- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İyi yapıyorsun tabi canım insanın değişiyor tabi bazen bizde de misafire yoğunluğa gezmelere göre değişiyorbenim karışık ev işleri hiç bir zaman şu gün temizlik gününm diyemiyorum, çünkü hiçbir hafta hiçbir haftayı tutmuyo, bu konuda çok düzensizim bende artık fırsat yakalamışken yapıyorum
Evet canım aynenBende iyi ki bulmuşum burayı canım gerçekten önceden hiç bu kadar ilerleyemezdim burası acayip gaza getiriyor pes etmiyorsun
Bugün ben geçeceğim diyordum ama yine kalacak mıyım acep yaEvet canım aynen
bugün kalorim 680 kcal cezalıyım ve protein günüm oldu ,ve akşam yemeğimi şimdi yiyorum
Bugün ben geçeceğim diyordum ama yine kalacak mıyım acep yaSenin adına sevindim canımcım ama aç da durma sakın ceza olsun diye
Gerçi bende düşündüğüm gibi yaparsam anca 570lerde falanım ama o sus kullanırsam 600lü rakamlara çıkabilirimprotein ağırlıklı yediğim için tok tutuyor canım akşam 8 gibi 1 tane portakal yerim 680 in içinde o da o kadar böyle olsun bugün de :)
Kalori yarışmasına mı katılıyorsun yoksaKahvaltım:
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (çavdar) 60,75 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı) 206,50 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata 42,00 calori
6 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 48,00 calori
Öğlen Yemeği
2 x Porsiyon Yayla Çorba 268,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori
1 x Porsiyon Menemen 223,00 calori
Ara Öğün (Gece) 1 x 100 gr Portakal 47,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 958,25 calori
Canım benim canını sıkma ya evlendikten sonra seni öylece ortada bıraksaydı...kızlar canım o kadar acıyoki anlatamam düğünüme 4 ay kala nişanlım tarafından terk edildim anlatamıyorum kendimde diğilimsbeden çok özğr dilerim ya napıcağımı bilmiyorum nereye gtçeğimi bilmiyorum offf
2 haf-ta-mıKızlar bu arada yatılı misafirlerim var 2hafta kalacaklar çok katılamıyorum aranıza hep neler yazdığınızı merak ediyorum
kesinlikle katılıyorumBende iyi ki bulmuşum burayı canım gerçekten önceden hiç bu kadar ilerleyemezdim burası acayip gaza getiriyor pes etmiyorsun
takipteyimbu hafta @Kafkanistan 60 grubuna dahil oldu
sen dur hele bi ben de geliyomhoşgeldi sefa geldi ama beni geçerse bozulurum ona göre
Ölüm diyetine mi girdin kız ne yaptın geçtin beni
fena gaza geldim sorma tutmayın beniiiiÖlüm diyetine mi girdin kız ne yaptın geçtin beni
Bence daha fazla yedim ama bi bak bakalim:))Bugün daha fazla yiyeceksin sağlıklı besleneceksin inşallah
Kaşar olmamış onun yerine haşlanmış yumurta salatalık reçel bal beyaz peynir olsa daha da iyiydi canım kaşar çok yağlı bir şey sağlıklı değil
Aynen öyle canım sağol emeğin için çok güzel açıklamışsın herşeyi ben bulguru bile yemiyordum ama son zamanlarda canım çok isterse varsa evde atmamak adına daha yararlı pirinçten diyerekten yiyorum
Sen ne dersen doğrudur baskanimmmteşekkür ederim tatlım. ben hep iyi niyetli olmaya çalıştım. kendim bir seneyi gecti her pazartesi bildirim yaptim. başkalarının iki üç dört haftalarini bekledim. bide gelip kalorisi yazip kilosunu yazmadan cikip saygisizlik edenleride gördüm. gercekten insanlara iyi davranacaksin ama kurallarin kati olacak insanlar gevsiyor hemen. buna buradaki aktif arkadaslarim alinmasin. benimki bir senelik mevzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?