♥haftalık kilo verme yarışması♥

Deniycem kahveyi sevmiyorum yaa
bende pek sevmem hiç içmesem aramam ama getirdiklerinde alışkanlık içiyorum işte bendeki etkisi büyük daha kahvem bitmeden wc nin yerini aramaya başlıyorum, ama her zaman aynı olmuyo tabi, bağırsakların biraz yumuşamış olması lazım yani önceden birazda su içmelisin, biraz iç açıcı bir yazı olmadı ama buda insancıl bişey napalım

Olmaz bi şey genel problemlerimiz bizim zaten kilo verememe sebebimiz metabolizmamızın yavaş olması

Niye öyle dedin kız tercih meselesi falan kötü bir şey yapıyor gibi hissettim

kıyamam sana yok kız kötü bişey değil, hani şöyle mesela sabah aç karna cevizli/incirli su içmek var, acılı acılı yiyip bide onu acılı çıkarmak var (töbe töbe açık açık konuşturdun beni)o anlamda hani çıkarkende yakıyo ya ondan sebep buda tercihe kalmış bişey tabi yani ikisini karşılaştırınca sabahki su/türk kahvesi vs...daha masum gibi geliyo bana o anlamda yani anlatabildim inşallah :) yoksa acıyı bende severim

Tabi tabii ikimiz tatlı seviyoruz ya incir kayısı bize güzel kız ne güzel acıyla tedavi ediyor kendini yulafın içine de kayısı koymam diyor

Acı yemeyi sevmiyor belli ki ben dayanamıyor yiyorum geçen jalapeno biber turşusu almıştım eşimle ikimiz bir haftada bitirdik
Uff o çok acı ya çiğ köftenin yanında veriyorlar da gözlerim açılıyor böyle yedikten sonra Sarı tombik olanları çok seviyorum ben yemeğin yanında kaç tane yediğimi saymamBulgur pilavıyla da yeşil inceleri seviyorum çatır çutur bir güzel yeniyor ki

Evet diğerleri daha masum ve güzel geliyor insanaHer güzel şeyin acı çıkarması da olabilir tabü anladım

bu akşam benim menüde de bulgur var, acılı yapimde evdekilerle wc yarışına girecez mi bakim, o küççük acı biberlerden e var onlarıda koyim sofraya offf olsada yesem canım çekti bir an, ben bide bol domatesli birazda sulu severim bulguru

Bağırsak çalıştıran tarif;
İncirleri sıcak suya koyun ve bir süre sıcak suda kalarak içindeki vitamini suya bırakmasını sağlayın. Ardından sütü biraz kaynatın ve inciri içine katın arzuya göre toz şekerde ekleyebilirsiniz. Buzdolabında 1 saat bekletin ve dilediğinizde tüketin.
Biz şeker koymayalım tabii

mutlaka et. benim sporum yürüyüş mekik kola mol hareketleri
mart sonu sonuncu olmayacağız
sbeden cim, o zaman yeni küçük hedef tarihimiz ya 31 mart(perşembe) olsun 1 nisanda(cuma) ilan edersin yada pazartesi günü şaşmasın dersen 4 nisan (pazartesi) olsun ay birincisinde 5 nisan(salı) ilan edersin, nasıl sence??

o zaman şöylede yapabiliriz, akşamdan o inciri ve cevizi süte yatıralım sabah kalkınca aç karna sütü içelim,incirleri,cevizi işte içine ekstra ne koyduysak yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…