♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay süpersin bravooo

Geçmiş olsun canım allah şifa versin...
Amin canım Rabbim herkesin şifasını versin
Nehirnill çok özür dilerim bu haftalık benide en çok kalorili kabul et bu hafta yeniden baslayim nehirnil111
Tamam canım geçen hafta herkeste oldu bu durum neyse ki bu hafta başladı yeni bir gün yeni bir hafta hadi bismillah

Canım sen yediklerini yazmaya kalori saymaya da devam et derim bakarsın daha iyi anlarsın hatalarını falan

Son düzenleme:
tebrikler,60 lara geldin sayılırsın artık haftaya nasipse bizim gruptasın bu haftayı iyi değerlendir canım
Ya aslında evimde olsam daha motive olacağım
Çünkü Kv demin tartısı iki kilo fazla tartıyor benim tartıya göre iyice kafam karıştı diyebilirim
İnşallah düşeceğim 60 il rakamlara da işte biraz zor
Güya kızımın doğum gününe kadar 68 olacaktım
Sindirim sıkıntısı hastalık derken pek de ilerleme kaydedemedim

az yemek değil de, akşam yemekleri seni etkiliyor. bir de yürüyüşü düzenli yapmaya çalış.
Az yemek derken normalde tek kişilik yesem problem yok ama bazen 3 kişilik yediğim oluyor yanlış yazdım normal yesem yani
Yürüyüşü sabahları en az yarım saat öğle akşam işe gidip gelirken yürüyorum ama 7000 adım zor oluyor

Geçmiş olsun canım tekrar sen neyi takıyorsun kafana bu kadar özel değilse

Bu arada menümü yazayım.
Sabah 8 de 1 yumurta
Akşam 2 de 1 kase kuru fasulye 1 porsiyon dolma salata ve yarım şekerpare
Spor yapmadım ama 7 bin adım atmışım oraya buraya koşturayım derken

Geçmiş olsun canım tekrar sen neyi takıyorsun kafana bu kadar özel değilse
Yok tatlım özel değil.
Bulunduğum yerle ilgili sorunlar.
Her gün olay silah sesleri patlama sesleri ölümler yasak ha bugün olacak ha yarın olacak diye bekleyiş.
Kapı sert kapansa bile yerimden oynuyorum patlama mı oldu diye

Off canım doğru onu akıl edemedim aklına getirdim yine haklısın en büyük sorun şuanda ülkemizde bu durumlar Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…