♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben de 56.80 dim seni rakip seçtim kendime değilse akşam kendimi tutamayıp yiyorum

Herkesin bir zayıf noktası var işte Begüşüm benimde çerez olsun önümde siler süpürürüm eşim ne oldu bana koydun sen yedin der şoka girer 1 ufak kase yarım saatimi almaz
Yok kız onların bi tanesi toplam 8 yapar diye hesapladım kestimde
Oo ondan 8 dilim çıkmaz ki canım sen fazla fazla saymışsın
Canım kalori yarışmasını bırakıyor musun tamamen iyi gidiyordun diye biliyorum ne oldu böyle bir anda
selam kızlar bugün annemle avm ye gittik ayaklarıma kara sular indi :)çok yoruldum ,900 kcal nehirnil111 artık istesemde çok yiyemiyorum midem inanılmaz küçülmüş.
En güzeli canım olması gereken olmuş bundan sonra çok daha güzel gidecek göreceksin
cok ince düşünceli

canım benim Allah sizdende razi olsun sizler ne kadar mutluysaniz burada bende sizler sayesinde o kadar mutluyum
Çok düşüncelidir çok Yaşasın bu topik yaşasın arkadaşlığımız
nehirnil111 cumartesi 900 pazar günü 1050 kalori canım.
Not aldım canım
çıkardım valla canım daha yeni geldim akşam yemeğimi de dışarda yedim kepekli spagetti çekti canım kıymalı yedim valla , nehirnil111 1150 kcal canım
Bir şey olmaz ondan canım hemde kepekliymiş arada vücudumuz istiyor yani bende geçen hafta yedim makarna mantı ne yapalım ödül vermek gerek
Canım bence onuda halledeceksin sen ben bu kalorini de not ettim pazartesi yeniden aramızda görmek mutlu edecek bizi

Şubat ayı sana iyi gelmedi canım Mart ayında hepsini geri vereceksin inanıyorum

sbeden canım bu haftaki güncel kilom 51.6 aradaki fark - 300 gramcıkBuna da şükür azaldıkça az gidiyor sanırım

geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim.sen diyeti falan boşver yat dinlen herşeyin başı sağlık

Kız 1 Marta ne kaldı ki yarın değil mi bugün mü yediklerimize dikkat edeceğiz yani Ben Akrep burcuyum bu arada o sebeple bütün zararlılar bana ait

Kız 1 Marta ne kaldı ki yarın değil mi bugün mü yediklerimize dikkat edeceğiz yani Ben Akrep burcuyum bu arada o sebeple bütün zararlılar bana ait
Sen tabi cumartesi yazmışsın bunu hafta sonu abartı bir şey yememişim neyseki hastaydım diye dün de pek yemedim bulgur pilavı etli güveç falan yedim sabah güzel bir kahvaltı yaptım krepli falan cumartesi gecesi abartmıştım orada kaçırdım o zaman akşam yoğurtlu kereviz salatası yemiştim sadece ama gece film izlerken cips çekirdek çerezler uçtu havada o olmadı

Günaydın kızlar hayırlı haftalar herkese iyisinizdir inşallah benim felaket boğazlarım ağrıyor hiç halim yok ne yapsam boğaz ağrımı geçiremedim

canım hastalık havası heralde herkesi sıradan yokluyor, çok geçmiş olsun, adaçayı yapkendine boğazda az gargara yapar gibi yap sonra yut, mikrobu kırar, yada daha aşağı ciğere inmememesi için doktora gidip, gargara ve boğaz spreyi al bide c vitamini hapı al, meyvada ye ama hastayken yeterli gelmiyo ek takviye al

evet canım malesef akrepler k.hidrat mış artık ne demekse, yemeyimi seviyo yoksa k.hidrat ona daha beter yaramıyomu bilemedim
ay takvimine bakayımda yenidönemde ne olcakmış öğrenip yazayım buraya,belki birilerimizin işine yarar

Geçmiş olsun canım sıcak bişeyler iç boğazın yumuşasın boğaz pastili iyi geliyor birde

Sağol canım acayip sis var bu sabah işe gelene kadar tıkandım saçlarım sırıksıklam olmuştu düşün fön çekip gelmiştim eser kalmamışOlmadı ek takviye alacağım canım bal,pekmez,süt hepsini denedim boğaz spreyi aldırayım eşime olmadı burada eczane yok

Yaz yaz canım ben çok çabuk kilo alırım be karbonhidrat hastasıyım evet

Sen çok güzel verdin yaa baksana 7 kilo olmuş ne kadar oldu gireli

kızlar;

02 Mart 2014 saat 17:39’dan 04 Mart 2014 saat 21:12’ye kadar Ay Koç Burcunda büyüyecek,Ay Koç burcuna geçtiğinde tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır.

Ay Koç burcunda iken duygusal olarak daha istekli, daha girişimci, daha sabırsız, daha inatçı ve hırslı hissederiz kendimizi. Bu durum tartışma ortamlarına zemin hazırlayacağından sosyal ilişkilerimize olumsuz yansıyabilir; tartışmalar gereksiz bir biçimde büyüyebilir. Koç burcu günlerini atlatana kadar tartışmalardan uzak durmaya çalışmak en doğru davranış olacaktır.

Bedensel olarak ise baş bölgesini temsil eden Koç burcu daha özele inecek olursak başımızı, alnımızı, beynimizi, gözlerimizi, burnumuzu, kulaklarımızı, yüzümüzü, elmacık kemiklerimizi, ağzımızı, dilimizi, damaklarımızı ve dişlerimizi temsil eder. Dolayısıyla bu bölgelerde oluşan hassasiyet nedeniyle geçici rahatsızlıklar hissedebilir ya da o sırada yaşadığımız hastalığımızı daha ağır geçirebiliriz. Bu bilinçle hareket eder ve tedbirli olursak bu günleri daha rahat atlatabiliriz. Örneğin migren ağrılarını tetikleyen sebeplerden (kahve, çikolata ve tatlı tüketimi; ıslak saçla zaman geçirme vb.)uzak durabilir, daha ağır geçirmemek için ağrıyı hissettiğimiz anda önlemini alabiliriz.

Koç burcu günleri beslenme açısından da protein ve vitaminleri (et ve süt ürünleri; tahıllar, kuru yemişler, mantar vb.)temsil eder. Bedenimiz proteinleri ve vitaminleri bu günlerde iki kat algılar. Başka bir ifadeyle Koç burcunun etkisi ile protein ve vitaminlerin emilimi artar. Bir örnekle açıklayacak olursak, diğer günlerde bir yumurtadan alacağımız protein ve vitaminin Koç burcu günlerinde iki katını elde ederiz; yani iki yumurta yemiş gibi oluruz; özellikle de büyüyen Ay dönemindeki Koç burcu günlerinde. Bu sebeple bu günlerde protein ve vitamin içeren gıdalara yönelmemiz bedenimiz açısından çok yararlı olacaktır.

Sporcular, egzersiz yapanlar, anne adayları ya da emziren anneler, gelişim çağındaki çocuklar ve kas zayıflığı yaşayanlar için büyük bir avantaj olan bu durum; sindirim sorunu yaşayanlar, metabolizması yavaş olanlar ve bu gruptaki gıdalardan birine (örneğin yumurtaya) alerjisi olanlar için rahatsızlığa sebep olabilir.

Burada yapmanız gereken Koç burcunun protein ve vitaminlerin etkisini ikiye katladığı bilgisine sahip olmak ve kendi bedeninizin ihtiyacına göre porsiyonlarınızı küçültmek ya da büyütmek. Özetle “ihtiyacınız varsa daha fazla protein rahatsızlık veriyorsa daha az protein” formülü. Bu formülü kilo almak ya da kilo vermek için de kullanmanızı öneririm.

Yeni bir küre ya da egzersize başlamak için bu günler bize ekstra destek veren çok kıymetli günlerdir. Özellikle büyüyen ay fazındaki Koç günlerini bu tür başlangıçlar için değerlendirebilirsiniz. Bu günler sizin için uygun olmadığında yeni ay günleri de aynı etkiyi sağlayacaktır.

buda ekstra dan olsun yine yazıdan bir parça ama ayın insan üzerindeki etkisini gösteren bir ifade;

Bu günlerin avantajı ise bu bölgelerin bakımı ve tedavisinde diğer zamanlardan daha iyi sonuçlar almamızı sağlamasıdır. Fakat ameliyat söz konusu olduğunda bunun tam aksi geçerlidir. Bu kural M.Ö yaşayan Hipokrat’a dayanmaktadır. Ay’ın insan sağlığı üzerindeki etkisinin bilincinde olan Hipokrat “ Ay’ın içinde bulunduğu burcun temsil ettiği organlara bu burç döneminde demir ile dokunma” diyerek öğrencilerini ameliyat konusunda uyarmıştır. Bu konudaki bir başka bilgi deyeni ay, dolunay ve büyüyen ay dönemlerinde ameliyatların riskli olduğudur ki yıllardır bu konudaki kendi gözlemlerim de aynı sonuca götürmektedir bizi.

İlgiinç diyet miyet değil de bu ameliyat kısmı dikkatimi çekti benim

Geçmiş olsun canım sıcak bişeyler iç boğazın yumuşasın boğaz pastili iyi geliyor birde
Sağol şekerim bakalım boğaz spreyi varsa onu al dedim eşime pastili de verir belki eczane çok acıyor çok
Sen çok güzel verdin yaa baksana 7 kilo olmuş ne kadar oldu gireli

Canım ben Ekim sonu gibi kilomun gidişatını farkettim düğünden sonra 4 ayda 4 kilo almıştım inanamadım kendime59.8 ile başladım Aralıkta iyice hızlandırdım ve şükürler olsun ki en başta ki Nisan ayına istediğime kavuşacağım inşallah eşimle tanışma yıldönümümüzHerkes beni görünce şok oluyor düğün zamanı bile verememiştim fazla kilo ama bu sefer daha azimli ve sporcu bir insan oldum bu aralar askıya alsam da sporu gerçekten çok önemliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…