♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben gerçekten emek veriyorum buna rağmen -200 gram madem öyle mecbur razi olacam ne yapalım

canım hiç moralini bozma,kilolar yerleşik olduğu için yumuşayıp erimeye başlaması zaman alıyo, beni biliyosun 2 ay bekledim ama kararlı davranman lazım, genelde çabuk kilo verenler kilosu yerleşik olmayanlar ,onları baz alma kendine, sen kendi yolunda devam et, bak havalarda çok güzel gidiyo bol bol yürüyüşe devam, eve gelincede 10-15 dakika bölgesel egzersiz yaparsan dahada güzel olur

Vücudunuzda bahar temizliği yapıp ayda 4 kilo vermek istiyorsanız, bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış yöntemi deneyin! İyi çalışan bir metabolizma eşliğinde uygulanan bu metot sayesinde ay sonunda 4 kiloya kadar yağ verdiğinizi göreceksiniz.
Şekerli gıdalar, hamur işi tüketimi, az su içmek, stres, aşırı tuzlu yemekler gibi hatalı beslenme, vücutta fazla kiloya ve yağlanmaya sebep oluyor. Özellikle bel çevresi ve basende toplanan bu yağları eritmek için, doğanın sunduğu mucizelerden birinden faydalanmanız mümkün! Merak ediyorsunuz değil mi, nedir bu mucize içecek; açıklıyoruz: süt!
Süt bölgesel yağ yakımı için gerekli üç dengeyi içeriğinde barındırıyor: Kan şekeri dengesi, yeterli protein alımı, yeterli kalsiyum alımı. Gece yatmadan iki saat önce içeceğimiz bir bardak süt, sabaha kadar kan şekerlerimizi dengeye sokar

süt ve yoğurt mucizevi gerçekten, mart ayı süt ve yoğurt ayı olsun ,hepimiz topikcek bugünden itibaren bu yönteme başlayalım

ben gerçekten emek veriyorum buna rağmen -200 gram madem öyle mecbur razi olacam ne yapalım
Canım vücudun az yakıyor demek ki herkesin bünyesi farklı yediklerine dikkat ediyorsan böyledir durum yeşilçayı falan devam ettiriyor musun yağdan verdiğini düşünüyorum

Ben sabah kahvaltı niyetine içiyorum olmamı yulafla beraber

:)
buranin en büyük esprisi liste. iki yil aradim Google'da vs böyle sicak listeli takipli bir yer bulamayınca birinden ilham alarak daha güzelini uzun soluklusunu yaptim

insallah tatlım

Olur tabi canım ama gece yatmadan içince belki başka şeyler yememizi engeller

elma_sekerim01 olsun canım sonraki hafta farkıyla beraber verirsin Bende bu hafta -300 vermişim sadece cumartesi kuruyemiş falan yedim sporda yapmadım ondan oldu
Evet canım spor çok etkili gerçekten yürüyüş de yetmiyor bana ille evde tempolu spor yapcam buna da şükür diyelim Bu hafta ama haftaya tam da gününe denk geliyor hedefe ulaşamıcam belki dediğin gibi diğer hafta acısını çıkarcam, sanki ilk günki gibi kararlı ve hırslıyım kilo verdikçe insan huzur buluyormuş gerçekten.

Olur tabi canım ama gece yatmadan içince belki başka şeyler yememizi engeller
Olabilir ya da sabah yumurta yiyeceğim akşam süt yapacağım böyle de dengeleyebilirim tabi yemeklerde yoğurdu hep tüketiyorum zaten

Evet bende günde 30-40 dakika arası yuruyorum işe gelme eve gitme minübüse binmeyip 1 durak öteden yürüyorum misal ama evde spordaki ter atma gibi olmuyorBende geçende eşime şöyle söyledim şaşırdı dedim ki şuanda farkediyorum bu vücudumu gördükçe bana sağladığı mutluluğu hedefime ulaştığımda ki sevinci ne abur cubur ne de börek çörekler veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…