sen foto paylaşmıştın demi linkini atsana yada burda paylaşsana canımBenim de açtığım konular görünmüyor kesin bir sıkıntı var
Seni etiketleyeyim Can'ım :)sen foto paylaşmıştın demi linkini atsana yada burda paylaşsana canım
hedefleri almayi unuttuk bak dün. persembe olmasinda karisilik olur. 4 nisan pazartesi hedef günü olsun yine 4 nisanda aylık degerlendirme yaparız. . yani hem hedefe ulasanlar hem ay birincileri hem hafta birincileri kuslar bocekler çiçekler nisan bahar yaz heyecan ..... s skq zka dkx jsbeden cim, o zaman yeni küçük hedef tarihimiz ya 31 mart(perşembe) olsun 1 nisanda(cuma) ilan edersin yada pazartesi günü şaşmasın dersen 4 nisan (pazartesi) olsun ay birincisinde 5 nisan(salı) ilan edersin, nasıl sence??
tamam canım yarın herkesi etiketleyerek ilan ederim, 7 martta kilo bildirimi yaparken 1 aylık küçük hedefinizi belirtin,yine hafta birincileri seçilmeye devam edilecek ayrıca yeni uygulama olan her grubun ay birincisi belirlenecek şeklinde yazarım,yada herkes 7 marta kadar bildirsin mi diyim sen nasıl dersen öyle olsunhedefleri almayi unuttuk bak dün. persembe olmasinda karisilik olur. 4 nisan pazartesi hedef günü olsun yine 4 nisanda aylık degerlendirme yaparız. . yani hem hedefe ulasanlar hem ay birincileri hem hafta birincileri kuslar bocekler çiçekler nisan bahar yaz heyecan ..... s skq zka dkx jhedef gününu bi zahmet sen ilan et bende yazan oldukca hedef rakamlarini listeye ekliyim. Ayrıca aylik durum raporunuda listemize sabitledim. nisan 4 e kadar
bu akşam benim menüde de bulgur var, acılı yapimde evdekilerle wc yarışına girecez mi bakim, o küççük acı biberlerden e var onlarıda koyim sofrayaofff olsada yesem canım çekti bir an, ben bide bol domatesli birazda sulu severim bulguru
Çalışmasam denerdim öğle zamanı yalan oluyor akşam ve sabahı zaten hemen hemen uyguluyorum gibi ekmek tüketmiyorum yalnızYağ Yakma Diyeti
1. Gün
Sabah: 1 adet yumurta beyazı, 5 adet tuzsuz zeytin, 1 ince dilim tahıllı ekmek, 1 dilim az yağlı peynir, maydanoz, marul, semizotu
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tabak ızgara balık, büyük bir kase mevsim salatası
Akşam: 1 tabak nohut yemeği, büyük kase yeşil salata, 1 bardak kefir, 1 dilim tahıllı ekmek
2. Gün
Sabah: 1 bardak az yağlı süt, 1 dilim tahıllı ekmek, salatalık, domates, 2 yumurta beyazı ve 1 çay kaşığı yağ ile hazırlanmış omlet
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, salata, tek porsiyon mercimek yemeği
Akşam: 1 ince dilim tahıllı ekmek, büyük bir kase yeşil salata, tek porsiyon tavuk şiş
3. Gün
Sabah: 1 bardak kahve yada çay, 1 dilim az yağlı peynir, yeşil marul, maydanoz, semizotu, 1 ince dilim tahıllı ekmek, 5 adet tuzsuz zeytin, 1 adet haşlanmış yumurta
Öğle: tek porsiyon kuzu şiş, karışık meyve salata, 1 dilim ince tahıllı ekmek
Akşam: yarım ince dilim tahıllı ekmek, 1 tabak mercimek yemeği, büyük kase yeşil salata
4. Gün
Sabah: 1 ince dilim tahıllı ekmek, 5 adet zeytin, maydanoz, dereotu, salatalık, 1 adet haşlama yumurta, 1 bardak kahve yada çay, 1 kase probiyotik yoğurt
Öğle: bol yeşillikli mevsim salatası, 1 ince dilim tahıllı ekmek, zeytinyağlı tek porsiyon sebze yemeği
Akşam: 1 ince dilim tahıllı ekmek, 4 adet köfte, yeşillikli mevsim salata
5. Gün
Sabah: 1 dilim az yağlı beyaz peynir, salatalık, domates, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı yağ ve 2 yumurta beyazıyla hazırlanmış omlet
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, büyük kase mevsim salatası, 1 tabak kuru fasulye, 1 bardak ayran
Akşam: bol salatalıklı salata, tek porsiyon ızgara balık, 1 dilim tahıllı ekmek
6. Gün
Sabah: 1 bardak kahve yada çay, marul, maydanoz, semizotu, 1 dilim az yağlı peynir, 1 ince dilim tahıllı ekmek, 5 adet tuzsuz zeytin, 1 adet haşlanmış yumurta
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, büyük kase yeşil salata, tek porsiyon tavuk şiş
Akşam: Bol yeşillikli mevsim salata, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tabak zeytinyağlı bezelye
7. Gün
Sabah: 1 bardak yağsız süt, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, salatalık, domates, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı yağ ve 2 yumurta beyazı ile hazırlanmış omlet
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, salata, tek porsiyon mercimek yemeği
Akşam: 1 dilim tahıllı ekmek, tek porsiyon ızgara et, salata
özelden yazyrm tatlimtamam canım yarın herkesi etiketleyerek ilan ederim, 7 martta kilo bildirimi yaparken 1 aylık küçük hedefinizi belirtin,yine hafta birincileri seçilmeye devam edilecek ayrıca yeni uygulama olan her grubun ay birincisi belirlenecek şeklinde yazarım,yada herkes 7 marta kadar bildirsin mi diyim sen nasıl dersen öyle olsun
yani 7 martta toptan hem o günkü güncel kilolarını hemde 4 nisan hedeflerini mi söylesinler, yoksa 7 marta kadar 4 nisana kadarki hedeflerini herkes yazsın mı diyim? karışmadı dimi
olmaz bence ye afiyet olsunAynı şeyi yiyeceğiz desene 1 porsiyon yiyeceğim bu sefer kendi kendimin de canını çektirdim bakLahana çorbası içeceğim sadece yanında bir de cacık fazla abartı olmaz sanırım menü
Bu defa iyice okudum hiç pilav ve makarna yokÇalışmasam denerdim öğle zamanı yalan oluyor akşam ve sabahı zaten hemen hemen uyguluyorum gibi ekmek tüketmiyorum yalnız
oooo kötü olmuş gerçekten, bitmiştir inşallahListeye bakınca fazlasını yemiyor gibiyim ama tabii ki nohut yemeğini 3 gün üst üste yememeliyim ben burda hata yapıyorum galiba
Sağol canım bu arada lahana çorbası hiç bozulmuyor ya sürekli ısıtıp kaldırıyorum hala tadında bir değişiklik yokolmaz bence ye afiyet olsun
Geçen hafta yaptım ya bitmemişti bir türlü yedim de yedimoooo kötü olmuş gerçekten, bitmiştir inşallah
Diyette zaten makarna ve pilav genel olarak yok bulgur pilavı yenebilir amaBu defa iyice okudum hiç pilav ve makarna yok
Az az ısıt benim bir tencere var şimdi akşam az da ondan yiyim de pilavı az yiyimSağol canım bu arada lahana çorbası hiç bozulmuyor ya sürekli ısıtıp kaldırıyorum hala tadında bir değişiklik yok
Listedeki ekmekler yerine pilav konulabilirDiyette zaten makarna ve pilav genel olarak yok bulgur pilavı yenebilir ama
Pilav yeme hiç işteAz az ısıt benim bir tencere var şimdi akşam az da ondan yiyim de pilavı az yiyim
ölçüyü bardakla al istersen bidahakine en azından ayar kaçmamış olurGeçen hafta yaptım ya bitmemişti bir türlü yedim de yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?