- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Bizim bu film keyfimiz yüzünden oluyor işte hep bunlar
Asıl problem bu zaten bu kadar olmasa da yiyodum yine de ama spor yapmıyorum yürüyüş dışında kiloların sebebi de bu maalesefNot aldım kızlar sağolun
Canım sen acaba diyetten mi sıkıldın farkındasın ama yemekte istiyorsun bu diyetteyken yaşanan bir şey sıkılmış olabilirsin yemek istiyor olabilirsin normal bir şey bende artık fazla spor yapmak istemiyorum mesela
Çocukla daha farklı oluyor tabi canım bizde nasipse öyle oluruz herhalde ilk ayların çocuksuz olmanın durumundan yararlanabildiğimiz kadar yararlanıyoruz işte film hastasıyım yabiz çocuk doğduğundan beri sanırım evde film izleyemedik belki 1 ya da 2 . onda da eşim hep uyumuştur. dizi günlerimiz bile farklı :) ortak izlediğimiz bir dizi var sadece.
Asıl problem bu zaten bu kadar olmasa da yiyodum yine de ama spor yapmıyorum yürüyüş dışında kiloların sebebi de bu maalesef
Geleceklerdir canım bir yoğunluk vardır hemen hevesini niye kırıyorsunbu haftada tam takım herkes bildirimde bulunmadı, hele bizim gruptan katılım az oldu,sbeden de uğramıyor , inşallah böyle devam etmez çünkü hevesim azaldı
geçen haftada böyle oldu az kişi bildirim yaptı, git gide azalıyoruz, charmant,bayanbaloncuk,callan, gittiGeleceklerdir canım bir yoğunluk vardır hemen hevesini niye kırıyorsun
Evet niye bıraktılar bırakıyorlar bilmiyorum ama çok üzücü keşke geri gelselergeçen haftada böyle oldu az kişi bildirim yaptı, git gide azalıyoruz, charmant,bayanbaloncuk,callan, gitti
esra,yeşim 2 haftadır yokburası canlıyken pek neşeliydim böyle görünce ne bilim içime böyle üzüntü oturdu
nehirnil111 ben dün. Çok yedim hesaplamadım aksama kadar iyiydi sonra eşim yaptığım tarhana çorbasını beğenmedi ben çok içerledim bu duruma annem pizza yaptıydı zorla vermişti biraz karni m tok olduğu halde çikolata o pizzalar boyle kusana kadar yedim çok az kısmını çıkardım çok utanıyorum böyle yapmamaliydim hem o kadar yemek günah hemde kendime zarar verdim karnım tas gibi oldu yerimden kimildayamadim ve 2 kilo fazla gorunuyordum düşünün hem gulmelik hemde aglamalik halim ama esim bir daha güzel olmamış diyemez nihahah yaptığım pırasayı ve börülce salatasını afiyetle yedi çok güzel olmuş diye övgüler yağdırdı tahminî 4000 kalori
nehirnil111 ben dün. Çok yedim hesaplamadım aksama kadar iyiydi sonra eşim yaptığım tarhana çorbasını beğenmedi ben çok içerledim bu duruma annem pizza yaptıydı zorla vermişti biraz karni m tok olduğu halde çikolata o pizzalar boyle kusana kadar yedim çok az kısmını çıkardım çok utanıyorum böyle yapmamaliydim hem o kadar yemek günah hemde kendime zarar verdim karnım tas gibi oldu yerimden kimildayamadim ve 2 kilo fazla gorunuyordum düşünün hem gulmelik hemde aglamalik halim ama esim bir daha güzel olmamış diyemez nihahah yaptığım pırasayı ve börülce salatasını afiyetle yedi çok güzel olmuş diye övgüler yağdırdı tahminî 4000 kalori
Vazgeçtim yemiycem o keki 500 kalori diyor uffRegl gecikiyor tabi ellerim buz gibi canım felaket çikolata istedi 2 kare bitter yedim nescafe içiyorum şimdi akşam yemek için hayalini kurduğum ıslak keki de sayarsam bugün yemek yemeden geçirsem mi ne yapsam sadece bunları yesem
Regl gecikiyor tabi ellerim buz gibi canım felaket çikolata istedi 2 kare bitter yedim nescafe içiyorum şimdi akşam yemek için hayalini kurduğum ıslak keki de sayarsam bugün yemek yemeden geçirsem mi ne yapsam sadece bunları yesem
akşam yemeğinde ne vardı ki?
kalorili bişeyse yeme, ama çorba salata falan varsa onlardan yiyebilirsin hem vitamin olur.
ayaklarını sıcak tut canım, benimde yaklaştı regl ama belirtileri erken başladı benimde dün ellerim ayaklarım buz gibiydi, elektirikli soba yaktımda ısındım,bide doymak bilmiyorum dünden beri yedim yedim, hala mide boş gibi yediğimden doyduğumdan anlamıyorum, hissim kayboldu resmen
2 gündür ısınmıyor ellerim ama ne gelen var ne de gidenYemeyeceğim keki vazgeçtim akşam hafif şeyler düşünüyorum haşlanmış yumurta kahvaltılık türleri niyeyse canım istedi belki 2 tane brokolim var onları haşlar yoğurtlarım ya da lahana çorbamda içerim bilemedim Dün ki kalorini o yüzden yazmadın değil mi seni seni
Bizim her gün ki halimiz ya eşim ya kızım beğenmediği için yapılan bir kaç çeşit yemeğin hepsinden yiye yiye bu kış güzel kilo aldım 2 ayda 4 kilonehirnil111 ben dün. Çok yedim hesaplamadım aksama kadar iyiydi sonra eşim yaptığım tarhana çorbasını beğenmedi ben çok içerledim bu duruma annem pizza yaptıydı zorla vermişti biraz karni m tok olduğu halde çikolata o pizzalar boyle kusana kadar yedim çok az kısmını çıkardım çok utanıyorum böyle yapmamaliydim hem o kadar yemek günah hemde kendime zarar verdim karnım tas gibi oldu yerimden kimildayamadim ve 2 kilo fazla gorunuyordum düşünün hem gulmelik hemde aglamalik halim ama esim bir daha güzel olmamış diyemez nihahah yaptığım pırasayı ve börülce salatasını afiyetle yedi çok güzel olmuş diye övgüler yağdırdı tahminî 4000 kalori
Bizim her gün ki halimiz ya eşim ya kızım beğenmediği için yapılan bir kaç çeşit yemeğin hepsinden yiye yiye bu kış güzel kilo aldım 2 ayda 4 kilo
Son vukuatım akşam kızım yemek yemedi diye yaptığım sütlacı yine yemediği için 2 kase yiyişim
yok kız unuttum,migren aurası ndayım ya başım sersem gibi
kalorim:764
k.hidrat:108,62 (hastayım diye meyva yemekten böyle oldu,bide ilk defa sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim,bunların hepsi 65 k.hidrat yaptı düşün yani)
akşam düşündüklerin gayet hafif şeyler canım, canın ne çekerse ye bence zararsız şeyler hepsi
Çınladı canım afiyet olsun bende yedim her zamanki gibi valla canımıza değsin ne diyelim:)Geçmiş olsun canım migren çok fenadır tahmin edebiliyorumÇok iyiymiş kalorin insan gururla yazar kız benimde dün fazlaydı kalorim proteinim 70lerdeydi ama onu sevdim Bakalım akşam olsun da ne yapacağım ona göre hareket ederim şuanlık bitter kesti beni gibi elma_sekerim01 şekerimin kulakları çınlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?