♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar napıyosunuz? bişey sorucam bu goji beri ne oluyo acaba zayıflatıyomu sindiriyomu tokluk hissimi veriyo. meyve mi fabrikasyon bi şey mi anlamadım. bilen varsa merakımı bi giderse lütfen

iyi akşamlar yapiliyor. her pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz. iki hafta bildirim yapmayan siliniyor. Eğer sonuna kadar varsan iki gun sonra gitmeyeceksen katilabilirsin
Her pazartesi kilo bildiriminden başka herhangi bir bilgilendirme yapmam gerekiyor mu ya da günlük girdi sınırı filan var mı?

Her pazartesi kilo bildiriminden başka herhangi bir bilgilendirme yapmam gerekiyor mu ya da günlük girdi sınırı filan var mı?
Yok canım istersen günlük neler yiyip içtiğini yazabilirsin yada kalori hesaplayıp yazabilirsin...
Tabi boy kilo hedef kilonu bildirmen gerek...
Hoş geldin aramıza canım::)))

kızlar napıyosunuz? bişey sorucam bu goji beri ne oluyo acaba zayıflatıyomu sindiriyomu tokluk hissimi veriyo. meyve mi fabrikasyon bi şey mi anlamadım. bilen varsa merakımı bi giderse lütfen
Sanırım tokluk hissi veriyor bende merak ediyorum sbeden kullanıyo faydasını görünce bizede bildirecek
Meyve canım fabrikasyon değil

evet kullanalım canım
senin nasıl gidiyo canm çalışıyomusun sen
su tüketimine dikkat etmeye çalışıyorum canım. gün içinde yediklerimi genelde kalorili ya da doğal besinler olarak ayırmaya çalışıyorum ama yasaklı yiyeceklerim yok. ama gün içinde en az 2 litre su içmek çok iyi geliyo. onun haricinde evet canım çalışıyorum. maşa başı iş olunca hareket sıfır o nedenle kilo vermek zorlaşabiliyor. ama karalıyım haftaya en azında 81 le açılış yapmak istiyorum.

Beni de alır mısınız?ya ben aranızda yeniyim .başka bir yere saha mesaj atmıştım beni alır mısınız diye ama şimdi burayı görünce daha canlı geldi burası bana ...yanlış Bişey yapmamışımdır umarım

alımları sbeden yapıyo canım sabah görür seni her hafta pazartesi kilo bildirimi yapman lazım. iki hafta yapmadığın takdirde kaydını siliyolar. bir de boy kilo yaş hedef kilo belirtmen gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…