- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
valla canım bilemiyorum yani her an yakalayabilirim seni yaniii:)
beni yakalama da
Olsun canım az versekte veriyoruz sonuçta bu bile güzel benceHedefine az kaldı bu arada heyecanlı mısın
Çek çek düşsünler canım sana yeni rakipler gelsin artık tek 1.ci olmaktan sıkılmışsındır sen şimdiHafta sonu kalorilerini yaz da bende geçen haftanın 1.cisini seçeyim bari
bu sefer bende kucultecegim..tebrik ederim tatlimbu hafta rahatsn
tesekkur ederim tatlimSabrın sonu selamet canım inanıyorum ki kendini çokta tutmadan gösterecek ve hedefine ulaşacaksın inşallahEn güzeli şekeri hayatından çıkarmışsın azaltmışsın bu sağlığın için muhteşem bir şey bazen eşime çay koyarken şeker yerine bal ekliyorum hiç anlamıyor belki bal daha az zararlıdır sonuçta diyerekten
valla canım bilemiyorum yani her an yakalayabilirim seni yaniii:)
haftaya adete denk geliyor muhtemelen +çıkcam rahat ol
canım daha 1 kere birinci oldum ben yaa, hiçte sıkılmadım gayet güzel bişey
hedefime az kaldı denir mi bilmem hedef 58 di ama galiba başarabilirsem 56 düşünüyorum ama şimdilik kesin bişey demiyorum çünkü 60 ın altına inmeden konuşmak yersiz olur, kilo vermek güzel ama hala yağ oranım çok yüksek %30 un altına inemedim, benim için önemli olan birazda bu bu hafta içi izin alabilirsem diyetisyene gidicem tekrar
kalori hesabı yapmadım cumartesi pazar, ben yapamıyorum hafta sonları çok karışık ve düzensiz yiyiyorum, ama kesinlikle kaçırmadım bitek pazar günü 2 tane truf yedim onun harici hepsi iyiydi, sen 2 günede 1500 kalori yaz ki yoktur bile
tesekkur ederim tatlim
benim ki hemen anlar
iyi yapmışsın bende esime şekeri azalttirayim dedim zaten bi tane atiyorum demisti onuda azalt dedim :)
Benim gibi yapacaksın yani bende 52 dedim şimdi 50 ye çektim insan istiyor inşallah 58 rakamını gördüğün gün kararını verirsin canım yağ yakıcı yiyecekler içecekler tüketmeye çalış bu dönem derim son 1-2 kiloda o şekilde verilse ve sporla sıkılaşsan daha da güzel olur herkese akıl veren ben sporu niye yapamıyorum bilmiyorum ama
Kız az da yemişsin niye saymadım belki 1.ci olmuştun
Trufftan çok bir şey olmaz canım diğer şeylerin oldukça sağlıklı çünkü afiyet olsunyağ yaksın diye yoğurt yiyiyorum, yeşilçay ve biberiye çayını karıştırıp içiyorum canım, artık bakalım ne kadar gidecek, benimde bu yağ eritme olayım biraz yavaş oluyor ama bakalım sabrediyorum, spor yapıyorum zaten canım spor olmasa zaten hiç veremem bu kiloları, 60 ın altına ineyim platese daha ağırlık vercem
pazar günü kaçamak olarak 2 truf yedim sabah normal kahvaltı yaptım akşamda balık+soğan sadece ama ağırlıklarını tartmadım işte o yüzden hesaplayamadım
Ben de 56.80 dim seni rakip seçtim kendime değilse akşam kendimi tutamayıp yiyorum
anaaa bende kaloride 1.olmuşum muGeçen haftanın 1.cisi tekrar 3 gün 1.ci olarakelma_sekerim01 tebrik ediyorum canım hiç elden bırakmıyorsun
Haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarak benim
Sonra ki günlerdebegum75 ve halacocuksun 1 er gün 1.ci olarak haftayı kapatmışlar
Diğer kızlar sizleri de görelim artık neredesiniz
mavimli K Kafkanistan @kitara_84 Bu haftayı es geçtiniz haftaya sizi bomba gibi bekliyoruz
Biliyorum canım gördüm sadece motivasyonları için yazdımanaaa bende kaloride 1.olmuşum mubu hafta ne güzel hafta maşallah
tabi kızlar sizede, kitara bu hafta hasta canım onun mazareti var
aslında hep aklımda ama denemek nasip olmadı bi türlü,inşallah yaparım canımTrufftan çok bir şey olmaz canım diğer şeylerin oldukça sağlıklı çünkü afiyet olsunLahana çorbasını da yap olmadı bende işe yaradı
Çok lezzetli bir çorba canımaslında hep aklımda ama denemek nasip olmadı bi türlü,inşallah yaparım canım
yuppiiiiGeçen haftanın 1.cisi tekrar 3 gün 1.ci olarakelma_sekerim01 tebrik ediyorum canım hiç elden bırakmıyorsun
Haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarak benim
Sonra ki günlerdebegum75 ve halacocuksun 1 er gün 1.ci olarak haftayı kapatmışlar
Diğer kızlar sizleri de görelim artık neredesiniz
mavimli K Kafkanistan @kitara_84 Bu haftayı es geçtiniz haftaya sizi bomba gibi bekliyoruz
Azıcık elden bırak şekerim ya bende 1.ci olmayı özledimyuppiiii
Galiba 75 olana kadar bırakamıcam canımm,zayıfladıkça zayıflayası geliyor insanınAzıcık elden bırak şekerim ya bende 1.ci olmayı özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?