♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım daha 1 kere birinci oldum ben yaa, hiçte sıkılmadım gayet güzel bişey
hedefime az kaldı denir mi bilmem hedef 58 di ama galiba başarabilirsem 56 düşünüyorum ama şimdilik kesin bişey demiyorum çünkü 60 ın altına inmeden konuşmak yersiz olur, kilo vermek güzel ama hala yağ oranım çok yüksek %30 un altına inemedim, benim için önemli olan birazda bu bu hafta içi izin alabilirsem diyetisyene gidicem tekrar

kalori hesabı yapmadım cumartesi pazar, ben yapamıyorum hafta sonları çok karışık ve düzensiz yiyiyorum, ama kesinlikle kaçırmadım bitek pazar günü 2 tane truf yedim onun harici hepsi iyiydi, sen 2 günede 1500 kalori yaz ki yoktur bile

tesekkur ederim tatlim
benim ki hemen anlar
iyi yapmışsın bende esime şekeri azalttirayim dedim zaten bi tane atiyorum demisti onuda azalt dedim :)

Benim gibi yapacaksın yani bende 52 dedim şimdi 50 ye çektim insan istiyor inşallah 58 rakamını gördüğün gün kararını verirsin canım yağ yakıcı yiyecekler içecekler tüketmeye çalış bu dönem derim son 1-2 kiloda o şekilde verilse ve sporla sıkılaşsan daha da güzel olur herkese akıl veren ben sporu niye yapamıyorum bilmiyorum ama

Kız az da yemişsin niye saymadım belki 1.ci olmuştun

tesekkur ederim tatlim
benim ki hemen anlar
iyi yapmışsın bende esime şekeri azalttirayim dedim zaten bi tane atiyorum demisti onuda azalt dedim :)

Geçen anlamıştı ama bu sefer anlamadı bakalım arada deneyeceğim eşimde azalttı çok şükür zararlı olduğunu farketti

Geçen haftanın 1.cisi tekrar 3 gün 1.ci olarak elma_sekerim01 tebrik ediyorum canım hiç elden bırakmıyorsun
Haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarak benim
Sonra ki günlerde begum75 ve halacocuksun 1 er gün 1.ci olarak haftayı kapatmışlar

Diğer kızlar sizleri de görelim artık neredesiniz

mavimli K Kafkanistan @kitara_84 Bu haftayı es geçtiniz haftaya sizi bomba gibi bekliyoruz

yağ yaksın diye yoğurt yiyiyorum, yeşilçay ve biberiye çayını karıştırıp içiyorum canım, artık bakalım ne kadar gidecek, benimde bu yağ eritme olayım biraz yavaş oluyor ama bakalım sabrediyorum, spor yapıyorum zaten canım spor olmasa zaten hiç veremem bu kiloları, 60 ın altına ineyim platese daha ağırlık vercem

pazar günü kaçamak olarak 2 truf yedim sabah normal kahvaltı yaptım akşamda balık+soğan sadece ama ağırlıklarını tartmadım işte o yüzden hesaplayamadım

Trufftan çok bir şey olmaz canım diğer şeylerin oldukça sağlıklı çünkü afiyet olsunLahana çorbasını da yap olmadı bende işe yaradı

anaaa bende kaloride 1.olmuşum mu bu hafta ne güzel hafta maşallah
tabi kızlar sizede , kitara bu hafta hasta canım onun mazareti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…