dominosben karşıya geçicem dışarlarda yerim. bugün dominosu reddettim evde kabak yedim :)
kestirince özelden foto at merak ederimSaçlarımı kahkul kestireceğim yuppidikilk defa değişik bir model cesaretlendim istiyorum arkadaş yüzümde az zayıfladı gider bana gider
Sor yap sende nasıl günaha sevk ettimyap yap afiyet olsun sen zaten hedefe ulaştın sayılır, eşime sorıyım bakiyım isterse bu akşam bende yapayım
hergün türk kahvesi içiyorum zaten öbürü kusur kalsın boşver, türk kahvesinide sevdiğimden değilde hergün getiriyolar ayıp olmasın diye buz gibi olana kadar gıdım gıdım içiyorum, bazen diyorum çaycıya bana artık getirme diye bikaç gün getirmiyo sonra unutuyo yine getiriyo bende sağlıklı diye mecbur içiyorum işte
Göreceğimhadi bakalım :)
kestirince özelden foto at merak ederim
nehirnil111 ve kızlar begüm herkes ben bu aralar nefsime hakim olamiyorum yiyorum yani yemekte istiyorum ama sporumu birakmayacagim bugünden sonra bu hafta bitene kadar öyle deneyeceğim kalori saymayıp istediğimi yiyeceğim ama spor yapacağım bakalım neler olacak bu arada sabah kalktıgımda 57.2 kilo çıktım fakat lavaboya çıkamıyorum birde adet olamadim
herkes gibi bende elimden geldiği kadar canlı tutaya yardım etmeye çalışıyorum, bulmuşum sizin gibi tontik şekerleri bırakırmıyım hiç
hatirliyorum canim ben cevre ilden sanıyordumEvet tatlım dikkat ettiysen bize geldi yemeğe yada dışarda buluştuk falan diyorum arada
Yok tatlım yapmadık babam önceden nikaha pek sıcak bakmıyordu da olaylar çoğaldıkça damadına pek sıcak davranmaya başladı
bende kalori tutmuyorum canım. sık dişini az kaldi gerçekten :)bu haftanın son birkaç gününü sadece su içerek geçirmeyi düşünüyorum. o zaman kilo verebilirim.sbeden yediğim herşeyin kalorisini tutmuyorum ben ama hergün tartılıyorum bugün 82,5 ti yine sabah. yarına o,5 gider inşallah. 80 lerden çıkmama 2,5 kaldı. hadi inşallah
maşşallah sana canım çok bi şey kalmamış zaten. tebrik ediyorum. darısı bize inşallahSabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın - 117 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase hazır domates çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + Yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 kase yeşil salata - 403 kalori
Ara; 12:50 - 1 ad. doğal maden suyu
Ara; 16:00 - 1 kupa sade nescafe
Akşam; 19:15 - 1 kaseden biraz az lahana çorbası + 1 hindi gögsünün çeyreği + 1 kase cacık + 1 ad.badem
Toplam kalori; 863
@kitara_84mavimli elma_sekerim01 halacocuksun @Kafkanistan @deniz3344
51 li rakamların şerefine bir foto paylaşayım azıcık Rabbime şükürler olsun spora devam daha da sıkılaşmalı
süpersin şekerim çok fitsin kıskandım:)Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın - 117 kalori
Öğle; 12:20 - Yarım kase hazır domates çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + Yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 kase yeşil salata - 403 kalori
Akşam; 19:15 - 1 kaseden biraz az lahana çorbası + 1 hindi gögsünün çeyreği + 1 kase cacık + 1 ad.badem
Toplam kalori; 863
51 li rakamların şerefine bir foto paylaşayım azıcık Rabbime şükürler olsun spora devam daha da sıkılaşmalı
bencede canım yediklerine dikkat edip spora devam edersen kilo vermeye devam edebilirsiniz. zamanı yaklaştıysa belki ondan da tuvalet sorun oluyodur.nehirnil111 ve kızlar begüm herkes ben bu aralar nefsime hakim olamiyorum yiyorum yani yemekte istiyorum ama sporumu birakmayacagim bugünden sonra bu hafta bitene kadar öyle deneyeceğim kalori saymayıp istediğimi yiyeceğim ama spor yapacağım bakalım neler olacak bu arada sabah kalktıgımda 57.2 kilo çıktım fakat lavaboya çıkamıyorum birde adet olamadim
Yok yok aynı yerdeyiz şükürhatirliyorum canim ben cevre ilden sanıyordum
İyiyim canım ben de akşamüstü baya uyumuşum.biz iyiyiz sen nassın suuu,dersler bitti spor bitti, akşamıda kapamışındır, ohh hayat sana güzel, daha eve gidinci yemek yapıcam+salata yapıcam+spor yapıcam bakalım süpriz ekstra ne iş çıkıcak bide o var
Çok güzel böyle canım tam bu kiloda kal benceSabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın - 117 kalori
Toplam kalori; 863
Canımm nasılsın neler yapıyorsunBu arada günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?