- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Az derken ne kadarsbeden @DisiAnka@charmant@nehirnil111@GOK1974@kitara_84@minerva1988@CallanPinckney
Selam Kızlar;
22 ŞUBAT 2016: 56.60
23 ŞUBAT 2016: 56.80
24 ŞUBAT 2016: 56.40
25 ŞUBAT 2016: 56.70
Bu kış eşim ilk defa çiğ köfte yaptı da az yedim ama eşime az geldi tabii bu kadarcık mı yiyecektin dedi
ben zaten senin ip atlamalarına hayranım
Dayanamadın yedin sendeÇok tatlısın kuzum ya İnşallah hepsinin hayırlı güzel haberlerini alırız
Demek ki ondan olmuş bir dahakine pek yakınlarında durmayayım aman2 gündür iştahım pek açıktı,onlarda pek tatlıştı ondan sebep yedim hepsini, gerçi sebebi belli oldu tabi az önce halam geldi
yok yok seni yemem,sen çok kemiklisin bana accık et lasımDemek ki ondan olmuş bir dahakine pek yakınlarında durmayayım amanHoşgelmiş halan benimkinin hala geleceği yok geçen aydan 2 gün daha geçti sanırım bir dahaki ay ilacı bıratığım günü 2 ye katlar
biz iyiyiz sen nassın suuu,dersler bitti spor bitti, akşamıda kapamışındır, ohh hayat sana güzel, daha eve gidinci yemek yapıcam+salata yapıcam+spor yapıcam bakalım süpriz ekstra ne iş çıkıcak bide o varMinik kuşlarim nasilsiniz keyifler nasil
yok yok seni yemem,sen çok kemiklisin bana accık et lasımbatarsın matarsın uğraşmıyım senle hem sen alt grubun rakibisin kaloride benimde rakibimsin ama önemli olan kilomuz :))
ooo sıkıntın büyük desene, nolcak peki olmak için hep ilaçlamı iççen
Bende eve gidersem mantı pişireceğim bu akşam Bimin mantısı 100 gramı 280 kalori falan lahana çorbamda içersem güzel ama arkadaşlara gitme ihtimali de var onu bilemiyorumbiz iyiyiz sen nassın suuu,dersler bitti spor bitti, akşamıda kapamışındır, ohh hayat sana güzel, daha eve gidinci yemek yapıcam+salata yapıcam+spor yapıcam bakalım süpriz ekstra ne iş çıkıcak bide o var
görmedim çek özelden yollaNerem kemik kız bende bir popo var görmedin tabiKalorilerimizi yiyelim o zaman Nescafe içiyorum gel Bilmiyorum hiç bekleyeceğim bakalım bu ay ne zaman gelecek önümüzdeki ay olmadı tekrar doktora gideceğim olamazsan gel ama ilaç kullanma dedi farklı bir şey uygulayabilir belki
görmedim çek özelden yolla
afiyet olsun canım, bende ara öğün yoğurdumu yedim şimdi, nescafeyle hiç aram yok, ama sütlü ve sade nescafe olursa içerim, 3 bir arada falansa hayatta içemem
bekle bakalım halan gelcekmi gelmezse doktora söyle gelmiyo bu diye
mantı bayılırımBende eve gidersem mantı pişireceğim bu akşam Bimin mantısı 100 gramı 280 kalori falan lahana çorbamda içersem güzel ama arkadaşlara gitme ihtimali de var onu bilemiyorum
aa niye ben işyerinde delgeçli zımbayla bantın arasına sıkıştırıyorum telefonu, ayarınıda 10sn.ye ye ayarlıyorum, bekliyorum çekiyoNasıl çekeyim arkamı biri çekmeli onu
Ben sade şekersiz içiyorum olmamı3ü 1 arada olanlar çok sağlıksız zaten içme boşver Söyleyeceğim hesap soracağım ona
mantı bayılırımafiyet olsun,üstüne şöyle bol tereyağlı salçalı sos, sarımsaklı yoğurt,ben bide nanede serperim çok severim öyle yemeyi
ama eşim hazır mantı yemeyi hiç sevmiyobikaç kere kendim yaptım oda çok zahmetli geliyo, işten gelince yorgun argın hiç çekilmiyo
Off ağzımın suları aktı Begüş ya bugün yapamazsam yarın kesin yaparımaa niye ben işyerinde delgeçli zımbayla bantın arasına sıkıştırıyorum telefonu, ayarınıda 10sn.ye ye ayarlıyorum, bekliyorum çekiyo
sade şekersiz derken suyla ise içemem yinesüt olcak illa işte biraz uyuz olduğumdan içemiyorum o kahveyi
sor hesap sor çek saçınıvur kafasına
mutlu olmaya hepimizin ihtiyacı varama yemek anlık mutluluk getiriyo işte, hatta sonrasında aldırdığı kilolarla mutsuzluk bile getiriyo, sen en iyisi ne sporu yapıyosan ondan mutlu olmaya bak ve artır
ben karşıya geçicem dışarlarda yerim. bugün dominosu reddettim evde kabak yedim :)Ben de 56.70 yiyorum yaaa yemesem belki 55 i görücem de yine hafta sonu geldi bari bu hafta sonu lahana çorbamı yapabilsem
yok öle düzenli bi sporum :) kasımda bırakaıp hafta önce başladım. evet ya ip seni kendi gibi ipince yapmıştı :))
yap yap afiyet olsun sen zaten hedefe ulaştın sayılır, eşime sorıyım bakiyım isterse bu akşam bende yapayımOff ağzımın suları aktı Begüş ya bugün yapamazsam yarın kesin yaparımBende salçalı sos pulbiber nane dolu dolu yerim ki diyet konusunda konuşmak hoş olmadı ama Eşimde makarnacı değil makarna yapmasam aramaz hiç bende ne yapacağım böyle demiştim ama şansa bende artık pek makarna yemiyorum Ben bir baklava bir de mantı olayını yapamam diğer herşey elimden gelir hamur aç yufka aç deme bana
Bak ya neler de biliyormuş
Aslında en sağlıklısı sade şekersiz sütsüz az kalorili 2 kalori 1 kupası ben her gün öyle içiyorum dene 1 kere belki seversin bizim iş yerindeki çocuğa da alıştırdım bol süt tozuyla içiyordu ya da sütle sonra tvden de görmüş daha havalı sade dedi bir baktı tadına artık öyle içiyor
Erkekti nasıl saçı çekilir kiKafasına vurabilirim
hadi bakalım :)Saçlarımı kahkul kestireceğim yuppidikilk defa değişik bir model cesaretlendim istiyorum arkadaş yüzümde az zayıfladı gider bana gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?