♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok çok iyisin canım maşallah sana
sağol canım az bile vermişim aslında, regl bitti sayılır yine onun mucizesini yaşıyorum, haftaya yine yerimde sayarsam hiç şaşırmam ama olsun hedefe ulaştımya oda yeter bana.

bu arada bizim grupta tık yok yine kimse gelmezse yine birinci olcam galiba rakipsizimama haftaya mavimli geliyo,belki kafkanisyanda gelebilir bunlar grubun en altında düştü düşecekler, ben alttan çekeyimde düşsünler bari

Gunaydiin.

nehirnil111 canim beni kalori listesinden cikar istersen ya. Telefonum sacmalamadi iyice uygulamalari falan kaldirdim hep. Bilgisayari da cok acmiyorum. Hesaplayamicam yani.

sbeden kilom 69

Ben hic motive degilim
canım sen iki hafta bildirim yapmadin bende biraktin diye adini sildim. kadinlar kulubunde aktif olduğunu da görünce emin oldum..

haklısın canım sabrediyorum cok sukur motivem sabrim cok iyi. yememe icmeme dikkat ediyorum yavaş gitsede raziyim yeter ki gitsin. Bugün yürüyüş yapacam. regl olduğum icin egzersiz icimden gelmiyor ama zevk aliyorum egzersizden bildigim hareketleri yapiyorum karnim eskisi gibi büyük değil ona seviniyorum

devam ettiriyorum Yeşilçayi canim. aksam 5 bucuktan sonra lokma yemiyorum. ekmek yemiyorum. bir aydir sekeri kestim. onceden günde 500 küsür kalorilik şeker tüketiyordum. bide iki haftadir emzirmeyi kestim

Olsun canım az versekte veriyoruz sonuçta bu bile güzel benceHedefine az kaldı bu arada heyecanlı mısın

Çek çek düşsünler canım sana yeni rakipler gelsin artık tek 1.ci olmaktan sıkılmışsındır sen şimdiHafta sonu kalorilerini yaz da bende geçen haftanın 1.cisini seçeyim bari

devam ettiriyorum Yeşilçayi canim. aksam 5 bucuktan sonra lokma yemiyorum. ekmek yemiyorum. bir aydir sekeri kestim. onceden günde 500 küsür kalorilik şeker tüketiyordum. bide iki haftadir emzirmeyi kestim

Şekeri kesmen etki gösterirdi aslında fazlaca ama demek ki vücut savunmaya geçti canım ben 1-2 haftaya kadar gitmeye başlayacağını düşünüyorum

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 1 ymk kaşığı bal + 15 gr yulaf - 234 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (Demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz fazla mercimek çorbası + 2 ad.orta boy kadınbudu köfte + 1 kase yeşil salata - 233 kalori

Şekeri kesmen etki gösterirdi aslında fazlaca ama demek ki vücut savunmaya geçti canım ben 1-2 haftaya kadar gitmeye başlayacağını düşünüyorum
bende oyle düşünüyorum canim. bedenim şaşırdı. sekeri kestim emzirmeyi kestim. duzene girecek artik yavas yavas çizgisine oturur bu ara gercekten az yiyorum. dunde paylastim. yani gozlerimin alti geçiyor . sabır

bende oyle düşünüyorum canim. bedenim şaşırdı. sekeri kestim emzirmeyi kestim. duzene girecek artik yavas yavas çizgisine oturur bu ara gercekten az yiyorum. dunde paylastim. yani gozlerimin alti geçiyor . sabır
Sabrın sonu selamet canım inanıyorum ki kendini çokta tutmadan gösterecek ve hedefine ulaşacaksın inşallahEn güzeli şekeri hayatından çıkarmışsın azaltmışsın bu sağlığın için muhteşem bir şey bazen eşime çay koyarken şeker yerine bal ekliyorum hiç anlamıyor belki bal daha az zararlıdır sonuçta diyerekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…