♥haftalık kilo verme yarışması♥

Afiyet şeker olsun canım bitterden zarar gelmez
valla en başından beri aksatmadan ilaç alır gibi :) hergün yiyorum canım gelse 4.5 ay da 15 kilo vermezdim rahatlıkla yiyebilirsinbu hafta geçtikten sonra kalorimi 1000 in altında tutmucam artık az bişey var sağlıksız beslenmek istemiyorum ,tabi hedeften sonra korumak çok önemli ama ben bu sefer başardım galiba korucam da inşallah

Öyle yap canım bende çok kasmıyorum artık vücudumu ufak tefek alıştırıyorum bazı yiyeceklere mesela korumaya geçeceğiz artık abartmadan yedikçe herşeyden yiyebiliriz diye düşünüyorum sporu bırakmamalı bunun için kendime gaz vermeliyim sürekli

Selamün aleykum kızlar
Nasılsınız
Ben okuldan geldim yemeğimi yedim duş al namaz kıl yenice oturdum.
Bi de nöbetçiydim bugün baya yorulmuşum ya
Menüm şöyle
Sabah 1 eti cin
Akşam 2.30 da 1 tabak kuru fasulye 1 tabak ketçaplı makarna yarım dilim de ekmek
Akşam çay yanında 1 halley ve çiğdem yemeyi planlıyorum
Sporum da çok yürüyüş yapamadım ama attığım adım 10.000 oldu nöbette fırıldak gibi yerimde duramadığım için

Allah razı olsun canım

Ben de izmir liyim ama hakkari de görev yapıyorum 3 yıldır

Hangi film

bu haftada tam takım herkes bildirimde bulunmadı, hele bizim gruptan katılım az oldu, sbeden de uğramıyor, inşallah böyle devam etmez çünkü hevesim azaldı
Yaa geçen yıl da böyle olmuştu herkes çok yazıp yazıp birazda çekiliverdi baharda grup dağılmıştı

bu haftada tam takım herkes bildirimde bulunmadı, hele bizim gruptan katılım az oldu, sbeden de uğramıyor, inşallah böyle devam etmez çünkü hevesim azaldı
canm benim kardesm gelmisti.ayni zamanda okul basladi yeniden. derse baslicam. çocuk is derken her zaman buraya ugramak istemiyrm. zaman sıkıntısı yasiyrm

hevesinde kirilmasin canim. bildirim yapmayanlar kendileri bilir. sahsen benim hevesim kirilmaz..yine yazarim takip ederim kendimi ayrica bildirim yapmak hic zor bişey degilde neyse

Darmadağın adlı bir yabancı filmdi canımİzmir'in en güzel yeri neresi tatil için tercih edilecek olsa ama en çok güzel yerler görmek maksatlı manzaralı huzur dolu desem

Bugün izleriz belki bende eşimle senle film önerisi isteyecektim iyi oldu... kızlar benim karnım çok sert inanılmaz sert sabahtan beri pek bir şey yemedim yani yedim de az kalorili dünkü saçmalığım yüzünden neden şiş bu kadar birde tartım bozuk galiba çok yüksek gösteriyor kilomu son olarak eşime gebelik testi al dedim ben hala regl olmadım ve karnım çok sert napcam bilmiyorum

Canım dün çok baskı uyguladın sanırım o yüzden ya da soğuk aldın regl zamanın ondan öyle panik yapma günü hafif atlat yarın bakarsın durumuna testi yap tabi

İnşallah canım ya migren çok zor olmalı bir arkadaşım oksijen alıyordu migreni tutunca tabi kendisi hemşireydi hastanede alıyordu...

Evet çok şükür begüm ya kavuştum eşime evime ya bu bana çok ders oldu bu kızma bile tatlı kızma ona naz yapma inan bana bunu yasamak bile büyük mutluluk naz yapıyorum biraz galiba kötü bir şekilde söylemedi dürüst davrandı bende fazla içemedim zaten

Bugün yine yapicam tarhana ama bu sefer güzel olacak

Ya su anda her şeyi daha net görebiliyorum şeytan beni elinde kukla yapmış esim ailesi bana çok iyi davranıyorlar annemin gazına gelerek onlara kin beslemişim ... annem çok iyidir bana çok yardim eder ama beni çok gaza getiriyor ve ben gaza gelen biriyim artik akıllandım ama

Uzun oldu ama insanin evi ve eşi gibisi yok gerçekten rabbim ayirmasin bir daha sura gittiydi eşim görev icabı ölen haberi geldikçe yüreğim ağzıma geliyordu inşallah bir daha çağırmazlar ... İnşallah sorunlar halllolurda herkes evine döner artik eşine çocuklarına anasına kavuşur

kızlar nasılsınız internetin kapandı bi süre giriş yapamıycam haberin olsun sbeden canım. bu hafta değişiklik yok 82,5 ama hakettim ben bunu hiç dikkat edemedim. neyse bu hafta telafi ederim ama. şurda kaldı üç ayım üç sonra en az on kilo versem güzel olur. uyguladığı güzel bi diyeti olan varsa yazın kızlar ben internetin gelince bakarım zati. hadi çüzzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…