♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydddıııııınnnnnn
Nasılsınız ülkemin en fit en sağlıklı en hamarat en tatlı dilli bayanları
Ben uyanalı 1 saat oldu da öyle haberleri okudum biraz eğilme kalkma hareketleri yaptım
Koluma kadar her yerimi ölçüp kilomu tarttım falan
Hep boş işler dikkat ettiyseniz
Birazdan da kahvaltı yapcam sonra da ver elini yürüyüşşşşş

Aslında bizim hele ki diyet yapanların günde 4 yumurta rahat tüketmesi lazım

ben bimdekileri kullanmıştım tadı çok kötüydü. şekersiz alışmaya çalışırım canım olmadı toptan bırakırım. ay bağımlılık ne kadar kötü bi şey.
Bak ben nescafe 3 ü 1 aradalara 1.5 tatlı kaşığı şeker koyup amaannn nasıl içiyo insanlar şekersiz derdim her şey alışmakta biraz zorlanacaksın acı bu içmeyeyim daha iyi gibi ifadeler kullanacaksın ama her şeyin asıl tadı şeker tuz ilave edilmeden aslında.
Bir hafta tut kendini canım sonra zaten istesen de şekerlisi mideni bulandıracak

günaydın su fıstığı
ohh kıskandım seni ne güzel sere sere kahvaltılar sporlar
Mesela biz demi begüşşşşş

evet canımcım

Teşekkür edeerriimmmm fıstığım

Yaa içinizde şu form çaylarından kullanan var mı
Hani şu bazı markaların sallama çilekli karışık kayısılı falan form çayları oluyor ya onlardan

aslinda kendini zayiflatmista siz kaldiniz dese traji komik olurdu
Ahahha Begüş onu dese yüreğine inerdi bir cümleyi bile yanlış anlaşılır diye düzeltti düşünceli kuzu o begum75 Bana hala Salıdan beri kalorilerini vermedi ama olsun
nehirnil111 bugün 1150 kalori canım.
Not ettim canım sağol

Günaydın canım olsun her yerini bilmiş oldunAfiyet olsun ben pek kahvaltı yapamadım bu sabah canım hiç istemedi öğlen eve gittiğimde yapacağım ona sakladım kendimi

kız seni yerim ben nasıl tatlısın sen öyle, sbeden için onu dermiyim hiç o kadar bu topiği açtı,beni sizlerle tanıştırdı ve zayıflamamıza vesile oldu,daha ne yapsın,gerisi bize kalmış

kalorilerim
salı:1313 kalori, 127,84 k.hidrat
çarşamba:1213 kalori, 157,03 k.hidrat
perşembe:1323 kalori, 183,48 k.hidrat
cuma:1239 kalori, 163,54 k.hidrat

Senin tatlılığın olmasın o Evet Allah razı olsun sbeden den onun sayesinde burada buluştuk

O yüzden yazmıyorsun kalorini değil mi seni seniBende dün 1300 lerde bir şey yaptım çerez cips sağolsun

Senin tatlılığın olmasın o Evet Allah razı olsun sbeden den onun sayesinde burada buluştuk

O yüzden yazmıyorsun kalorini değil mi seni seniBende dün 1300 lerde bir şey yaptım çerez cips sağolsun
evet ondan yazamadım senden de kaçmıyo yaa hep yakalıyosun radar gibisin

hep diyorum zaten başta sbeden sonra siz arkadaşlarımdan Allah razı olsun, sizler olmasanız ben bu kadar uzun süre bu istikrarda devam ettiremezdim, sbeden in dediği gibi aktif katılım, diyete devamlılığı sağlıyor,güzel bir grup, arkadaşlık oldu, birgün yüzyüze görüşmekte nasip olsa keşke

Kaçar mı sence

Evet aynı şekilde düşünüyorum ben diyet yapamazdım biraz dikkat ederim sonra devam ederdim bu kadar zayıfladığımı diş teli taktığımdan beri hatırlamıyorumKeşke inşallah nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…