en çokta ben merak ediyorum ve 75 olmanı istiyorumseni boyle görmek beni mutlu ediyor. bende sabirla ilerliyorum yavas gidiyor ama olsun.. ilk hedef 75 olup resim atmak
evet ya hafta sonu cozutma günü benimde ayarlar bozuluyogünaydın kızlar şu haftasonunu kazasız belasız geçirebilirsem de pazartesi 70 olsam
bence güzel fikir. ilk hedefe ulaştığımda ben de size resim atıcam
Günaydın canım.günaydın kızlar şu haftasonunu kazasız belasız geçirebilirsem de pazartesi 70 olsam
Mesela biz demi begüşşşşşKesinlikle sana katılıyorum aktif katılan daha motive oluyor,güzel tespit
Aslında bizim hele ki diyet yapanların günde 4 yumurta rahat tüketmesi lazımİçinde bulunan yüksek kalite protein ve 9 farklı amino asit yapısıyla akla ilk gelen protein kaynaklarından biri yumurtadır. Orta boy bir yumurtada 6-7 gr protein bulunur. Bu proteinin büyük bir kısmı beyazındadır.
- Yumurta
Bak ben nescafe 3 ü 1 aradalara 1.5 tatlı kaşığı şeker koyup amaannn nasıl içiyo insanlar şekersiz derdim her şey alışmakta biraz zorlanacaksın acı bu içmeyeyim daha iyi gibi ifadeler kullanacaksın ama her şeyin asıl tadı şeker tuz ilave edilmeden aslında.ben bimdekileri kullanmıştım tadı çok kötüydü. şekersiz alışmaya çalışırım canım olmadı toptan bırakırım. ay bağımlılık ne kadar kötü bi şey.
Günaydddıııııınnnnnn
Nasılsınız ülkemin en fit en sağlıklı en hamarat en tatlı dilli bayanları
Ben uyanalı 1 saat oldu da öyle haberleri okudum biraz eğilme kalkma hareketleri yaptım
Koluma kadar her yerimi ölçüp kilomu tarttım falan
Hep boş işler dikkat ettiyseniz
Birazdan da kahvaltı yapcam sonra da ver elini yürüyüşşşşş
Mesela biz demi begüşşşşş
Teşekkür edeerriimmmm fıstığımDene bakalım canım bazen sade türk kahvesi içiyorum bazen sade soda o zamanda nescafe içmeden günü kapatabiliyorum
Proteinin çok iyi canım kalorinin sorun olduğunu sanmam çikolatadan o çikilatadan olsun o kadar benim de canım çok istiyor ya akşama yesem mi ne yapsam
Çok iyisin canım
Yaaa sen iştesin demi kıyamam yaagünaydın su fıstığı
ohh kıskandım seni ne güzel sere sere kahvaltılar sporlar
evet canımcım
Evet havalar güzelleştikçe kim tutar beni yaaaHoş geldin canım herzamanki gibi menün süper
Yürüyüşte yapılmış oh ohhhh
işteyim canım, inşallah yarın bende sere sere güzel bir kahvaltı yaparımYaaa sen iştesin demi kıyamam yaa
Yarın yapın sizde ailecek güzel bi kahvaltı hele ki o kahvaltı sonrası sofra başında çay muhabbet keyfi bi başka olur
Ahahha Begüş onu dese yüreğine inerdi bir cümleyi bile yanlış anlaşılır diye düzeltti düşünceli kuzu oaslinda kendini zayiflatmista siz kaldiniz dese traji komik olurdu
Not ettim canım sağolnehirnil111 bugün 1150 kalori canım.
Günaydddıııııınnnnnn
Nasılsınız ülkemin en fit en sağlıklı en hamarat en tatlı dilli bayanları
Ben uyanalı 1 saat oldu da öyle haberleri okudum biraz eğilme kalkma hareketleri yaptım
Koluma kadar her yerimi ölçüp kilomu tarttım falan
Hep boş işler dikkat ettiyseniz
Birazdan da kahvaltı yapcam sonra da ver elini yürüyüşşşşş
kız seni yerim ben nasıl tatlısın sen öyleAhahha Begüş onu dese yüreğine inerdi bir cümleyi bile yanlış anlaşılır diye düzeltti düşünceli kuzu obegum75 Bana hala Salıdan beri kalorilerini vermedi ama olsun
Not ettim canım sağol
Günaydın canım olsun her yerini bilmiş oldunAfiyet olsun ben pek kahvaltı yapamadım bu sabah canım hiç istemedi öğlen eve gittiğimde yapacağım ona sakladım kendimi
kız seni yerim ben nasıl tatlısın sen öyle, sbeden için onu dermiyim hiç o kadar bu topiği açtı,beni sizlerle tanıştırdı ve zayıflamamıza vesile oldu,daha ne yapsın,gerisi bize kalmış
kalorilerim
salı:1313 kalori, 127,84 k.hidrat
çarşamba:1213 kalori, 157,03 k.hidrat
perşembe:1323 kalori, 183,48 k.hidrat
cuma:1239 kalori, 163,54 k.hidrat
evet ondan yazamadımSenin tatlılığın olmasın oEvet Allah razı olsun sbeden den onun sayesinde burada buluştuk
O yüzden yazmıyorsun kalorini değil mi seni seniBende dün 1300 lerde bir şey yaptım çerez cips sağolsun
evet ondan yazamadımsenden de kaçmıyo yaa hep yakalıyosun radar gibisin
hep diyorum zaten baştasbeden sonra siz arkadaşlarımdan Allah razı olsun, sizler olmasanız ben bu kadar uzun süre bu istikrarda devam ettiremezdim, güzel bir grup, arkadaşlık oldu, birgün yüzyüze görüşmekte nasip olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?