- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
http://webtv.hurriyet.com.tr/eglence/komik-videolar/haftasonunu-kiminle-gecirmek-istersiniz_127756
sabah sabah koptumsizin cevabınız ne olurdu kızlar dökülün bakalım ????
Burada açmıyor canım eve gidince yapacağımhttp://webtv.hurriyet.com.tr/eglence/komik-videolar/haftasonunu-kiminle-gecirmek-istersiniz_127756
sabah sabah koptumsizin cevabınız ne olurdu kızlar dökülün bakalım ????
begum75 nehirnil111 Kızlar benim çok yeme gozumun doymaması bu tür şeyler yaşıyorum öyle çok yiyorum ki karni m sonuna kadar dolu fakat gözüm ac ya bir buzdolabina koşuyorum bu dönem gececekmi hayır kilo almaktan korktuğum icin normalin üstünde egzersiz yapmaya calisiyorum günde 3 saat en az allaha şükür egzersiz yaptığımdan ötürü kilo vermesemde almadim en azından
Dün neler yediğimi yazayım aklıma geleni
3 adet içli köfte
1 tane beyaz çikolata
8 tane burma baklava
2 tane büyük sultan kakolu kremsantili bi tatlı
Bi tabak dolu dolu etli nohut
Bi kase karışık kuruyemiş
Bir tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 küçük kase rus salatası
10 ad et biber tursusu
4 ad et salatalik turşusu
5 adet portakal
Kızlar bunlar resmen 1 haftalık yemeği bazıların ama ben doymuyorum yani gözüm doymuyor bugün de yine çok yedim ve yicemde ama sporda yapıyorum artik bu kriz geçene kadar devam edeyim kilo almayım da
begum75 nehirnil111 Kızlar benim çok yeme gozumun doymaması bu tür şeyler yaşıyorum öyle çok yiyorum ki karni m sonuna kadar dolu fakat gözüm ac ya bir buzdolabina koşuyorum bu dönem gececekmi hayır kilo almaktan korktuğum icin normalin üstünde egzersiz yapmaya calisiyorum günde 3 saat en az allaha şükür egzersiz yaptığımdan ötürü kilo vermesemde almadim en azından
Dün neler yediğimi yazayım aklıma geleni
3 adet içli köfte
1 tane beyaz çikolata
8 tane burma baklava
2 tane büyük sultan kakolu kremsantili bi tatlı
Bi tabak dolu dolu etli nohut
Bi kase karışık kuruyemiş
Bir tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 küçük kase rus salatası
10 ad et biber tursusu
4 ad et salatalik turşusu
5 adet portakal
Kızlar bunlar resmen 1 haftalık yemeği bazıların ama ben doymuyorum yani gözüm doymuyor bugün de yine çok yedim ve yicemde ama sporda yapıyorum artik bu kriz geçene kadar devam edeyim kilo almayım da
Önce yazmam mı gerekiyordu .brn alındıktan sonra yazılacak zannetmiştim :/ teşekkür ederim ilgilendiğin için :*
canım eşim geç geldi ve kızım çok hasta kusura bakmaben kararsız kaldım işte hangisi daha iç açıcı hoş durur bilemedim , halı kestirme olmasa 3-5 tane getirir sererim dener bakarım ama kestirince mecbur onu almak zorundayımneyse ben burdada bikaç halıcı dolanayım bakayım biraz
canım önemli değil aciliyeti yok, geçmiş olsun nesi var kızının?canım eşim geç geldi ve kızım çok hasta kusura bakma
hay maşallah afiyet olsun ama yaramasın inşallah
şimdi bunları nerde yedin, hepsi evdemiydi, yoksa topluluktamıydın, eğer topluluktaysa bende kendimi tutamayıp çok yiyiyorum sürü psikolojisi heralde iştah patlaması yaşanıyor,normaldir acilen oradan uzaklaş, ama evdeysen bunca şeyi niye yaptın gülüm; 5 portakal ,(en çok bu dikkatimi çekti çünkü diğerlerini bende senin kadar yerim kapasite var yani)baklava,içli köfte, rus salatası,vs.....hepsi bitene kadar ye sonrada ne yap nede eve al
çünkü bazen iştah açılması yaşanabiliyor, bu durumlar için evde bişey bulundurmamak en iyisi,
peki regl dönemindemisin?, yada moral bozukluğu falan yaşıyosan bunlarda iştah açar, bence hava güzelse kendini dışarı at, gez,dolan,kendini yemekten uzaklaştıracak şeyler yap,ne bilim temizlik falan yap, birisine yardıma git, annenin evini temizle yani ben olsam böyle yapardım
bide metabolizman hızlıysa bu aralar oda yedirir sana, yesende kilo almazsın korkma çünkü sporla destekliyosun
hay maşallah afiyet olsun ama yaramasın inşallah
şimdi bunları nerde yedin, hepsi evdemiydi, yoksa topluluktamıydın, eğer topluluktaysa bende kendimi tutamayıp çok yiyiyorum sürü psikolojisi heralde iştah patlaması yaşanıyor,normaldir acilen oradan uzaklaş, ama evdeysen bunca şeyi niye yaptın gülüm; 5 portakal ,(en çok bu dikkatimi çekti çünkü diğerlerini bende senin kadar yerim kapasite var yani)baklava,içli köfte, rus salatası,vs.....hepsi bitene kadar ye sonrada ne yap nede eve al
çünkü bazen iştah açılması yaşanabiliyor, bu durumlar için evde bişey bulundurmamak en iyisi,
peki regl dönemindemisin?, yada moral bozukluğu falan yaşıyosan bunlarda iştah açar, bence hava güzelse kendini dışarı at, gez,dolan,kendini yemekten uzaklaştıracak şeyler yap,ne bilim temizlik falan yap, birisine yardıma git, annenin evini temizle yani ben olsam böyle yapardım
bide metabolizman hızlıysa bu aralar oda yedirir sana, yesende kilo almazsın korkma çünkü sporla destekliyosun
Ya malasef evimdeyim esim yeme içmeyi sever iyice kilo almış zaten neyse bende ona yaptım ee birde misafirim bu aralar cok oldu onlar için yaptım tabi geri kalanini ben hupletiyorum içli köfteyi sonunda bitirdim geriye sadece baklava rus salatası kaldı en iyisi yapmayim böyle şeyler artik misafir gelene kadar birde tatlı bitiyor diye bugün yenisini yapacaktim hey allahım ya portakal iside söyle Ki çok almış esim buzdolabina sığmadı bozulmasın diye yiyorumoff offf her an dışarı atıyorum kendimi ama iste esim ise gidince yemekler ve ben başbaşa... evimi de tertemiz yaptım bebeğimi dun yıkadım oyalanacak tek şey ders çalışmak ona başlarım belki bugün saolun ya en azından yenilerini yapmayim valla
Burada açmıyor canım eve gidince yapacağım
Bu ay küçülmesi bize yaramadı herhalde herkese bir yemek yeme içgüdüsü geldiGerçekten yerinde sayıyorsan çok iyi dediğin gibi yapacaksın doymuyorsan canım ama böyle giderse doktora git regl dönemi hamilelik aylarında bu kadar istekli olunabilir ancak stresli ya da çok mutlu günlerinde misin diyetten mi sıkıldın sen bunu neye yoruyorsun peki 8 ad.baklavadan sonra o tatlıları yemek isteği 3 portakal yemek aman didim nasıl hastanelik olmadın istifra etmedin mi
hay Allah kötü olmuş canım, yenisini yapma bari, kalanlarıda dolabın en dip yerlerine koy gözün görmesin, portakallarıda balkona falan at, havalar çok sıcak değil zaten bişey olmaz,5 portakalın ortalama 75 k.hidratı var tek başına bu bile yeter, bugün dikkat etmeye çalış spor yapmayı ihmal etme bari,
ders seni dağıtırsa derse başla bari, benim genelde karnımı acıktırırdı dayemek için herşey bahane bana açıköğretim mi okuyosun?
regl sıkıntısı seninki demek, anlaşıldı,günün geçtimi peki?
Allah Allah baklavayı nasıl yiyebiliyorsun çok mu hafif ben en hafif sütlü nuriyeyi bile en fazla 2 dilim yerim diyetle alakası da yok sanırım psikolojik olarak şuanda yemek istiyorsun yoksa midenin bir anda bu kadar şeyi istemesi çok tuhafYok canım ya birde utanmasam daha yerdim o derece yani evime ve eşime kavuştum çok şükür mutluluk patlamasi yaşıyor olabilirim ama yani bilemiyorum kilo almayımda yine doldurdum gobisi 4 adet baklava büyük helva sonra sucuklu yumurta kocaman peynir zeytin 1 adet içli köfte 10 adet biber turşusu ve 2 adet salatalik turşusu yedim ve 2 saat sonra yemek yiyeceğim simdiden onu düşünüyorum
regl olsan sorun çözülür canım senin sıkıntın o olabilir, nehirnil dediği gibi bu ay küçülmesi bize yaramadı bendede ters etki yaptıNeyse evdeki tehlikeli yemekler bugün bitirmeyi planliyorum saat 13.00 de spor yapicam sonra buzdolabını mideme boşaltıp yarın daha insan gibi yerim inşallah olmadı boyle giderse doktora gideceğim yani eşim bile baklavayı görünce o kadar yediğimi hay maşallah dedi
Allah Allah baklavayı nasıl yiyebiliyorsun çok mu hafif ben en hafif sütlü nuriyeyi bile en fazla 2 dilim yerim diyetle alakası da yok sanırım psikolojik olarak şuanda yemek istiyorsun yoksa midenin bir anda bu kadar şeyi istemesi çok tuhafGözünün önünden kaldırsan o zararlı şeyleri belki görmedikçe canın çekmez bol yoğurtlu cevizli naneli kereviz salatası yap mesela yoğurtlu brokoli sarımsaklı olsun kessin seni iyice onlar salata yemeye çalış en azından proteinden al ne alıyorsan çok fazla yemenin bir zararı olmaz da şekerden daha iyi en azından
canım şu anki halimi atıcak yüzüm yokki nasıl atıyım.ooo yok öyle hedefe ulaşınca resim atmak ara dönemdede alıyoruz fotoları mesela bugün atabilirsin
ben anlamam hepimiz attık o halimizi tabi sen yeni geldin çekiniyosun ama çekinme biz alışıkız, burda fıstıklar var ama bide tontişlerde var ama hepimiz attık.canım şu anki halimi atıcak yüzüm yokki nasıl atıyım.
oooo süper görünüyorKendim yaptım hafif olmuş su hazır baklavalık yufkalardan burma baklava
Yarin artik bi çeki düzen vermeyi planlıyorum ama artik kafam çok karışık bir diyet listesi bulmam gerek yada normal insan yeme listeside olabilir
haklısın canım benim bundan bi şekilde kurtulmam lazım işte. ben de deniycem kendimi bırakmak için. zaten kilo almaya da en büyük neden bu hazır kahveler falan oluyo. içmediğimde karnımdaki şişkinlik bile iniyo aslında.Bak ben nescafe 3 ü 1 aradalara 1.5 tatlı kaşığı şeker koyup amaannn nasıl içiyo insanlar şekersiz derdim her şey alışmakta biraz zorlanacaksın acı bu içmeyeyim daha iyi gibi ifadeler kullanacaksın ama her şeyin asıl tadı şeker tuz ilave edilmeden aslında.
Bir hafta tut kendini canım sonra zaten istesen de şekerlisi mideni bulandıracak
tamam canım ben de atıyım sana.ben anlamam hepimiz attık o halimizi tabi sen yeni geldin çekiniyosun ama çekinme biz alışıkız, burda fıstıklar var ama bide tontişlerde var ama hepimiz attık.
özelden de atabilirsin :)))
ben kullanıyorum canım gayet pratik oluyo. genelde doğadan beşli poşeyı var onu seviyorum. diğer meyveli çayları pek sevmedim.Yaa içinizde şu form çaylarından kullanan var mı
Hani şu bazı markaların sallama çilekli karışık kayısılı falan form çayları oluyor ya onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?