en çokta ben merak ediyorum ve 75 olmanı istiyorum
çok iyi işte sendede yağların çözülmesi başladı, bu sürede spora ve beslenmene dikkat edersen patır patır gider canım, hadi bakalımbende bendee. bende senin gibi yavas kilo verebilenlerdenim ama havalar isindi biraz hizlanir zamanla. suan -200 gramdayim. sabahki rakama göre
Teşekkür ederim canım benimvay çok lezzetli olmıuştur, eline sağlık
yazmaya korkma yemekten korkama yinede yaz çünkü yediklerini yazmak görmen açısında çok iyi ve insanı frenliyor.
canım çok geçmiş olsun, çok antibiyotikte iyi bişey değil yaainşallah bişeyi yoktur,romatizma varsada ilaçla tedavi olur senin gibi üzülme canım, çocuklar güçlü olur atlatırlar herşeyi
Kızlar okuyun bakın,inanırsınız inanmazsınız ama bilgi amaçlı okuduklarımın önemli yerlerini kesip buraya koyuyorum-bu bugün 13:26 başladı 1 mart 01:55 e kadar devam eden bir süreç miş.
Ay Akrep burcuna geçtiğinde tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır. Bu sebeple tüm burçlar Akrep burçları gibi davranma eğiliminde oluruz.
Akrep burcunun temsil ettiği besin grubu karbonhidratlardır.
Yediğimiz bir dilim ekmeğin ya da tatlının Ay Akrep burcunda iken iki kat etki edeceği kuralını hatırlayalım. Diyette isek bu kurala uygun beslenmemiz kilo vermemizi oldukça kolaylaştıracaktır. Aksi ise hızlı kilo alma sebebidir.
Ay Akrep burcunda iken büyük önem taşıyan bir diğer konu da su tüketimidir. Ay bu burca geçtiğinde canlıların suya olan ihtiyacı artar. Bu nedenle özellikle bu günlerde susuz kalmamalı aksine bol su tüketmeliyiz. Ayrıca bu günlerde tetiklenen hemoriod sorununa karşı lifli beslenme dışında alabileceğimiz en önemli tedbir su içmek ve hareket etmektir.
görünce hemen attım canım, 5 dilim ekmek çok olmuş gerçekten, baklavayı eşine ver o yesin yada komşuna getir artık yeme yeterAy kız niye daha önce atmadın az önce 5 dilim ekmek ve yanında yemekler yedim ama tamam artik kotomu doldurdum bitirdim buzdolabını bir tek geriye baklava kaldı onuda az yerim artik
olsun öyle deme aynı zamanda aynı noktada olmak hedefimiz o zaman rakibiz bizben öyle diğerleri gibi patır patır kiloverenlerden değilim ayda 1 kilo bilemedin 1,5 kilo o yüzden kendime büyük hedefler koyamıyorum canım
ben de 60 grubuna bir adım atayım resim atacağım sizeooo yok öyle hedefe ulaşınca resim atmak ara dönemdede alıyoruz fotoları mesela bugün atabilirsin
Gel canım bekliyorumvitesi taktım son hızla geliyorum o zaman.
ben de 60 grubuna bir adım atayım resim atacağım size
Evet kalacagimher pazartesi kilo bildirimi yapılıyor iki hafta bildirim yapmayan siliniyor.
Eğer hedefe ulasana kadar aramizda aktif olarak kalacaksiniz sizi listeye ekleyecgm.
kız yok ben o arada geri günüm varda apartmanda oraya gittim. akşam da alışveriş yapınca kaldı. çeker gönderirim tombik tombikfoto gelmedi hala, postayamı verdin kız
kızlar okudukça yapıp yiyesim geliyo. zaten baklavaların da resmini gördüm markette şuursuz olarak hazır yufka attım sepete yapmayın böölebende senin yediklerinin 40 yıl görmesem aramam, mesela çerez ömrümce yemesem aklıma gelmez, yersemde duruma göre bazen çok yerim bazen gözümün önünde günlerce dursa elim gitmez, psikolocime bağlı sanırım
işte herkesin zayıf olduğu bişeyler var, onu biliğ kendimizi ona göre frenliycez
aslında çok güzel vermişsin kaç yaşındasın canım sen ne kadar spor yapıyosun.5 ocaktan beri bu yoldayım canım am a ben öyle sıkmadım kendimi yedim ama iste psikolojisi yetiyor
O gönderecek hedefine az kaldı , ulaşınca sözü var,çamura yatma sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?