Cok tesekkur ederim tatlim. Cok cok tesekkurler sana daGeçmiş olsun canım annene de sana da çokAnnende çok çabuk atlatır inşallah ameliyatını bilmiyorum ama Rabbim şifa versin Moralini hiç bozma zaten fiziğin çok iyiydi bebişten sonra daha da iyi olacaksındır eminim hayırlı haberlerini bekliyoruz bizim motivasyonumuzu bozmazsın bu arada ne zaman istersen çık çık gel konuşalım kafan dağılsın
kızlar napıyosunuz? bişey sorucam bu goji beri ne oluyo acaba zayıflatıyomu sindiriyomu tokluk hissimi veriyo. meyve mi fabrikasyon bi şey mi anlamadım. bilen varsa merakımı bi giderse lütfen
Sağol canım üç aşağı beş yukarı böyle devam ederim gibiÇok güzel böyle canım tam bu kiloda kal bence
nehirnil111 bugün 1000 kalori.
nehirnil111 Can'ım dün 1254 kalori yaptım
Not ettim kızlar sağolunnehirnil111 986 kalori Can'ım ben bu işe kendi evimde daha adapte oluyorum
Cok tesekkur ederim tatlim. Cok cok tesekkurler sana damiraycan84 denizcim. Insallah bu donemde gececek hayirlisiyla. Guzel dilekleriniz cok mutlu etti beni♡
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimmaşşallah sana canım çok bi şey kalmamış zaten. tebrik ediyorum. darısı bize inşallah
süpersin şekerim çok fitsin kıskandım:)
nehirnil111 640 kcal canım bugün çok iştahsızdım ben ya belki akşam biraz meyve yerim ama yarın sağlam yemek istiorum halsizlik var üstümde,spor yapamadım ,eşimde artık hayalet olmaya gidiyon diyor ya uf:)
sapsarısın ye biraz diyor ama bilmiyor ki gerçekten iştahım yok
Ben çok aramam hele de hazır (etsiz) çiğ köfteleri yemektense kısır yemeyi tercih ederim en azından bol yeşillik ve zeytinyağlı olur eşim etli yapıyor ayda yılda birAz derken ne kadarÇiğ köfte şişmiştir midende ama güzel doyuruyor bende hastasıyım
Canım charmant ve callan gideli aylar oldu etiketliyorsun ama
Sabah düşündüm de geçen yıl 16 Martta diyete başladığımda 64 kiloydum şimdi 56 yım çok şükürben zaten senin ip atlamalarına hayranımhayatta atlayamadım ben maşallah sana, başlarsın yine deniz insan kafasına koyunca bi şekilde ayarlayıp yapıyo sporunu, havalarda ısınsın oooo yürüyüşte yaparsın hem zaten seninde öyle abartı çok kilon yok
Ben çiğ köfte hastası olduğumdam çok ararım kısırı da çok severim ne zamandır aklımda yapamadım bir zaman bulupBen çok aramam hele de hazır (etsiz) çiğ köfteleri yemektense kısır yemeyi tercih ederim en azından bol yeşillik ve zeytinyağlı olur eşim etli yapıyor ayda yılda bir
Heee ben onları etiketliyorum belki açarlarsa uğrarlar diye
Maşallah bu ne yaratıcılık delgeçli zımbayla fotoğraf çekimiaa niye ben işyerinde delgeçli zımbayla bantın arasına sıkıştırıyorum telefonu, ayarınıda 10sn.ye ye ayarlıyorum, bekliyorum çekiyo
sade şekersiz derken suyla ise içemem yinesüt olcak illa işte biraz uyuz olduğumdan içemiyorum o kahveyi
sor hesap sor çek saçınıvur kafasına
ben de 3 Martta başlamıştım geçen sene :) 78 dim, şimdi 70 kiloyum. ama bir süre ara verdim vermeseydim daha çok giderdi. yaza kadar arayı telafi edip 60 olacağım inşallahSabah düşündüm de geçen yıl 16 Martta diyete başladığımda 64 kiloydum şimdi 56 yım çok şükür
Yaaaaa deme öleeee ben istemezmiyim vermeeekk ama napıyum tutamıyorum boğazımı işteee
yo yoo sana bir arkadas daha gelir sen onuda 80 lere yolcu edrsin tahtindan mendil sallayarak
ana bana rakip geldiben de 3 Martta başlamıştım geçen sene :) 78 dim, şimdi 70 kiloyum. ama bir süre ara verdim vermeseydim daha çok giderdi. yaza kadar arayı telafi edip 60 olacağım inşallah
işyerinde kimseye beni arkadan çek diyemem kiMaşallah bu ne yaratıcılık delgeçli zımbayla fotoğraf çekimi
çok iyi bence tebrik ederimSabah düşündüm de geçen yıl 16 Martta diyete başladığımda 64 kiloydum şimdi 56 yım çok şükür
sabah niye yemedin , metabolizmanın çalışmaya başlaması için azda olsa yemen lazım yoksa o hep tembelSabah ; Yok
Ara; 08:45 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım porsiyon musakka +Yarım kase yoğurt - 289 kalori
Ara; 13:13 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:00 - 4 ad.ufak mantar+5 ad.orta boy mantar(fırında yağ eklenerek pişirilmiş) + 1 porsiyon garnitür + 100 gr süzme yoğurt + 1 çiğ köfte + 1 ad.acılı adana kebap (bimdeki hazırlardan) - 383 kalori
Toplam kalori; 624
miraycan84 K Kafkanistan mavimli begum75 elma_sekerim01 @kitara_84 halacocuksun
sağol canım ya ben de merak içindeyim kullananların yorumlarını bekliyorum. bu sıra heryerde zayıflamaya yardımcı diye çıkıyoda.Canım ben aldım azıcık arada yiyorum mersin üzümüne benziyor sabahları veya aksam yemekten önce 20 tane yiyorum ama istahimi kapattığını hissetmedim :)
bence de sabaha kahvaltısını unutmamak lazım.sabah niye yemedin , metabolizmanın çalışmaya başlaması için azda olsa yemen lazım yoksa o hep tembelbiliyosun bekler yani kalori yakmaz
geçmiş olsun canım sonradan gördüm ama inşallah ciddi bi şey değildir.Cok tesekkur ederim tatlim. Cok cok tesekkurler sana damiraycan84 denizcim. Insallah bu donemde gececek hayirlisiyla. Guzel dilekleriniz cok mutlu etti beni♡
Kv bizdeydi giyinirken geç kaldım bir daha bir şey yapasım gelmedi kuzum yoksa yerim biliyorsun bu sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık yedim meselasabah niye yemedin , metabolizmanın çalışmaya başlaması için azda olsa yemen lazım yoksa o hep tembelbiliyosun bekler yani kalori yakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?