- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Bende haftada yemek istiyorum eşimde sedef çıktı haftada 3 gün yemeli diyorlar 1 kere yesek bile yeter
İnşallah canım ilaç krem kullanıyoruz yememesi gereken yiyeceklere artık daha da dikkat etmeye çalışıyoruz bu sebeple çikolatayı abrcuburu kolayı falan bırakacak ufaktan inşallahUfak tüp alayım ben ya
oooo
süpersinkilolar yağlar yola geliyo demek bu haftayıda iyi değerlendirirsek haftaya dahada güzel rakamlar görcez inşallah
kuzuum moralim bozuk o yüzden vurdum yemeye ama bu hafta düzelecek inşallahyeşilim elmam noldu sana neden gitmiyo kilolar, dikkat ediyosun demi , belki de daha duraklama dönemindesin çözülme dönemine girmedin, sakın bozma diyeti aynen devam bak bu hafta ay küçülecek vermeye başlarsın....
Tamam canım bekliyorumgeçmiş olsun canım. özelden sana bir şey yazacam öğleden sonra
Tebrik ederim canım harika gidiyorsun az kaldı 50ler seni beklersbeden cim kilo bildirimim:63,1
7mart hedefime ulaşmak için küçülen ayla birlikte inşallah dikkat edebilirim.
Tebrik ederim canım harika gidiyorsun az kaldı 50ler seni bekler
Harikasın bir de yemişsin yiyerek verdin kız havanı at50ler beklerde ne zaman bende şaşırdım artık bünyeme normalde bu arada veremiyodum ben, heralde hastalık metabolizmamı hızlandırdı, mikroplarla savaşan vücut daha hızlı çalıştı
Harikasın bir de yemişsin yiyerek verdin kız havanı atBenimde regl yaklaştı ama henüz tık yok geçen ay yarınki tarihte olmuştum
Görürdün kesin olsun bu hafta da sporla beraber halledersin sen farkıyani demi bide hafta sonu yemeseydim 62 leri görcektim belkide, olsun bu bile moral oldu bana, en son çarşamba spor yapabilmiştim artık bugünden itibaren başlıyorum inşallah yine.
senin regl şaşırmaya başladı acaba zayıfladığın için metabolizma şaşırdı ondan mı olur ki
Görürdün kesin olsun bu hafta da sporla beraber halledersin sen farkıBende geçen hafta 2 gün yapmıştım sadece sanırım bu hafta yine ertelemeden yapmalıyım vücudumu sıkılaştırırsam daha da hoşuma gidecek
Benim ilacı bıraktığım için şaşırdı vücuttan atılması dengeyi bulması sanırım zor olacak eğer olmazsam ya da yine gecikir şaşarsa doktora randevu alıp gideceğim yeniden pkodan hepten kurtulsam daha ne isterim istediği gibi hastalığın bayağı zayıfladım da
canım geçmiş olsun, Allah acil şifa versin, bişey yoktur takma kafana mevsimsel olabiliyo böyle şeyler,onca soğukta spor yaparsan üşütmüşündür bence, doktora gidince bizede bilgi verSelamun aleykum kizlarr..
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Ben iki üç gündür baya rahatsizdim bugun de okula gittim bir ders işledim dayanamadim izin aldim hastaneye gittim.
Kan tahlili ultrason akciger filmi ufuruk testi istedi. Onlari hallettim öğleden sonra da almaya gitcem inşaallah.
Mide bulantisindan duramiyorum cok halsizim nefesim kesilecek gibi oluyor.
Dua edin bi şey yoktur inşallah.
Kilom da 56.6sbeden
İnşallah canım bu hastalığın pek tedavisi de yok işte çocuk düşündüğünde 1 sene korunmasız deneyeceksin sonra bakıyorlarbu haftayı iyi değerlendirmeliyiz,ay küçülüyo nede olsa
git doktora canım ihmal etme, yarın birgün çocukyaparken sıkıntı olmasın tedavini en iyi şekilde tamamla
Geçmiş olsun canım inşallah sonuçların temiz çıkar basit bir soğuk algınlığıdırSelamun aleykum kizlarr..
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Ben iki üç gündür baya rahatsizdim bugun de okula gittim bir ders işledim dayanamadim izin aldim hastaneye gittim.
Kan tahlili ultrason akciger filmi ufuruk testi istedi. Onlari hallettim öğleden sonra da almaya gitcem inşaallah.
Mide bulantisindan duramiyorum cok halsizim nefesim kesilecek gibi oluyor.
Dua edin bi şey yoktur inşallah.
Kilom da 56.6sbeden
anaaa o fenaymış canım be, tam olarak nedir bu hastalık sende ne yapıyor?ilaç almazsan hiç regl olamıyomusun?İnşallah canım bu hastalığın pek tedavisi de yok işte çocuk düşündüğünde 1 sene korunmasız deneyeceksin sonra bakıyorlar
anaaa o fenaymış canım be, tam olarak nedir bu hastalık sende ne yapıyor?ilaç almazsan hiç regl olamıyomusun?
Vücudum fazlaca yumurta yapıyor çatlama sırasında yarışa giriyorlar ben çatlayacağım diye çok hırslılaröyle bir sıkıntısı var ve tüylenme sivilcelenme kilo saç dökülmesi regl dengesizliği falan böyle belirtileri var bende saç sökülmesi regl düzensizliği tüylenme sıkıntısı var diğerleri de başkasında olabiliyor değişiyor canım herkese göre etkileri Düzensiz regl oluyorum gerçi senelerdir kullandığımdan nasıl olduğumu da unuttum
Rabbim hepimize şifa versin kuzum herkeste farklı hastalıklar bunlarında farklı etkileri oluyor iştebenimde yumurtalıklarımda çok yumurta varmış, çatlamadan kalmışlardoktor basit kist demişti onlara zararsızlar ama oda bende regl döneminde yumurtalıklarda ağrı, tüylenme yapıyor bide, bide gizli şekerle bu birbirini tetikliyomuş, bir ara gizli şeker için tedavi görmüştüm,şimdi iyiyim çok şükür ama kistler hala duruyor
bide ben hiç düzensiz regl olmadım gibi bişey yani arada fazla öne yada bikaçgün nadirde olsa geri gittiği oldu ama mutlaka oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?