ben gerçekten emek veriyorum buna rağmen -200 gram madem öyle mecbur razi olacam ne yapalım
süt ve yoğurt mucizevi gerçekten, mart ayı süt ve yoğurt ayı olsun ,hepimiz topikcek bugünden itibaren bu yönteme başlayalımVücudunuzda bahar temizliği yapıp ayda 4 kilo vermek istiyorsanız, bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış yöntemi deneyin! İyi çalışan bir metabolizma eşliğinde uygulanan bu metot sayesinde ay sonunda 4 kiloya kadar yağ verdiğinizi göreceksiniz.
Şekerli gıdalar, hamur işi tüketimi, az su içmek, stres, aşırı tuzlu yemekler gibi hatalı beslenme, vücutta fazla kiloya ve yağlanmaya sebep oluyor. Özellikle bel çevresi ve basende toplanan bu yağları eritmek için, doğanın sunduğu mucizelerden birinden faydalanmanız mümkün! Merak ediyorsunuz değil mi, nedir bu mucize içecek; açıklıyoruz: süt!
Süt bölgesel yağ yakımı için gerekli üç dengeyi içeriğinde barındırıyor: Kan şekeri dengesi, yeterli protein alımı, yeterli kalsiyum alımı. Gece yatmadan iki saat önce içeceğimiz bir bardak süt, sabaha kadar kan şekerlerimizi dengeye sokar
geçmiş olsun canım, gelmek istersen biz buralardayız bekleriz, yazada az kaldı ona göre haaa
Canım ne zaman istersen gel ama kendini bırakma derim burası çok güzel bir ortam istesende bırakamıyorsun
Canım vücudun az yakıyor demek ki herkesin bünyesi farklı yediklerine dikkat ediyorsan böyledir durum yeşilçayı falan devam ettiriyor musun yağdan verdiğini düşünüyorumben gerçekten emek veriyorum buna rağmen -200 gram madem öyle mecbur razi olacam ne yapalım
Vücudunuzda bahar temizliği yapıp ayda 4 kilo vermek istiyorsanız, bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış yöntemi deneyin! İyi çalışan bir metabolizma eşliğinde uygulanan bu metot sayesinde ay sonunda 4 kiloya kadar yağ verdiğinizi göreceksiniz.
Şekerli gıdalar, hamur işi tüketimi, az su içmek, stres, aşırı tuzlu yemekler gibi hatalı beslenme, vücutta fazla kiloya ve yağlanmaya sebep oluyor. Özellikle bel çevresi ve basende toplanan bu yağları eritmek için, doğanın sunduğu mucizelerden birinden faydalanmanız mümkün! Merak ediyorsunuz değil mi, nedir bu mucize içecek; açıklıyoruz: süt!
Süt bölgesel yağ yakımı için gerekli üç dengeyi içeriğinde barındırıyor: Kan şekeri dengesi, yeterli protein alımı, yeterli kalsiyum alımı. Gece yatmadan iki saat önce içeceğimiz bir bardak süt, sabaha kadar kan şekerlerimizi dengeye sokar
Tesekkurler kizlaar.
Kendimi toparlayim da bi, kabul edilirsem yine gelirim insallah.
:)canım ya hep buralardaydım da topiği geç keşfettim işte napcan bu da nasip demekki. ama ilk defa bir topikte bu kadar inançlı olarak devam ediyorum. şu sıra pek kilo veremesem de farketmeden de olsa yediklerime dikkat etme alışkanlığı kazanmışım sizlerle.
insallah tatlımKızlar çok mutluyum kilo vermedim ama almasında bu hafta kriz günümdü çok yedim hatta aksam tartida 58 gördüm üzüldüm sabah bir baktım ki
56.6 yim halasbeden ama metobolizmam çok hızlandı galiba yada bana öyle geliyor bu hafta dikkat edeceğim ve eminim ben birinci olacağım inşallah
Öğle arasında kızıma süt alıcaktım kendime de alıyım baarisüt ve yoğurt mucizevi gerçekten, mart ayı süt ve yoğurt ayı olsun ,hepimiz topikcek bugünden itibaren bu yönteme başlayalım
Olur tabi canım ama gece yatmadan içince belki başka şeyler yememizi engellerCanım vücudun az yakıyor demek ki herkesin bünyesi farklı yediklerine dikkat ediyorsan böyledir durum yeşilçayı falan devam ettiriyor musun yağdan verdiğini düşünüyorum
Ben sabah kahvaltı niyetine içiyorum olmamı yulafla beraber
Öğle arasında kızıma süt alıcaktım kendime de alıyım baari
Evet canım spor çok etkili gerçekten yürüyüş de yetmiyor bana ille evde tempolu spor yapcam buna da şükür diyelim Bu hafta ama haftaya tam da gününe denk geliyor hedefe ulaşamıcam belki dediğin gibi diğer hafta acısını çıkarcam, sanki ilk günki gibi kararlı ve hırslıyım kilo verdikçe insan huzur buluyormuş gerçekten.elma_sekerim01 olsun canım sonraki hafta farkıyla beraber verirsin Bende bu hafta -300 vermişim sadece cumartesi kuruyemiş falan yedim sporda yapmadım ondan oldu
Olabilir ya da sabah yumurta yiyeceğim akşam süt yapacağım böyle de dengeleyebilirim tabi yemeklerde yoğurdu hep tüketiyorum zatenOlur tabi canım ama gece yatmadan içince belki başka şeyler yememizi engeller
Evet canım spor çok etkili gerçekten yürüyüş de yetmiyor bana ille evde tempolu spor yapcam buna da şükür diyelim Bu hafta ama haftaya tam da gününe denk geliyor hedefe ulaşamıcam belki dediğin gibi diğer hafta acısını çıkarcam, sanki ilk günki gibi kararlı ve hırslıyım kilo verdikçe insan huzur buluyormuş gerçekten.
Yaşasın yaşasın 57 yi geçmişsin ben 56,80 imsbeden bu hafta kilom 57,1
Geçen hafta 56,4 tü fark + 700 gr
Hafta sonu çok fazlayedim durum onu gerektirdi. Hızla geri veririm umarım :)
Benim kilo aldığımı görünce herkes bebek mi geliyor yoksa diyor sana noluyo rakibemsbeden bu hafta kilom 57,1
Geçen hafta 56,4 tü fark + 700 gr
Hafta sonu çok fazlayedim durum onu gerektirdi. Hızla geri veririm umarım :)
hadi bakalim yeniden 60 lar
bu ilk bildirimin canim.bu hafta boy gösterme zamanin
hiii ondan yoksa bizim buralrda kepekli spagetti bulnan yer yoktur sanirimİzmirdeyim canım evet tek takıldım göztepede
inşallah ya öyle olur :)bu ilk bildirimin canim.bu hafta boy gösterme zamanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?