♥haftalık kilo verme yarışması♥

oooo süper görünüyor eline koluna sağlıksen onu bana yolla
adresim :

Çok basit canım sen onun çok daha iyisini yaparsin eminim fındıkla daha güzel oluyor findiki bıçakla kestim beyaz ssusamla karistirdim içine öyle döktüm çok hafif güzel oluyor

Kızlar çok saolun ya artik yazmaya korkuyordum simdi daha iyiyim inşallah bugünü de atlatayım görüşürüz yine öptüm hepinizi :)

canım önemli değil aciliyeti yok, geçmiş olsun nesi var kızının?
Ya benim kızım ayda bir muhakkak hasta ılur ve antibiyotiksiz geçmez ama bu sefer bacaklarım çok ağrıyo deyip basamıyo ve 2aydır ara ara kalbini gösteriyordu ağrıyo diye bende küçükken romatizma geçirdiğim için onunda olma ihtimali yüksek gece çok ağladım salı günü doktorundan randevu aldım bakalım ne diyecek
Biraz karışık yazdım can sıkıntısından idare edin artık

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bunların 1 uzundan 8 tane yemedin değil mi Canım normal menü uygula bence illa diyet listesine gerek yok ki ne zararlı ne değil zaten biliyorsun konuşuyoruz

canım sen uzun süre kendine fazla mı yasak koydun naptın kız bu ne. bari günlere böleydin de hepsini öyle yiyeydin. spor yaparken de dikkat et kendini çok zorlarsan kaslar yıpranır.

nehircan ben 1 tepsi baklavayı 1 günde yerim sen ne diyon , kapasite var yani iştah o derece açık,napalım yani kendimizinasıl zor tutuyoruz anla işte bizi ,şimdi baklava dururken, brokoli,kereviz nasıl yenir

nehircan ben 1 tepsi baklavayı 1 günde yerim sen ne diyon , kapasite var yani iştah o derece açık,napalım yani kendimizinasıl zor tutuyoruz anla işte bizi ,şimdi baklava dururken, brokoli,kereviz nasıl yenir
Baklava çok sevmem o yüzden o hevesi bilemiyorum tabi şekerpare çok severim orası ayrı onda 2 dilim kesmezsütlü tatlılara dayanamam bir de 1 tencere makarna salatasını 1 leğen mercimek köftesini tek başıma yiyebilirim çiğ köfte de onunla yarışır bende az değilim yaniŞu sıralar görmemeye çalışıyorum geri almamak adına

Çok basit canım sen onun çok daha iyisini yaparsin eminim fındıkla daha güzel oluyor findiki bıçakla kestim beyaz ssusamla karistirdim içine öyle döktüm çok hafif güzel oluyor

vay çok lezzetli olmıuştur, eline sağlık

Kızlar çok saolun ya artik yazmaya korkuyordum simdi daha iyiyim inşallah bugünü de atlatayım görüşürüz yine öptüm hepinizi :)
yazmaya korkma yemekten kork ama yinede yaz çünkü yediklerini yazmak görmen açısında çok iyi ve insanı frenliyor.

canım çok geçmiş olsun, çok antibiyotikte iyi bişey değil yaa inşallah bişeyi yoktur,romatizma varsada ilaçla tedavi olur senin gibi üzülme canım, çocuklar güçlü olur atlatırlar herşeyi

bende senin yediklerinin 40 yıl görmesem aramam, mesela çerez ömrümce yemesem aklıma gelmez, yersemde duruma göre bazen çok yerim bazen gözümün önünde günlerce dursa elim gitmez, psikolocime bağlı sanırım
işte herkesin zayıf olduğu bişeyler var, onu biliğ kendimizi ona göre frenliycez

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bunların 1 uzundan 8 tane yemedin değil mi Canım normal menü uygula bence illa diyet listesine gerek yok ki ne zararlı ne değil zaten biliyorsun konuşuyoruz

Yok kız onların bi tanesi toplam 8 yapar diye hesapladım kestimde

canım sen uzun süre kendine fazla mı yasak koydun naptın kız bu ne. bari günlere böleydin de hepsini öyle yiyeydin. spor yaparken de dikkat et kendini çok zorlarsan kaslar yıpranır.

5 ocaktan beri bu yoldayım canım am a ben öyle sıkmadım kendimi yedim ama iste psikolojisi yetiyor

Kızlar okuyun bakın,inanırsınız inanmazsınız ama bilgi amaçlı okuduklarımın önemli yerlerini kesip buraya koyuyorum-bu bugün 13:26 başladı 1 mart 01:55 e kadar devam eden bir süreç miş.

Ay Akrep burcuna geçtiğinde tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır. Bu sebeple tüm burçlar Akrep burçları gibi davranma eğiliminde oluruz.
Akrep burcunun temsil ettiği besin grubu karbonhidratlardır.
Yediğimiz bir dilim ekmeğin ya da tatlının Ay Akrep burcunda iken iki kat etki edeceği kuralını hatırlayalım. Diyette isek bu kurala uygun beslenmemiz kilo vermemizi oldukça kolaylaştıracaktır. Aksi ise hızlı kilo alma sebebidir.
Ay Akrep burcunda iken büyük önem taşıyan bir diğer konu da su tüketimidir. Ay bu burca geçtiğinde canlıların suya olan ihtiyacı artar. Bu nedenle özellikle bu günlerde susuz kalmamalı aksine bol su tüketmeliyiz. Ayrıca bu günlerde tetiklenen hemoriod sorununa karşı lifli beslenme dışında alabileceğimiz en önemli tedbir su içmek ve hareket etmektir.

bence de bak dolan canim. o kadar pahalı degil oncacik bir halı daha güzellerini burlursun gezersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…