kızlar hepinizi tebrik ediyorum burda bildirim yapan herkesi birlikte takip edebiliyoruz. ayrıca insan kendi kendini de kontrol etmeyi başarabiliyo.sbeden takma kafana o kadar canım haklısın tabiki sonuçta burda bir karşılık almadan emek veriyosun. zahmet edip hepimizin de bildirim yapması gerek katılıyorum canım sana.
öğlen- akşam menümü de vereyim
öğlen bir tabak şehriye çorbası+ bir kase salata( az gözüküyo ama gerçekten şu an çok tokum)
saat 5 gibi tarçınlı ılık su yapıcam.
akşam: bir tabak sebze yemeği olcak + bir kase yoğurt
hepinizi seviyorum
sütü çok fazla tüketemiyorum canım onu yarın sabah kahvaltı içi yapıcam inşallah. normalde sadece su içiyorum ama bu sıra tatlı isteğiniz kessin diye tarçın da kullanıcam.tarçını su yerine süte kat canım, hem göbek eritmede süt/yoğurt çok faydalı biliyosun, akşamda yoğurt var menüde ama süt te içsen zararı olmaz fayası olur hem daha çok tok tutar
süt tüketilmez mi yaaasütü çok fazla tüketemiyorum canım onu yarın sabah kahvaltı içi yapıcam inşallah. normalde sadece su içiyorum ama bu sıra tatlı isteğiniz kessin diye tarçın da kullanıcam.
ben de çok severim canım ama son bir yıldır çok fazla kullanamıyorum niye oldu ben de bilmiyorum ama şu sıra acayip şişkinlik yapıyo ondan da fazla almıyorum.süt tüketilmez mi yaaa, offf ben çok severim soğuk/sıcak hiç farketmez
evet canim. simdiki mesele degil bastan beri doldum 1 senelik mevzu Çok saygisizlarina da denk geldim . artik sartlar katiSeni üzmüşler kızdırmışlar canım çok haklısın gerçekten verilen bir emeğe saygı duymayı bilmek gerek en azından bazı şeyleri bilsen haber verilse ona göre hareket edersin
teşekkür ederim tatlm ♥♥♥♥♥kızlar hepinizi tebrik ediyorum burda bildirim yapan herkesi birlikte takip edebiliyoruz. ayrıca insan kendi kendini de kontrol etmeyi başarabiliyo.sbeden takma kafana o kadar canım haklısın tabiki sonuçta burda bir karşılık almadan emek veriyosun. zahmet edip hepimizin de bildirim yapması gerek katılıyorum canım sana.
öğlen- akşam menümü de vereyim
öğlen bir tabak şehriye çorbası+ bir kase salata( az gözüküyo ama gerçekten şu an çok tokum)
saat 5 gibi tarçınlı ılık su yapıcam.
akşam: bir tabak sebze yemeği olcak + bir kase yoğurt
hepinizi seviyorum
çok sıkı bi şekilde sporu hayatıma dahil ediyorum artık.teşekkür ederim tatlm ♥♥♥♥♥
bende hafta sonuncusuyum bu hafta ama eksiyle sen artiyla
En güzeli canım şahsen o kadar basit görülmemeli emeğe saygı duyulmalıevet canim. simdiki mesele degil bastan beri doldum 1 senelik mevzu Çok saygisizlarina da denk geldim . artik sartlar kati
çok sıkı bi şekilde sporu hayatıma dahil ediyorum artık.
süt tüketilmez mi yaaa, offf ben çok severim soğuk/sıcak hiç farketmez
Ben de sütü çok severim ama sevmediğim pek yiyecek ve içecek yok zatenben de çok severim canım ama son bir yıldır çok fazla kullanamıyorum niye oldu ben de bilmiyorum ama şu sıra acayip şişkinlik yapıyo ondan da fazla almıyorum.
Ben de sütü çok severim ama sevmediğim pek yiyecek ve içecek yok zaten
Süt bana da gaz yapıyor laktoz dan kaynaklanıyor muhtemelen laktozsuz süt deneyebiliriz
Evet benim Lifalifim ben bunu süt kuru kayısı ve cevizle yapıyorum aşure gibi oluyor1 günden büyümez kuzum ya
Bir kaç rakamla beni geçmişsin ya
Canım Kafkanistan kalori yarışmasını bıraktı da saymayacakmış artık yoksa devam ediyor diyeteBıraktı derken diğer giden arkadaşlardan bahsediyorduk
Olsun canım bu şekilde bile çok iyisin eminim halledeceksin dediğin gibi değişik şekillerde uygulayarak kendin için doğru olanı bulursun zaten
Greyfurt neyse de portakalda çok şeker var bana göre tabi meyve arada olurda sanırım sen sabah öğle içmiştin yani 4 meyve yaptı bu rakam diyet dışında normalde bile fazla günde 1 meyve vücut ihtiyacın karşılıyor bilemedin 2 meyveBen alttakini kullanıyorum canım o meyve parçacıklı olanlar falan şekerli bence aynı işi görmez kullanmadım ama tahminim o yönde arkadaşlar daha iyi bilir tabi bana bunu dediler bunu aldım başladım
Eki Görüntüle 1786074
Benim eski mesajlarım görünmüyo neden kiaynen deniz benimde sevmediğim şey yok yenebilen herşeyi çok seviyorumbu kilolar başka türlü olamazdı zaten dokananlar laktozsuz süt içebilir evet bence bunu bi dene fiyonkbayan
Benim eski mesajlarım görünmüyo neden ki
deniz akşamdan suya ceviz/kayısı/incir koy sabah kalkınca iç hemen,meyvalarıda ye29.02.2016: 56.80
01.03.2016: 56.50
Az yemememe rağmen kabızlık var ben de yaa yeşillik yiyorum kızımın meyvelerinin kabuklarını yiyorum fayda etmiyor
Bende sütle yiyorum canım tarçın ekliyorum çok seviyorum tadını hafif süt ılınırken pişiyor da içindeEvet benim Lifalifim ben bunu süt kuru kayısı ve cevizle yapıyorum aşure gibi oluyor
Deniycem kahveyi sevmiyorum yaadeniz akşamdan suya ceviz/kayısı/incir koy sabah kalkınca iç hemen,meyvalarıda ye
sabah aç karna süt iç
yemekten sonra türk kahvesi iç
bir süre bunları dene
Canım Begüş söylemiş zaten yapman gerekenleri ek olarak acı denedin mi mesela acılı çiğ köfte, bulgur pilavı, cips gibi bir de limonlu zeytinyağlı brokoli öneririm temizliyor vücudu29.02.2016: 56.80
01.03.2016: 56.50
Az yemememe rağmen kabızlık var ben de yaa yeşillik yiyorum kızımın meyvelerinin kabuklarını yiyorum fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?