♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar size birşey danışmak istiyorum, benim mutfak dolapları beyaz,tezgahı siyah, sırt duvarda gri,siyah,şeffaf ince uzun camlı ara taşlı, (aşağıda benzeyen bir foto attım), ben mutfağıma tabure alıcam,ben fotoğraftaki gibi renkli istedim eşim siyah kırmızı olsun dedi, düşününce dedim mutfak sarı ve turkuaz mavi biraz açık renk gibi hani çabuk kirlenirse kötü görünmesin, sizce siyah kırmızı tabure yakışırmı? (masamda bembeyaz dolaplarla aynı )

bide buna uygun halı kestircem, tabureleri karışık renkli alırım diye düşündüğümden halıyıda gri yada turkuaz düşünmüştüm ama şimdi kırmızı/siyah olursa halı ne renk olsun sizce?

halıda bu ikisi olabilir dedim ama tabure siyah/kırmızı olursa şu halı nasıl olur sizce bide bu alttaki halı çok pahalı 200 tl ye gelcek bana

siz ne düşünürsünüz?yardımcı olursanız çok sevinirim canlarım

sbeden konunun dışına çıkmış oldum ama burdaki arkadaşlara güvendiğim için sordum şimdi diğer yerlerde sorsam tanımam etmem daha az güvenirim onlara.

Canım bilmem ama renkli tabureleri ben çok sevdim insanin içini açıyor :)

tabureleri kırmızı ve siyah alırsan halıyı da içinde kırmızı ve siyah olanlardan seçmen gerekir ama çok resmi bir mutfak olur renkli tabure kullanırsanız sade koyu renk bir halı çok şık ve enerjik durur. bence

Ayni fikirdeyim canlı olsun istedim ama eşim siyah kırmızı diyince kararsız kaldım bide sonra sen bilirsin dedi hepten kafam karıştı
Peki renkli tabure alırsam halı icin görsel gonderirmisin ?yani koyu derken ??

Sabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 3 yeşil zeytin + 3 dilim kabuklu salatalık - 162 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla tavuk çorbası + 1 porsiyon kıymalı yumurta + 100 gr yoğurt - 444 kalori

Canım illa renk istiyorsan kırmızı açar kırmızı siyah iştah acıcı da olur ayrıca fosforlu pembe fuşya yani ve gri birleşimi de güzel eğer siyah ve kırmızı da kesinsen halını en üstte ki gri de yapabilirsin en altta ki grili siyahlı da ikisi de olur yani çok güzel mutfağın

aslında o tonları bende çok severimde eşim pembe/fuşya gibi tonlara pek sıcak bakmıyo bide internette alcam ben orda daha uygun,bide internet sitelerinde o tonlar yok sanırım

sbeden beni de bu gruba dahil eder misiniz yaa burada yardımcı olun bana
canım sende
boy
kilo
hedef kilo
7 mart hedef kilo
bilgilerini yazarak sbedenin adını etiketlersen sana da yardımcı olur
sbeden

bu arada yardımcı olur derken sizi zayıflatmaz, sadece gruba dahil olma konusunda demek istedim yazdığımı okuyunca tuhafıma gitti dedim yanlış anlaşılmıyım bide sonra sbeden kızar bana saçımı çeker falan aman aman

bu gruptan gaz alayım yani pes etmiyim destek olalım birbirimize yani yardımcı olun derken onu kast ettim

merhabalar daha yeni kayıt oldum ve yarışmalara katılmak istiyorum yönlendirirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…