selam minik kuşlaaarrrr
Dersim boştu yürüyüş yaptım biraz şimdi de eve geldim namaz kılıp geri gitcem
Siz neler yapıyorsunuz

Allah kabul etsin canım ne güzel yürümüşsün ben pc başında pinekliyorum

Dayanılacak gibi değil çok üzücü çok acı verici bu durumlarRabbim hepimizi korusun insan hep yüreği ağzında bekliyor

Son düzenleme:
Amin canım senin dualarını da rabbim kabul eylesin inşaallah.
Gün gün dua surelerin mi var nasıl ki
Evet bitanem perşembe yasin , inşirah ve Vakıa süresi okurum cuma 170 ayetel kursi Meryem süresini okumaya çalışırım Allah Kabul ederse öyle alıştırdım kendimi , dedem vefat ettikten sonra sürekli yasin okumaya özen gösteriyorum sanki okumazsam bekliyor beni dedecim öyle hissediyorum

Selam minik kuşlaaarrrr
Dersim boştu yürüyüş yaptım biraz şimdi de eve geldim namaz kılıp geri gitcem
Siz neler yapıyorsunuz
Aslm canım çok iyi yapmışsın valla yürüyüş moral oluyo resmen temiz hava bol gıda deyip yürümek gerek...
Kahvaltı yaptım çay içiyorum bugün bende yürüyüşe çıkacam bugün 20dkk veya yarım saat yürüyeceğim Zaman'la artırırım

Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyondan biraz az tavuk döner + yarım kase salata + 1 ad.turşu + 100 ml ayran - 351 kalori

oooo superr . annemde diyor yarim saat yada 45 dk yurumek yeter anne neye yeter dedim

reddet açıkça konuş onlarla. her zaman ayak uyduramayacgndan yemene dikkat etmen gerektiginden bahset. sen yuvarlama 100 kilosun ama onlar oyle degildir. senin yasam kaliten kilon yüzünden onlara göre düşük. onlar iclerinden sana acirlar bile çok kilolu diye. bunlari kiloluyken bende yasadim. hic hosuma gitmedi onlara ayak uydurman kendine lütfen merhamet et. cocukta emmiyor artik dedin. artik zayiflaman lazim hafta da en az 1 kilo olacak sekilde oyalancak halde degilsin gercekten. biraz fazla yazdım ama kendien gelmen gerekli

sen yavas ama emin adimlarla ilerliyorsun canim. 1 yada 1 bucuk ay sonra daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…