♥haftalık kilo verme yarışması♥

Akşam çok yemişsin çıkaramadın da muhtemelen tartı bozuk değildir de yediklerini çıkarman lazım bol su

870 kcal almışım bugün nehirnil111
Spor olarak bütün gün koşturdum evi diptemel temizledim halim yok
71 karbonhidrat
35 protein

509 kal nehirnil111 ama 70 karbonhidrat 11 protein
Çok iyisiniz ne denir ki bravolotus senin kalorin az geldi bana ama dün yediklerinden dolayı sanırım bugün canın istemedi
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 C CallanPinckney

Selam Kızlar;

22 ŞUBAT 2016: 56.60
23 ŞUBAT 2016: 56.80
24 ŞUBAT 2016: 56.40

Gidiyor canım yavaş yavaş devam

günaydın kızlar

nehirnil111 dünkü kalorim son dakika yenen kadayıf olmasaydı iyiydi aslında. yürüyüş de yapmadım.

• 1.50 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
    120 kcal
  • 0.25 x 100gr Tukaş Kahvaltılık Sos
    33 kcal
  • 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı
    38 kcal
  • 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri
    20 kcal
  • 0.25 x 100gr Beyaz Peynir
    63 kcal
  • 4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
    28 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Armut
    70 kcal
  • 0.75 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa
    169 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata
    84 kcal
  • 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
    68 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Lokum (Sade)
    50 kcal
  • 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade)
    0 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Etli Bezelye
    285 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata
    84 kcal
  • 1.00 x 100gr Bolulu Hasan Usta Ekmek Kadayıfı
    233 kcal
Toplam
1345
kcal

Sabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + Yarım porsiyon kuru fasulye + 3 ad.orta boy turşu - 267 kalori
Ara; 15:00 - 2 kare bitter çikolata + 1 kare beyaz çikolata + 1 kupa sade şekersiz nescafe - 105 kalori (Sanırım krizdi)
Akşam; 20:00 - Yarım kase tarhana çorbası + Yarım porsiyon beşamel soslu fırın tavuk(çeyrek gögüs eti+patates eşliğinde) - 130 kalori
Ara; 20:30 - Yarım dilim ıslak kek + 1 kupa biberiye çayı - 257 kalori

Su 2,5 lt içildi

Toplam alınan kalori ; 929

Sporlarım; 1 saat yemek yapmak + 1 saat bulaşık ev işi + 45 dakika leslie + 15 dakika yürüyüş - 645 kalori

mavimli K Kafkanistan elma_sekerim01 begum75 H Heart of Gold halacocuksun

Olsun canım güzel menün olur öyle arada dün bende tatlı krizindeydim

Olsun canım güzel menün olur öyle arada dün bende tatlı krizindeydim

aslında yemezdim. eşim almış ama çok kötüydü kızımla bir porsiyonun yarısını zor yedik yemeseydim ağzımın tadı da bozulmazdı en azından :)

aslında yemezdim. eşim almış ama çok kötüydü kızımla bir porsiyonun yarısını zor yedik yemeseydim ağzımın tadı da bozulmazdı en azından :)
İnsan kıramıyor tabi canım severek yemediğinden pek etkisi olmamıştır sana merak etmebende 1,5 dilim ıslak kek kalmıştı eşim yemedi dün akşam ben yarısını yemiştim bu sabah çöpe attım maalesef çünkü ben yiyorum boşuna şeker yüklüyorum vücuduma zorla yediriyorum herkesin bayılarak yediği keki sırf hazır şeyleri abur cuburu sevdiğinden yemiyor ya

ya kırkta yılda bir sanırım haftanın birincisi oldum ondada sbeden açıklama yapmadı geçenkinde B beyazlotus bizim gruptan yanlışlıkla birinci ilan edilmişti aslında o zamanda ben birinciydim ama sbeden bana geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye demişti ama şimdi de birinciyim yine açıklamadı, küscem ama kendimi yemeğe vurcam, vurcam pizzayı,vurcam pideyi çikolatayı hepsi benim olucak hahahaaaa

Sakin ol canım gelir açıklar hemen Dün ki kalorini alayım

Sakin vurma kendini o dediklerine vurdum kendimi 2 kilo fa zla çıktım su an hala 1 kilo fazla görünüyorum anlamadım ben 1 günde olurmu öyle şey tartımı yanlış ben mi şiş bilmiyorum çok gıcık bi durum

Akşam çok yemişsin çıkaramadın da muhtemelen tartı bozuk değildir de yediklerini çıkarman lazım bol su

Deniz baya tecrubelisin bu islerde az önce afedersiniz lavobadan geldim sadece 200 gram fazla görünüyorum onuda veririrm inşallah yahu sonunda 56.8 gördüm yani 58.2 görmüyordum acaba 200 gram daha çıkartsam güzel olurdu ne yediysem arkadaş

bu k.hidrat böle bişey yediğinde hemen + çıkıveriyosun ve kolaylada gitmiyo, bende bu aralar çozuttum, bu hafta iyi verdim ama böyle gidersem 2 haftada 400 gramı veremiycem

Ya sabah sabah güldürdün beni ya sbeden ilan et artık herkese duyur Begüm 60lı grubun birincisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…