♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selamun aleykum kizlar
Sabah iyi bi kahvalti yaptim hem de baya baya iyi
Sonra alisverise ciktim iste bi şeyler denedim tabi oradaki iltifatlar ayagimi yerden kesti yaa iyi ki zamaninda sıkı bi diyet yapip azimle saatlerce spor yapmisim her seye bedel bunlar.
Sabah 1 dilim yagli ekmek 11 zeytin 1 dilim peynir 1 kasik domates sosu biraz da kizartma
Aksam 2 kasik pilav 5 kasik nohut 1 probis
probiss
Sporum da
1,5 saat yürüdüm
At gibiyim sinerjigim:)))

Afiyet olsun canım iltifatlarını bizede anlat bakalım...
Ne mutlu sana darısı başımıza inşallah

1100 kal nehirnil111 bugünün önemi yok ama yinede yazdım... pzt itibaren yine kalori sayımı inşallah ya benim karnım tas gibi yarin artı çıkabilirim bi adet olsaydım 6 ayda 1 kere oldum boyle karnım var sadece oda taş gibi o gitse süper olacak

aleyküm selam tatlım darisi bize artik. büyük sabirla gidiyoruz bakalim

ben eskiden cok atiyrdum sen niye gec geldin aramiza
75 olayim iki foto atacam
canım ya hep buralardaydım da topiği geç keşfettim işte napcan bu da nasip demekki. ama ilk defa bir topikte bu kadar inançlı olarak devam ediyorum. şu sıra pek kilo veremesem de farketmeden de olsa yediklerime dikkat etme alışkanlığı kazanmışım sizlerle.

Kızlar kilo vermem durmuştu ve sürekli kbz oluyordum üç gündür acayip yemek hamur işleri tatlılar yiyorum tabi ki sabah sadece protein akşam da yemeğin yanında acı biber turşusu yiyorum ve aldığım kilolar gitti şişkinlik gitti
Akşam çok yedim kesin artı çıkarım diyorum eksi görüyorum demek ki ben çok az yediğim için kbz oluyormuşum

Kızlar çok mutluyum kilo vermedim ama almasında bu hafta kriz günümdü çok yedim hatta aksam tartida 58 gördüm üzüldüm sabah bir baktım ki

56.6 yim hala sbeden ama metobolizmam çok hızlandı galiba yada bana öyle geliyor bu hafta dikkat edeceğim ve eminim ben birinci olacağım inşallah

kız sen ne ettin rejimimi bıraktım noldu bakim sakın bırakma bak seni örnek alıyoruz ne dirayetli diyoruz

kız sen ne ettin rejimimi bıraktım noldu bakim sakın bırakma bak seni örnek alıyoruz ne dirayetli diyoruz

Canım benim çok saol bu bir hafta yemeklere saldırdım kendime engel olamadim esim bile yeter dedi düşün artik ama krizi atlattım çok şükür artik hakim olabiliyorum kilo almadigima şükrediyorum düşün spor yapıp ardindan aşırı bir şekilde yedim hep vücudum kıtlıktan çıkmış gibi saldırdı herşeye sanki survivor dan çıktım öyleydi halim ama geçti

neyseki bir hafta sürmüş sadece aynen devam öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…