Şimdi hazirlanayim
çarşıya doğru yürüyüşe gideyim
magazalari gezip kilo verdikce kazandigim parayla bir iki parca küçük beden bişey alayim ev ici giymelik
hava güzel. bu sabah pazartesiye gore -200 gram cok mutluyum. azla mutlu olmayi ogrendim. bir an once 75 olsamda buraya foto atsam oda yakindir
tamam çıkiyorum bebegim. oyle dincim ki masallah
4 gözle bekliyoruz,hadi gez gel zayıfla gel
ayy maşallah hadi koş koştamam çıkiyorum bebegim. oyle dincim ki masallahsaglikli beslenmek yesilcay icmek az yemek spor yapmak mutluluk hormonlarim Fıkır Fıkır .
sen yuruyus yapmiyor musun canim
Benimde akşamkini yesem bile 25 le bitecek ama inşallah böyle olurbenimde şimdilik iyi gidiyo nehircim 20,97 k.hidrat, ama benim asıl sınavım akşam evde başlıyor umarım çoşmam
bu arada yeni bir spora başlıyorum inşallah başarabilirim kilo vermeme destek olmasını diliyorum. adı ınsanity günlük 30-33 dk lık hareketlerden oluşuyor, bakalım başarabilirim inşallah
Benimde akşamkini yesem bile 25 le bitecek ama inşallah böyle olurAdını duymuştum sanki eğlenceli bir şey mi bana da gerek değişik bir şeyler leslie den sıkıldım
Pilatesi de hiç sevemedim ya topum falanda yok ya topsuz olanlar sıkıcı geliyorleslii bana çok sıkıcı gelmişti, o hareketlerle ben asla kilo veremem daha canlı bişeyler olmalı mesela jillan bana göre daha iyi ama senin kilo fazlan kalmadı senin plates yapman lazım bence ebru şallı sana yeter
hımm o zaman lesliye devam canımPilatesi de hiç sevemedim ya topum falanda yok ya topsuz olanlar sıkıcı geliyor
Leslie de sıktı leslie ye benzeyen bir şeyler yapacağım sanırım ipi de beceremiyorum ne zor insanım yahımm o zaman lesliye devam canım
ayy sorma o ipi bende beceremiyorum, senin gönlün yok spora kız, verdin tabi kilolarıLeslie de sıktı leslie ye benzeyen bir şeyler yapacağım sanırım ipi de beceremiyorum ne zor insanım ya
Ye ye olmaz bir şey
Ondan mı oldu acep dün leslie yaptım son dakikasına kadar zoraki yaniayy sorma o ipi bende beceremiyorum, senin gönlün yok spora kız, verdin tabi kiloları
Harikasın canım daha ne olsun yaniHadi canım görüşü cez pazartesi günügeçen hafta normal üstü yedigimden ötürü herhalde bugün 700 gram vermişim tam 55.9 çıktım ay bu hafta bitiminde 55 i görsem hedefime ulaşmış olacağım
Ben doğum sonrası nerdeyse 4-5 kilo almıştım süt olacak diyeMoralimi bozdun
İnşallah o kadar uxun sürmez benim ne diyim
yaparsın kendini zorlamadan kasmadan illa şu gün yapıcam demede, kendine göre, evdeki iş durumun,yorgunluk durumuna göre yaparsın, haftada 1 az da 2 daha iyi bence hatta yapabilirsen 3Ondan mı oldu acep dün leslie yaptım son dakikasına kadar zoraki yaniAma ama ama yapmam gerek sporu bırakmayacağım diye kendime söz verdim haftada 1-2 kere de olsa muhakkak bir şeyler yapacağım
Eşim halı saha maçına genelde haftada 1 kere gidiyor bazen 2 kere bende o akşamları yapmaya çalışıyorum rahat 1,5 saat olmuyor çünküyaparsın kendini zorlamadan kasmadan illa şu gün yapıcam demede, kendine göre, evdeki iş durumun,yorgunluk durumuna göre yaparsın, haftada 1 az da 2 daha iyi bence hatta yapabilirsen 3
Aaaaa olamaz bu akşam "yemicem bi şey aç kalıcam"Hadi canım görüşü cez pazartesi günügeçen hafta normal üstü yedigimden ötürü herhalde bugün 700 gram vermişim tam 55.9 çıktım ay bu hafta bitiminde 55 i görsem hedefime ulaşmış olacağım
bu iyi fikir bende maça gittiği günler çılgınca temziliğe veriyorum kendimiEşim halı saha maçına genelde haftada 1 kere gidiyor bazen 2 kere bende o akşamları yapmaya çalışıyorum rahat 1,5 saat olmuyor çünküOnun dışında pc deyken falanda yapabilirim belki tv den açıyorum çünkü yaparken iyi oluyor
Temizliği hafta sonu cumartesileri yapmaya çalışıyorum akşam 10dan sonrada genelde çamaşır yıkıyorum ya da bulaşıkları yıkıyorum makinelerde bak bu akşam birikmiş çamaşırlarım var eşim gittiğinde makineyi çalıştıracağım ve planımda makine yıkarken yarım saat herhangi bir sporu yapmakbu iyi fikir bende maça gittiği günler çılgınca temziliğe veriyorum kendimi
benim karışık ev işleri hiç bir zaman şu gün temizlik gününm diyemiyorum, çünkü hiçbir hafta hiçbir haftayı tutmuyo, bu konuda çok düzensizim bende artık fırsat yakalamışken yapıyorumTemizliği hafta sonu cumartesileri yapmaya çalışıyorum akşam 10dan sonrada genelde çamaşır yıkıyorum ya da bulaşıkları yıkıyorum makinelerde bak bu akşam birikmiş çamaşırlarım var eşim gittiğinde makineyi çalıştıracağım ve planımda makine yıkarken yarım saat herhangi bir sporu yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?