Ay süpersin bravooosbeden cim kilo bildirimim:63,1
7mart hedefime ulaşmak için küçülen ayla birlikte inşallah dikkat edebilirim.
aslında bu kilo verme durumu benim metabolizmaya ters genelde regl bitimi veriyodum bu sefer hastalıktan gitti sanırım bende inanamadım
Geçmiş olsun canım allah şifa versin...İnşallah canım bu hastalığın pek tedavisi de yok işte çocuk düşündüğünde 1 sene korunmasız deneyeceksin sonra bakıyorlar
sağol canım, bende şaşırdım sonuca ama mutluda oldum :)))Ay süpersin bravooo
Amin canım Rabbim herkesin şifasını versinGeçmiş olsun canım allah şifa versin...
Tamam canım geçen hafta herkeste oldu bu durum neyse ki bu hafta başladı yeni bir gün yeni bir hafta hadi bismillahNehirnill çok özür dilerim bu haftalık benide en çok kalorili kabul et bu hafta yeniden baslayimnehirnil111
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 C CallanPinckney
Selam Kızlar;
15 ŞUBAT 2016: 56.90
16 ŞUBAT 2016: 56.40
17 ŞUBAT 2016: 56.00
18 ŞUBAT 2016: 56.20
19 ŞUBAT 2016: 56.80
22 ŞUBAT 2016: 56.60
Kendime inanamıyorum 56 nın altına inemedim birkaç gün az yiycem bakalım gerçek kilom kaç
sağol canım, senin hızına yetişemedik daha ama bizde kendi çapımızda veriyoruz işte :))Begüm süpersin
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 C CallanPinckney
Selam Kızlar;
15 ŞUBAT 2016: 56.90
16 ŞUBAT 2016: 56.40
17 ŞUBAT 2016: 56.00
18 ŞUBAT 2016: 56.20
19 ŞUBAT 2016: 56.80
22 ŞUBAT 2016: 56.60
Kendime inanamıyorum 56 nın altına inemedim birkaç gün az yiycem bakalım gerçek kilom kaç
Sağol Can'ım :)Geçen hafta herkeste bir pas geçme pes etme durumları oldu ama bu hafta bambaşka olacak inşallah çokta güzel kilolar gitmiş tebrik ederim canım
Ya aslında evimde olsam daha motive olacağımtebrikler,60 lara geldin sayılırsın artık haftaya nasipse bizim gruptasınbu haftayı iyi değerlendir canım
Az yemek derken normalde tek kişilik yesem problem yok ama bazen 3 kişilik yediğim oluyor yanlış yazdım normal yesem yaniaz yemek değil de, akşam yemekleri seni etkiliyor. bir de yürüyüşü düzenli yapmaya çalış.
Geçmiş olsun canım tekrar sen neyi takıyorsun kafana bu kadar özel değilseHayırlı akşamlar kızlar
Hastaneden döndüm. Elhamdülillah hepsi normalmiş bi sorun yok dedi doktor.
Mide bulantısı sebebi de üşütme ve psikolojik dedi kafaya çok takıyorsun olayları dedi nasıl takmiyim ki.
İyi dilekleriniz için hepinizden rabbim razı olsun.
Yok tatlım özel değil.Geçmiş olsun canım tekrar sen neyi takıyorsun kafana bu kadar özel değilse
Off canım doğru onu akıl edemedim aklına getirdim yine haklısın en büyük sorun şuanda ülkemizde bu durumlar Rabbim korusunYok tatlım özel değil.
Bulunduğum yerle ilgili sorunlar.
Her gün olay silah sesleri patlama sesleri ölümler yasak ha bugün olacak ha yarın olacak diye bekleyiş.
Kapı sert kapansa bile yerimden oynuyorum patlama mı oldu diye
Hiç bi şey batıdan göründüğü gibi değilOff canım doğru onu akıl edemedim aklına getirdim yine haklısın en büyük sorun şuanda ülkemizde bu durumlar Rabbim korusun
Hiç bi şey batıdan göründüğü gibi değil
Büyük ihtimalle burada da sur cizre gibi yasak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?