♥haftalık kilo verme yarışması♥

Az derken ne kadar Çiğ köfte şişmiştir midende ama güzel doyuruyor bende hastasıyım

Canım charmant ve callan gideli aylar oldu etiketliyorsun ama

minerva1988 önce de çok spor yapmıyordu ama ben ip atlamaları abartmıştım
ben zaten senin ip atlamalarına hayranım hayatta atlayamadım ben maşallah sana, başlarsın yine deniz insan kafasına koyunca bi şekilde ayarlayıp yapıyo sporunu, havalarda ısınsın oooo yürüyüşte yaparsınhem zaten seninde öyle abartı çok kilon yok

2 gündür iştahım pek açıktı,onlarda pek tatlıştı ondan sebep yedim hepsini, gerçi sebebi belli oldu tabi az önce halam geldi
Demek ki ondan olmuş bir dahakine pek yakınlarında durmayayım aman Hoşgelmiş halan benimkinin hala geleceği yok geçen aydan 2 gün daha geçti sanırım bir dahaki ay ilacı bıratığım günü 2 ye katlar

yok yok seni yemem,sen çok kemiklisin bana accık et lasım batarsın matarsın uğraşmıyım senle hem sen alt grubun rakibisin kaloride benimde rakibimsin ama önemli olan kilomuz :))
ooo sıkıntın büyük desene, nolcak peki olmak için hep ilaçlamı iççen

Nerem kemik kız bende bir popo var görmedin tabi Kalorilerimizi yiyelim o zamanNescafe içiyorum gel Bilmiyorum hiç bekleyeceğim bakalım bu ay ne zaman gelecek önümüzdeki ay olmadı tekrar doktora gideceğim olamazsan gel ama ilaç kullanma dedi farklı bir şey uygulayabilir belki

Bende eve gidersem mantı pişireceğim bu akşam Bimin mantısı 100 gramı 280 kalori falan lahana çorbamda içersem güzel ama arkadaşlara gitme ihtimali de var onu bilemiyorum

görmedim çek özelden yolla
afiyet olsun canım, bende ara öğün yoğurdumu yedim şimdi, nescafeyle hiç aram yok, ama sütlü ve sade nescafe olursa içerim, 3 bir arada falansa hayatta içemem
bekle bakalım halan gelcekmi gelmezse doktora söyle gelmiyo bu diye

Nasıl çekeyim arkamı biri çekmeli onu

Ben sade şekersiz içiyorum olmamı3ü 1 arada olanlar çok sağlıksız zaten içme boşverSöyleyeceğim hesap soracağım ona

Bende eve gidersem mantı pişireceğim bu akşam Bimin mantısı 100 gramı 280 kalori falan lahana çorbamda içersem güzel ama arkadaşlara gitme ihtimali de var onu bilemiyorum
mantı bayılırım afiyet olsun,üstüne şöyle bol tereyağlı salçalı sos, sarımsaklı yoğurt,ben bide nanede serperim çok severim öyle yemeyi
ama eşim hazır mantı yemeyi hiç sevmiyo bikaç kere kendim yaptım oda çok zahmetli geliyo, işten gelince yorgun argın hiç çekilmiyo

Nasıl çekeyim arkamı biri çekmeli onu

Ben sade şekersiz içiyorum olmamı3ü 1 arada olanlar çok sağlıksız zaten içme boşverSöyleyeceğim hesap soracağım ona
aa niye ben işyerinde delgeçli zımbayla bantın arasına sıkıştırıyorum telefonu, ayarınıda 10sn.ye ye ayarlıyorum, bekliyorum çekiyo

sade şekersiz derken suyla ise içemem yinesüt olcak illa işte biraz uyuz olduğumdan içemiyorum o kahveyi
sor hesap sor çek saçını vur kafasına

Off ağzımın suları aktı Begüş ya bugün yapamazsam yarın kesin yaparım Bende salçalı sos pulbiber nane dolu dolu yerim ki diyet konusunda konuşmak hoş olmadı amaEşimde makarnacı değil makarna yapmasam aramaz hiç bende ne yapacağım böyle demiştim ama şansa bende artık pek makarna yemiyorumBen bir baklava bir de mantı olayını yapamam diğer herşey elimden gelir hamur aç yufka aç deme bana

Bak ya neler de biliyormuş

Aslında en sağlıklısı sade şekersiz sütsüz az kalorili 2 kalori 1 kupası ben her gün öyle içiyorum dene 1 kere belki seversin bizim iş yerindeki çocuğa da alıştırdım bol süt tozuyla içiyordu ya da sütle sonra tvden de görmüş daha havalı sade dedi bir baktı tadına artık öyle içiyor

Erkekti nasıl saçı çekilir ki Kafasına vurabilirim

mutlu olmaya hepimizin ihtiyacı var ama yemek anlık mutluluk getiriyo işte, hatta sonrasında aldırdığı kilolarla mutsuzluk bile getiriyo, sen en iyisi ne sporu yapıyosan ondan mutlu olmaya bak ve artır

azaltmaya çalışıyorum yemeği bakalım :)

yap yap afiyet olsun sen zaten hedefe ulaştın sayılır, eşime sorıyım bakiyım isterse bu akşam bende yapayım
hergün türk kahvesi içiyorum zaten öbürü kusur kalsın boşver, türk kahvesinide sevdiğimden değilde hergün getiriyolar ayıp olmasın diye buz gibi olana kadar gıdım gıdım içiyorum, bazen diyorum çaycıya bana artık getirme diye bikaç gün getirmiyo sonra unutuyo yine getiriyo bende sağlıklı diye mecbur içiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…