kiz nettin
Banada düğünden sonra 4 kilo alınca öyle demişlerdiBenim kilo aldığımı görünce herkes bebek mi geliyor yoksa diyor sana noluyo rakibem
Çok çok iyisin canım maşallah sanasbeden cim 7 mart hedefime 1 hafta öncesi ulaştım
artık 1 hafta yayar haftaya kaldığım yerden devam ederimhedefi küçük koyunca ulaşılıyo, demekki çok büyük hedef koymamak lazım en azından kendi açımdan öyle....
sağol canım az bile vermişim aslında, regl bitti sayılır yine onun mucizesini yaşıyorum, haftaya yine yerimde sayarsam hiç şaşırmam ama olsun hedefe ulaştımya oda yeter bana.Çok çok iyisin canım maşallah sana
canım sen iki hafta bildirim yapmadin bende biraktin diye adini sildim. kadinlar kulubunde aktif olduğunu da görünce emin oldum..Gunaydiin.
nehirnil111 canim beni kalori listesinden cikar istersen ya. Telefonum sacmalamadi iyice uygulamalari falan kaldirdim hep. Bilgisayari da cok acmiyorum. Hesaplayamicam yani.
sbeden kilom 69
Ben hic motive degilim
kız afferim sana
haklısın canım sabrediyorumcanım hiç moralini bozma,kilolar yerleşik olduğu için yumuşayıp erimeye başlaması zaman alıyo, beni biliyosun 2 ay bekledim ama kararlı davranman lazım, genelde çabuk kilo verenler kilosu yerleşik olmayanlar ,onları baz alma kendine, sen kendi yolunda devam et, bak havalarda çok güzel gidiyo bol bol yürüyüşe devam, eve gelincede 10-15 dakika bölgesel egzersiz yaparsan dahada güzel olur
haftalik üç kilo koy sütü alıyoruz cokta güzel .kokmuyor yagi yerinde kaymagini ayiriyorum harika. yogurtta dogal. hucuuuuuuuummmmmsüt ve yoğurt mucizevi gerçekten, mart ayı süt ve yoğurt ayı olsun ,hepimiz topikcek bugünden itibaren bu yönteme başlayalım
devam ettiriyorum Yeşilçayi canim. aksam 5 bucuktan sonra lokma yemiyorum. ekmek yemiyorum. bir aydir sekeri kestim. onceden günde 500 küsür kalorilik şeker tüketiyordum. bide iki haftadir emzirmeyi kestimCanım vücudun az yakıyor demek ki herkesin bünyesi farklı yediklerine dikkat ediyorsan böyledir durum yeşilçayı falan devam ettiriyor musun yağdan verdiğini düşünüyorum
Ben sabah kahvaltı niyetine içiyorum olmamı yulafla beraber
sağol canım az bile vermişim aslında, regl bitti sayılır yine onun mucizesini yaşıyorum, haftaya yine yerimde sayarsam hiç şaşırmam ama olsun hedefe ulaştımya oda yeter bana.
bu arada bizim grupta tık yok yine kimse gelmezse yine birinci olcam galibarakipsizim ama haftaya mavimli geliyo,belki kafkanisyanda gelebilir bunlar grubun en altında düştü düşecekler, ben alttan çekeyimde düşsünler bari
devam ettiriyorum Yeşilçayi canim. aksam 5 bucuktan sonra lokma yemiyorum. ekmek yemiyorum. bir aydir sekeri kestim. onceden günde 500 küsür kalorilik şeker tüketiyordum. bide iki haftadir emzirmeyi kestim
bu sefer bende kucultecegim..tebrik ederim tatlimsbeden cim 7 mart hedefime 1 hafta öncesi ulaştım
artık 1 hafta yayar haftaya kaldığım yerden devam ederimhedefi küçük koyunca ulaşılıyo, demekki çok büyük hedef koymamak lazım en azından kendi açımdan öyle....
işteeeee buuuuuuu bas gaza naz bas gaza kim tutar seni bas gazaaa
bende oyle düşünüyorum canim. bedenim şaşırdı. sekeri kestim emzirmeyi kestim. duzene girecek artik yavas yavas çizgisine otururŞekeri kesmen etki gösterirdi aslında fazlaca ama demek ki vücut savunmaya geçti canım ben 1-2 haftaya kadar gitmeye başlayacağını düşünüyorum
Sabrın sonu selamet canım inanıyorum ki kendini çokta tutmadan gösterecek ve hedefine ulaşacaksın inşallahbende oyle düşünüyorum canim. bedenim şaşırdı. sekeri kestim emzirmeyi kestim. duzene girecek artik yavas yavas çizgisine otururbu ara gercekten az yiyorum. dunde paylastim. yani gozlerimin alti geçiyor . sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?