Kilona göre grup yapiliyo,1.sayfaya bakarsan hepsi oradaGruplar nasıl belli oluyor, şu anki kilomuza göre mi yoksa hedef kiloya göre mi :)
benim yakınımda kimler var merak ettim
tanışmak isterim :)
ilk sayfaya bak o zaman :)Gruplar nasıl belli oluyor, şu anki kilomuza göre mi yoksa hedef kiloya göre mi :)
Kilona göre grup yapiliyo,1.sayfaya bakarsan hepsi orada
ilk sayfaya bak o zaman :)
canım ilk sayfada mevcut kilo gruplandirmalari yaptım. baslarinda yaziyor. 50 60 70 diye.Gruplar nasıl belli oluyor, şu anki kilomuza göre mi yoksa hedef kiloya göre mi :)
senin ki belli zaten canim nisan hedefin yani son hedefinCan'ım benim son hedef 68 Can'ım :)
Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek :)))) bir gün mü var katılmak için onu mu bekleycem
İyi iyi ben de geçen mart ta 64 kiloydum 6 ayda 52 ye indim sonra 4 kilo aldım amakızlar ben cuma başladım kendi kendime 64.9 dum şimdi 63.7 yim iyi mi? yalnız yakında regl olcam durcak. Herkes kafasına göre mi diyet yapıyor
Evet bazen duruyor biliyorum canim.olsun gene dusersinİyi iyi ben de geçen mart ta 64 kiloydum 6 ayda 52 ye indim sonra 4 kilo aldım ama
Aynı gruptayız canımBana rakip yok mu ya az daha hırslanmalıyım yerimde sayıyorumgeri kalan gitmiyor
Aa evet şimdi farkettim bütün gelenler bana rakip gelmiş gibiAynı gruptayız canım
istersen yarışalım :)
Ben de hırslanmak için yer arıyorum kendime :)
Aa evet şimdi farkettim bütün gelenler bana rakip gelmiş gibiNeredensin canım iş mi okul mu neyle uğraşırsın yarışalım tabi ki
Bende İstanbul'da yaşıyorum canım yaş 25 evliyim sabah 9 akşam 6 çalışıyorum masa başıçalışıyorum canım
sabah 8 akşam 5
Ankaralıyım aslen, yaş 28,5
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ben de malesef masa başı çalışıyorumBende İstanbul'da yaşıyorum canım yaş 25 evliyim sabah 9 akşam 6 çalışıyorum masa başıHedefini gördüm de gözlerim açıldı çok az değil mi ya çok zayıf olmaz mısın
Benim gibi düşünüyorsun en mantıklısı hamile kalmadan önlemi almak hamileyken de sağlıklı beslenmek için çaba sarfetmekBen de malesef masa başı çalışıyorum
sürekli otur otur basenler çıkıyor
zaten basenliydim iyice yayılıyorlar sanki
Ben de evliyim canım henüz çocuk yok
çocuk planlayana kadar ne kadar versem kardır diye düşünüyorum
çünkü ben yemek yemeyi çok seviyorum
hamile kalsam coşarım diye korkumdan limiti çok aşağıya çektim
Evet biraz fazla aşağı çekmişim görünmeyeceğim sanırım
Benim bugunku menum kahvalti iki dilim cavsar ekmegi az peynirle tost yesillik yesil cay ara ogun 10 adet badem oglen az bezelye yemegi ayran kucuk dilim borek(listemde ekmek yerine yenilbilir diyor) ara ogun 2 ceviz aksam yemegi bir kase corba bir dilim peynir yagsiz salata...bu arada suana kadar 2lt su ictim toplam 2 bardak yesil cay..calisirken bu kadar oluyor..
Evet Can'ım verdiklerimi geri almadan biraz daha düşsem harika olacak :) sonra da koruma çalışmaları :)senin ki belli zaten canim nisan hedefin yani son hedefin
2 fincan iciyorum canim.kupa degil.tesekkur ederim uyarina.Menün güzel canım yeşil çayı kupa olarak 2 tane içiyorsan fazla en fazla 2 fincan = 1 kupa içmeliyiz 1 günde diye belirtiyorlar demlemeyse etkisi daha büyük çünkü[/QUOTE2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?