iyi akşamlar yapiliyor. her pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz. iki hafta bildirim yapmayan siliniyor. Eğer sonuna kadar varsan iki gun sonra gitmeyeceksen katilabilirsinİyi akşamlar :) Katılım hala yapılabiliyor mu?
Her pazartesi kilo bildiriminden başka herhangi bir bilgilendirme yapmam gerekiyor mu ya da günlük girdi sınırı filan var mı?iyi akşamlar yapiliyor. her pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz. iki hafta bildirim yapmayan siliniyor. Eğer sonuna kadar varsan iki gun sonra gitmeyeceksen katilabilirsin
Sağol canım çok şükür iyiyim toparlandım artık inşallah artık olacak bi 80ni görsem yeniden sonrada 70 tabi en son 65inşallah inşallahCanımm nasılsın neler yapıyorsun
Yok canım istersen günlük neler yiyip içtiğini yazabilirsin yada kalori hesaplayıp yazabilirsin...Her pazartesi kilo bildiriminden başka herhangi bir bilgilendirme yapmam gerekiyor mu ya da günlük girdi sınırı filan var mı?
Sanırım tokluk hissi veriyor bende merak ediyorumkızlar napıyosunuz? bişey sorucam bu goji beri ne oluyo acaba zayıflatıyomu sindiriyomu tokluk hissimi veriyo. meyve mi fabrikasyon bi şey mi anlamadım. bilen varsa merakımı bi giderse lütfen
kızlar ben de yakında yetmişlerden kurtuluyorum inşallah. bugün 70,5 çıktım
hmmm bu sıra moda oldu galiba heryerde reklamı var. iyi bişeyse biz de kullanakSanırım tokluk hissi veriyor bende merak ediyorumsbeden kullanıyo faydasını görünce bizede bildirecek
Meyve canım fabrikasyon değil
iyi akşamlar yapiliyor. her pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz. iki hafta bildirim yapmayan siliniyor. Eğer sonuna kadar varsan iki gun sonra gitmeyeceksen katilabilirsin
evet kullanalım canımhmmm bu sıra moda oldu galiba heryerde reklamı var. iyi bişeyse biz de kullanak
Hoşbuldum o zamanYok canım istersen günlük neler yiyip içtiğini yazabilirsin yada kalori hesaplayıp yazabilirsin...
Tabi boy kilo hedef kilonu bildirmen gerek...
Hoş geldin aramıza canım::)))
su tüketimine dikkat etmeye çalışıyorum canım. gün içinde yediklerimi genelde kalorili ya da doğal besinler olarak ayırmaya çalışıyorum ama yasaklı yiyeceklerim yok. ama gün içinde en az 2 litre su içmek çok iyi geliyo. onun haricinde evet canım çalışıyorum. maşa başı iş olunca hareket sıfır o nedenle kilo vermek zorlaşabiliyor. ama karalıyım haftaya en azında 81 le açılış yapmak istiyorum.evet kullanalım canım
senin nasıl gidiyo canm çalışıyomusun sen
hoş geldin canım gazan mübarek olaHer pazartesi kilo bildiriminden başka herhangi bir bilgilendirme yapmam gerekiyor mu ya da günlük girdi sınırı filan var mı?
alımlarıBeni de alır mısınız?ya ben aranızda yeniyim .başka bir yere saha mesaj atmıştım beni alır mısınız diye ama şimdi burayı görünce daha canlı geldi burası bana ...yanlış Bişey yapmamışımdır umarım
Alnımızın akıyla çıkıcaz diliyorumhoş geldin canım gazan mübarek ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?