♥haftalık kilo verme yarışması♥

cok ince düşünceli

Senin tatlılığın olmasın o Evet Allah razı olsun sbeden den onun sayesinde burada buluştuk

O yüzden yazmıyorsun kalorini değil mi seni seniBende dün 1300 lerde bir şey yaptım çerez cips sağolsun
canım benim Allah sizdende razi olsun sizler ne kadar mutluysaniz burada bende sizler sayesinde o kadar mutluyum

senden de Allah razi olsun canim benim agzinizdan bal damlamis bugün nehirle tatlislerim

aslında çok güzel vermişsin kaç yaşındasın canım sen ne kadar spor yapıyosun.

25 yaşıma gireceğim zaman ne çabuk geçiyor... ben 2 gündür bu üçüncü günüm elbette sabahları callantict 10 yaş gençleş 10 günde öyle bir video indirdim onu yapıyorum sonra leslie 3 mil yapıyorum sonrada jilian michael ile 30 gün level 1 videosunu yapıyorum birde aşırı yediğimden akşamda 3 mil yaptım .. çok şükür 1 hafta süren krizim geçti öyle hissediyorum artık insan gibi yiyeceğim ama sabah kilom 700 gram fazla çıktı ama ödemdir diye düşünüyorum yarın hayalim 200 gram olsun eksik çıkmak :)

N naz5403 Canim Allah kizina sifa versin. bilirim benimde kucuklukten romatizmam var. suan yaşadığım yer rutubetli değil şehir olarak yilda iki kere anca agrir. doktorun verdigi bilgiyi bizle paylas

çok iyi işte sendede yağların çözülmesi başladı, bu sürede spora ve beslenmene dikkat edersen patır patır gider canım, hadi bakalım
evet canim. emzirmeyide kestim vitaminlerim bana kalıyor artik 40 günde bir regl oluyordum bu ay 30 gün de oldum. belki faydasi olur bunlarin zamanla

Salı günü ayin birincisi ve ayin grup birincileri seçilecek
herkes bildirimlerini eksiksiz yapsın

bildirimi yapmayanlar yeni ayın tadini cikaramazlar. Çünkü yarinki bildirime göre mart sonu ay birincisi ve grup birincileri secilecek.

bu seçimler topigimizde ilk defa uygulanıyor motive amaçlı.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben bu hafta hiç spor yapamadım biliyosunuz bebiş istiyorum işte yumurtlama haftam olduğu için yalnış hareket olur da tutmaz diye oluruna bıraktım bu hafta yani yarın kesin + çıkmam ama yerimde sayarım çünki sporsuz kilo veremiyorum ne kadar yediklerime dikkat etsem de...

baaak şimdi bugün spor mu yapsam ayy hadi ben 1 saatçik yürüyüşe çıkayım o zaman

Bu guzel bir uygulama olmus insallah bildirimlere yarin herkes katilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…