- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ne yedin kız ölüm orucuna mı girdinfena gaza geldim sorma tutmayın beniiii
Kizlarrrrr iste menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 2,3 dilim domates biraz da peynir
Arada 1 probis
Aksam yarim otlu pide yarim tabak da patates kizartma
Aksam da nasip olursa kek yerim sut icerim
Nasil sizce iyi mi
Sporum da
1 saat yürüyüş
Bence daha fazla yedim ama bi bak bakalim:))
Sabahlari hic canim istemiyo nehir ya sagolsun arici benim kayinpeder eksik etmezler hic ama yiyemiyorum.Ne yedin kız ölüm orucuna mı girdin
Kızma ama ben hala sağlıklı bir menü olduğunu düşünmüyorum sabah ki kahvaltın çok zayıf yumurta,bal,reçel falanda olmalı 2 zeytin nedir biraz peynir dediğin eminim 2 çtl bir şey bana göre akşam ya da öğlen de zayıf sebze ya da et türleri hiç yok kızartma pide falan ne ki
Sabahlari hic canim istemiyo nehir ya sagolsun arici benim kayinpeder eksik etmezler hic ama yiyemiyorum.
Yayla corbasi vardi evde canim istemedi yemedim.
Ayy ne bileyim ya ben yemek yemesini biiyorum valla
sakin kilo alayim demede :))Kızlar bu arada yatılı misafirlerim var 2hafta kalacaklar çok katılamıyorum aranıza hep neler yazdığınızı merak ediyorum
bu hafta senden bunu bekliyoruz :)takipteyim
unuttum canim biliyordum çalıştığınıayy maşallah hadi koş koşne güzel
akşamları spor yapıyorum canım, dışarda çıkıp yürüyecek vaktim olmuyor 6 gün çalışıyorum ben
valla ölüm orucu değil hatta gayet sağlıklı yedim.Ne yedin kız ölüm orucuna mı girdin
Kızma ama ben hala sağlıklı bir menü olduğunu düşünmüyorum sabah ki kahvaltın çok zayıf yumurta,bal,reçel falanda olmalı 2 zeytin nedir biraz peynir dediğin eminim 2 çtl bir şey bana göre akşam ya da öğlen de zayıf sebze ya da et türleri hiç yok kızartma pide falan ne ki
Aa bak sen hemen bir göz atayımvalla ölüm orucu değil hatta gayet sağlıklı yedim.benim kendi tutttuğum diyet günlüğüm var onda hergünümü ayrıntılı yazıyorum. merak edersen göz atabilirsin :)
o kadar nasıl yürüdün kız maşallahyürüyüş sona erdi. 2 saat 50 dakika sürdü toplamda 6680 adım atmış oldum.
bi tişört birde badi aldim
tabiki küçük beden
bu hafta senden bunu bekliyoruz :)
60 grubu kalabalik olunca güzel görünüyor
yorumlarını bekliyorum o zamanAa bak sen hemen bir göz atayım
Bugünün çok iyi canım sanırım öğleni geç yemişsin o yüzden akşam yemeyeceksin ama acıkırsın diye düşünüyorum ye bence hadi beni bırakma yarı yolda akşam sinirden fazla yiycemyorumlarını bekliyorum o zaman
seni mi kırcam belki bir elma yerim acıkırsam olur muBugünün çok iyi canım sanırım öğleni geç yemişsin o yüzden akşam yemeyeceksin ama acıkırsın diye düşünüyorum ye bence hadi beni bırakma yarı yolda akşam sinirden fazla yiycem
şaka bir yana evet saat üç gibi yedim. iki öğün ile sınırladım kendimi. akşamları da acıkmıyorum artık. yanibazen bir meyve yada tam sütten kahve içiyorum akşam, yetiyor.Bugünün çok iyi canım sanırım öğleni geç yemişsin o yüzden akşam yemeyeceksin ama acıkırsın diye düşünüyorum ye bence hadi beni bırakma yarı yolda akşam sinirden fazla yiycem
aliskinim canim hirsim bunalimim cok olunca viz geliyor . 3 gun once de 5 saat yürüdüm elimde cocuk arabasıylao kadar nasıl yürüdün kız maşallahben bir saat yürüyünce turşum çıkıyor
Ay yerim onu benim kızımda buyucekte öyle trip atacak annesine inşallahAaaaa olamaz bu akşam "yemicem bi şey aç kalıcam"
Kızım istediğini yapmayınca böyle diyo bana
Kahvaltım:
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (çavdar) 60,75 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı) 206,50 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata 42,00 calori
6 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 48,00 calori
Öğlen Yemeği
2 x Porsiyon Yayla Çorba 268,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori
1 x Porsiyon Menemen 223,00 calori
Ara Öğün (Gece) 1 x 100 gr Portakal 47,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 958,25 calori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?