- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
oooo süper görünüyoreline koluna sağlık sen onu bana yolla
adresim :
Ya benim kızım ayda bir muhakkak hasta ılur ve antibiyotiksiz geçmez ama bu sefer bacaklarım çok ağrıyo deyip basamıyo ve 2aydır ara ara kalbini gösteriyordu ağrıyo diye bende küçükken romatizma geçirdiğim için onunda olma ihtimali yüksek gece çok ağladım salı günü doktorundan randevu aldım bakalım ne diyecekcanım önemli değil aciliyeti yok, geçmiş olsun nesi var kızının?
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bunların 1 uzundan 8 tane yemedin değil miKendim yaptım hafif olmuş su hazır baklavalık yufkalardan burma baklava
Yarin artik bi çeki düzen vermeyi planlıyorum ama artik kafam çok karışık bir diyet listesi bulmam gerek yada normal insan yeme listeside olabilir
canım sen uzun süre kendine fazla mı yasak koydun naptın kız bu ne. bari günlere böleydin de hepsini öyle yiyeydin.begum75 nehirnil111 Kızlar benim çok yeme gozumun doymaması bu tür şeyler yaşıyorum öyle çok yiyorum ki karni m sonuna kadar dolu fakat gözüm ac ya bir buzdolabina koşuyorum bu dönem gececekmi hayır kilo almaktan korktuğum icin normalin üstünde egzersiz yapmaya calisiyorum günde 3 saat en az allaha şükür egzersiz yaptığımdan ötürü kilo vermesemde almadim en azından
Dün neler yediğimi yazayım aklıma geleni
3 adet içli köfte
1 tane beyaz çikolata
8 tane burma baklava
2 tane büyük sultan kakolu kremsantili bi tatlı
Bi tabak dolu dolu etli nohut
Bi kase karışık kuruyemiş
Bir tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 küçük kase rus salatası
10 ad et biber tursusu
4 ad et salatalik turşusu
5 adet portakal
Kızlar bunlar resmen 1 haftalık yemeği bazıların ama ben doymuyorum yani gözüm doymuyor bugün de yine çok yedim ve yicemde ama sporda yapıyorum artik bu kriz geçene kadar devam edeyim kilo almayım da
nehircan ben 1 tepsi baklavayı 1 günde yerim sen ne diyon , kapasite var yani iştah o derece açık,napalım yani kendimizinasıl zor tutuyoruz anla işte bizi ,şimdi baklava dururken, brokoli,kereviz nasıl yenirAllah Allah baklavayı nasıl yiyebiliyorsun çok mu hafif ben en hafif sütlü nuriyeyi bile en fazla 2 dilim yerim diyetle alakası da yok sanırım psikolojik olarak şuanda yemek istiyorsun yoksa midenin bir anda bu kadar şeyi istemesi çok tuhafGözünün önünden kaldırsan o zararlı şeyleri belki görmedikçe canın çekmez bol yoğurtlu cevizli naneli kereviz salatası yap mesela yoğurtlu brokoli sarımsaklı olsun kessin seni iyice onlar salata yemeye çalış en azından proteinden al ne alıyorsan çok fazla yemenin bir zararı olmaz da şekerden daha iyi en azından
Baklava çok sevmem o yüzden o hevesi bilemiyorum tabi şekerpare çok severim orası ayrı onda 2 dilim kesmeznehircan ben 1 tepsi baklavayı 1 günde yerim sen ne diyon , kapasite var yani iştah o derece açık,napalım yani kendimizinasıl zor tutuyoruz anla işte bizi ,şimdi baklava dururken, brokoli,kereviz nasıl yenir
Çok basit canım sen onun çok daha iyisini yaparsin eminim fındıkla daha güzel oluyor findiki bıçakla kestim beyaz ssusamla karistirdim içine öyle döktüm çok hafif güzel oluyor
yazmaya korkma yemekten korkKızlar çok saolun ya artik yazmaya korkuyordum simdi daha iyiyim inşallah bugünü de atlatayım görüşürüz yine öptüm hepinizi :)
Ya benim kızım ayda bir muhakkak hasta ılur ve antibiyotiksiz geçmez ama bu sefer bacaklarım çok ağrıyo deyip basamıyo ve 2aydır ara ara kalbini gösteriyordu ağrıyo diye bende küçükken romatizma geçirdiğim için onunda olma ihtimali yüksek gece çok ağladım salı günü doktorundan randevu aldım bakalım ne diyecek
Biraz karışık yazdım can sıkıntısından idare edin artık
Baklava çok sevmem o yüzden o hevesi bilemiyorum tabi şekerpare çok severim orası ayrı onda 2 dilim kesmezsütlü tatlılara dayanamam bir de 1 tencere makarna salatasını 1 leğen mercimek köftesini tek başıma yiyebilirim çiğ köfte de onunla yarışır bende az değilim yani Şu sıralar görmemeye çalışıyorum geri almamak adına
foto gelmedi halatamam canım ben de atıyım sana.
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bunların 1 uzundan 8 tane yemedin değil miCanım normal menü uygula bence illa diyet listesine gerek yok ki ne zararlı ne değil zaten biliyorsun konuşuyoruz
canım sen uzun süre kendine fazla mı yasak koydun naptın kız bu ne. bari günlere böleydin de hepsini öyle yiyeydin.spor yaparken de dikkat et kendini çok zorlarsan kaslar yıpranır.
canım isteyen atiyor zaten arada. ben en son 7bence güzel fikir. ilk hedefe ulaştığımda ben de size resim atıcam
canım topikte varmı senin foton ben görmedim sanırımcanım isteyen atiyor zaten arada. ben en son 7
80 kiloluk halimi yandan ve önden çektim. sakladim. 75 e düşunce ayni kiyafetlerle çekip atacam ikisini
Boy 1.60 kilo 58 hedef 45sbeden
bence de bak dolan canim. o kadar pahalı degil oncacik bir halı daha güzellerini burlursun gezersenben kararsız kaldım işte hangisi daha iç açıcı hoş durur bilemedim , halı kestirme olmasa 3-5 tane getirir sererim dener bakarım ama kestirince mecbur onu almak zorundayımneyse ben burdada bikaç halıcı dolanayım bakayım biraz
unuttun heralde canım 80 halimi atmistim. boyundan asagi. 75 olunca atacam tekrarcanım topikte varmı senin foton ben görmedim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?