- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Evet evet akşam az bulgur pilavı yanında yoğurtlu brokkoli yedim işe yaradı bugünCanım Begüş söylemiş zaten yapman gerekenleri ek olarak acı denedin mi mesela acılı çiğ köfte, bulgur pilavı, cips gibi bir de limonlu zeytinyağlı brokoli öneririm temizliyor vücudu
bende pek sevmem hiç içmesem aramam ama getirdiklerinde alışkanlık içiyorum işteDeniycem kahveyi sevmiyorum yaa
Güzel canım öyle öyle rahatlayacaksındır eminim bol acılı yemeye çalış derim işe yarıyor bizde de bulgur pilavı var ben biraz daha acı ekleyeceğim bugün bakalımEvet evet akşam az bulgur pilavı yanında yoğurtlu brokkoli yedim işe yaradı bugün
acı yemek güzel hoşta çıkarken zor oluyoGüzel canım öyle öyle rahatlayacaksındır eminim bol acılı yemeye çalış derim işe yarıyor bizde de bulgur pilavı var ben biraz daha acı ekleyeceğim bugün bakalım
Çalıştırıyor ama yaacı yemek güzel hoşta çıkarken zor oluyo
tercih meselesi tabi canım, ye tabiki afiyet olsunÇalıştırıyor ama yaBugün acılı çiğ köfte yedim akşam da acı sivri biber turşusuyla bulgur pilavı yiyeceğim
Niye öyle dedin kız tercih meselesi falan kötü bir şey yapıyor gibi hissettimtercih meselesi tabi canım, ye tabiki afiyet olsun
Olmaz bi şey genel problemlerimiz bizim zaten kilo verememe sebebimiz metabolizmamızın yavaş olmasıbende pek sevmem hiç içmesem aramam ama getirdiklerinde alışkanlık içiyorum iştebendeki etkisi büyük daha kahvem bitmeden wc nin yerini aramaya başlıyorum, ama her zaman aynı olmuyo tabi, bağırsakların biraz yumuşamış olması lazım yani önceden birazda su içmelisin, biraz iç açıcı bir yazı olmadı ama buda insancıl bişey napalım
Acı yemeyi sevmiyor belli ki ben dayanamıyor yiyorum geçen jalapeno biber turşusu almıştım eşimle ikimiz bir haftada bitirdikNiye öyle dedin kız tercih meselesi falan kötü bir şey yapıyor gibi hissettim
Niye öyle dedin kız tercih meselesi falan kötü bir şey yapıyor gibi hissettim
Tabi tabii ikimiz tatlı seviyoruz ya incir kayısı bize güzel kız ne güzel acıyla tedavi ediyor kendini yulafın içine de kayısı koymam diyorkıyamam sana yok kız kötü bişey değil, hani şöyle mesela sabah aç karna cevizli/incirli su içmek var, acılı acılı yiyip bide onu acılı çıkarmak var (töbe töbe açık açık konuşturdun beni)o anlamda hani çıkarkende yakıyo ya ondan sebep buda tercihe kalmış bişey tabi yani ikisini karşılaştırınca sabahki su/türk kahvesi vs...daha masum gibi geliyo bana o anlamda yani anlatabildim inşallah :)
Uff o çok acı ya çiğ köftenin yanında veriyorlar da gözlerim açılıyor böyle yedikten sonraAcı yemeyi sevmiyor belli ki ben dayanamıyor yiyorum geçen jalapeno biber turşusu almıştım eşimle ikimiz bir haftada bitirdik
kıyamam sana yok kız kötü bişey değil, hani şöyle mesela sabah aç karna cevizli/incirli su içmek var, acılı acılı yiyip bide onu acılı çıkarmak var (töbe töbe açık açık konuşturdun beni)o anlamda hani çıkarkende yakıyo ya ondan sebep buda tercihe kalmış bişey tabi yani ikisini karşılaştırınca sabahki su/türk kahvesi vs...daha masum gibi geliyo bana o anlamda yani anlatabildim inşallah :) yoksa acıyı bende severim
Tabi tabii ikimiz tatlı seviyoruz ya incir kayısı bize güzel kız ne güzel acıyla tedavi ediyor kendini yulafın içine de kayısı koymam diyor
mutlaka et. benim sporum yürüyüş mekik kola mol hareketleriçok sıkı bi şekilde sporu hayatıma dahil ediyorum artık.
bu akşam benim menüde de bulgur var, acılı yapimde evdekilerle wc yarışına girecez mi bakim, o küççük acı biberlerden e var onlarıda koyim sofrayaUff o çok acı ya çiğ köftenin yanında veriyorlar da gözlerim açılıyor böyle yedikten sonraSarı tombik olanları çok seviyorum ben yemeğin yanında kaç tane yediğimi saymam Bulgur pilavıyla da yeşil inceleri seviyorum çatır çutur bir güzel yeniyor ki
Evet diğerleri daha masum ve güzel geliyor insanaHer güzel şeyin acı çıkarması da olabilir tabü anladım
kesinlikle tatlimEn güzeli canım şahsen o kadar basit görülmemeli emeğe saygı duyulmalı
mutlaka et. benim sporum yürüyüş mekik kola mol hareketleri
mart sonu sonuncu olmayacağız
o zaman şöylede yapabiliriz, akşamdan o inciri ve cevizi süte yatıralımBağırsak çalıştıran tarif;
İncirleri sıcak suya koyun ve bir süre sıcak suda kalarak içindeki vitamini suya bırakmasını sağlayın. Ardından sütü biraz kaynatın ve inciri içine katın arzuya göre toz şekerde ekleyebilirsiniz. Buzdolabında 1 saat bekletin ve dilediğinizde tüketin.
Biz şeker koymayalım tabii
Benim de açtığım konular görünmüyor kesin bir sıkıntı varBenim eski mesajlarım görünmüyo neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?