♥haftalık kilo verme yarışması♥

İlgiinç diyet miyet değil de bu ameliyat kısmı dikkatimi çekti benim
uzun bir yazıydı bizi alakadar eden kısımlarını kopyalamaya çalıştım, aslında her dönemde ayın bulunduğu faza ve burcun etkisine göre ameliyet gününün uygun olup olmadığını yazıyorlar ama normalde hani buraya yazıyorum ama benimki şey gibi fala inanma falsız kalma durumu,bu sefer hipokratın adı geçince biraz daha ilgimi çekti

Kızlar bugün bu menü uygulanacak size söz veriyorum

Kahvaltı
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı) 206,50 calori
2 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 42,00 calori
10 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 80,00 calori

Ara Öğün (Kahvaltı-Öğlen) 1 x 100 gr Elma 52,00 calori

Öğlen Yemeği
2 x Baget Tavuk But/Baget (Haşlama) 214,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Menemen 111,50 calori

Ara Öğün (Öğlen-Akşam) 1 x Adet Elma (Bütün) 60,00 calori

Akşam Yemeği
3 x 100 gr Brokoli Haşlama 30,00 calori
1 x Porsiyon Yoğurt Tam Yağlı 99,00 calori

Ara Öğün (Gece) 2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori

Toplam Alınan Kalori
: 1030,00 calori

Unutmadan sabah 1 saat yürüdüm 5862 adım olmuş akşama 10 000 i tamamlıycam

Tabii spor yapınca şekilleniyor vücut mesela yürürken karnımı sıkmayı unutan ben ip atlarken sıkmak zorunda olduğumu farkettim ve karnım dümmmdüz olmuştu

Ben ilk defa duydum ama annemler bahsederdi tohumların falan ekildiği zamanlar var ya ilk baharda o zamanlarda yaralar daha çabuk iyileşirmiş diye

Gunaydiin.

nehirnil111 canim beni kalori listesinden cikar istersen ya. Telefonum sacmalamadi iyice uygulamalari falan kaldirdim hep. Bilgisayari da cok acmiyorum. Hesaplayamicam yani.

sbeden kilom 69

Ben hic motive degilim
canım sbeden seni 1.sayfadaki listeden de silmiş, sanırım 2 hafta bildirim yapmadın, motive olursan yine gel bekleriz

canım sbeden seni 1.sayfadaki listeden de silmiş, sanırım 2 hafta bildirim yapmadın, motive olursan yine gel bekleriz

Canım sen zaten ayrılmadın mı yoktun kaç haftadır

Aa hic farkinda degilim

Kilo konusunda baya bosladigim icin malesef gelemye yuzum yoktu. Hastaliklar vs derken zaman cabuk gecmis demek ki ben olsam ben de silerdim beni

O zaman size iyi yarislar kizlar

Aa hic farkinda degilim

Kilo konusunda baya bosladigim icin malesef gelemye yuzum yoktu. Hastaliklar vs derken zaman cabuk gecmis demek ki ben olsam ben de silerdim beni

geçmiş olsun canım, gelmek istersen biz buralardayız bekleriz, yazada az kaldı ona göre haaa

Aa hic farkinda degilim

Canım ne zaman istersen gel ama kendini bırakma derim burası çok güzel bir ortam istesende bırakamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…