♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sor yap sende nasıl günaha sevk ettim Sadeyse türk kahvesi bağırsakları çalıştırır bir zararı yok kuzu afiyet olsun
hadi bakalım :)
Göreceğim
kestirince özelden foto at merak ederim

Atarım canım bende kendimi merak ediyorum inşallah tipsiz olmam yakışmazsa arkaya doğru toplarım hep bir kaç haftaya uzar zaten yanlara atarım

nehirnil111 ve kızlar begüm herkes ben bu aralar nefsime hakim olamiyorum yiyorum yani yemekte istiyorum ama sporumu birakmayacagim bugünden sonra bu hafta bitene kadar öyle deneyeceğim kalori saymayıp istediğimi yiyeceğim ama spor yapacağım bakalım neler olacak bu arada sabah kalktıgımda 57.2 kilo çıktım fakat lavaboya çıkamıyorum birde adet olamadim

Bu hafta sayma canım istersen bir de böyle dene kendini nasıl iyi hissedeceksenRegl olamaman ve lavaboya çıkamaman büyük etken canım

hatirliyorum canim ben cevre ilden sanıyordum

bende kalori tutmuyorum canım. sık dişini az kaldi gerçekten :)

Ben geçen sene 85le katılıp ne güzel 80 olmuştum sonra yaz sonu bunalımı hooop 90 oldum şimdi yine çabalıyorum bakalım..
Ev hanımıyım ben canım 2çocuğum var 31 yaşındayım en zayıf halim 66 dır boyumada o iyi ama şöyle 62olmak isterim hele ben bi 70 olayımda gerisi gelir inşallah...
Sen evlimisin[/QUOTE]
inşallah canım evliyim benim de iki çocuğum var. emzirirken ne güzel kendi kendine gidiyodu kilolar şimdi büyüdükleri için onlardan kalanlarla beraber 82 ye çıktım. ilk defa zayıflamak için bu kadar uğraşıyorum ama. daha önce hiç bu kadar kötü durumda hissetmemiştim hep hareketli olduğumdan farketmiyodum. ben de 30 yaşındayım haliyle artık fazla kilolar da kendini göstermeye başladı.

maşşallah sana canım çok bi şey kalmamış zaten. tebrik ediyorum. darısı bize inşallah

süpersin şekerim çok fitsin kıskandım:)

nehirnil111 640 kcal canım bugün çok iştahsızdım ben ya belki akşam biraz meyve yerim ama yarın sağlam yemek istiorum halsizlik var üstümde,spor yapamadım ,eşimde artık hayalet olmaya gidiyon diyor ya uf:)
sapsarısın ye biraz diyor ama bilmiyor ki gerçekten iştahım yok

bencede canım yediklerine dikkat edip spora devam edersen kilo vermeye devam edebilirsiniz. zamanı yaklaştıysa belki ondan da tuvalet sorun oluyodur.

Ayy valla öküz gibi uyumuşum ya milletin gece uykusu kadar ben akşam üstü uykusu yapıyorum
Menüme gelirsek
Sabah yarım dilim ekmek 1 yumurta
Akşam 1 porsiyon zeytinyağlı patlıcan 1 porsiyon pilav 5 de acı biber turşu
Akşam ise 2 tulumba ve çiğdem
Sporum da
1 saatçik yürüyüş

İyiyim canım ben de akşamüstü baya uyumuşum.
Çocuklara fotokopi falan çıkarttım şimdi oturdum çekirdek çitliyorum.
Ayy tabi bekarlık rahat yaa ilerde ben bu günlerimi çoookkk arıcam

Çok güzel böyle canım tam bu kiloda kal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…