♥haftalık kilo verme yarışması♥

çalışıyorum canım
sabah 8 akşam 5
Ankaralıyım aslen, yaş 28,5
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Bende İstanbul'da yaşıyorum canım yaş 25 evliyim sabah 9 akşam 6 çalışıyorum masa başıHedefini gördüm de gözlerim açıldı çok az değil mi ya çok zayıf olmaz mısın

Benim bugunku menum kahvalti iki dilim cavsar ekmegi az peynirle tost yesillik yesil cay ara ogun 10 adet badem oglen az bezelye yemegi ayran kucuk dilim borek(listemde ekmek yerine yenilbilir diyor) ara ogun 2 ceviz aksam yemegi bir kase corba bir dilim peynir yagsiz salata...bu arada suana kadar 2lt su ictim toplam 2 bardak yesil cay..calisirken bu kadar oluyor..

Bende İstanbul'da yaşıyorum canım yaş 25 evliyim sabah 9 akşam 6 çalışıyorum masa başıHedefini gördüm de gözlerim açıldı çok az değil mi ya çok zayıf olmaz mısın
Ben de malesef masa başı çalışıyorum
sürekli otur otur basenler çıkıyor
zaten basenliydim iyice yayılıyorlar sanki

Ben de evliyim canım henüz çocuk yok
çocuk planlayana kadar ne kadar versem kardır diye düşünüyorum
çünkü ben yemek yemeyi çok seviyorum
hamile kalsam coşarım diye korkumdan limiti çok aşağıya çektim

Evet biraz fazla aşağı çekmişim görünmeyeceğim sanırım

Benim gibi düşünüyorsun en mantıklısı hamile kalmadan önlemi almak hamileyken de sağlıklı beslenmek için çaba sarfetmekBende yemek için yaşarım yani o derece ama azim olduktan sonra hepsi hallediliyor çok şükürRabbim hayırlısını nasip etsin canım

Menün güzel canım yeşil çayı kupa olarak 2 tane içiyorsan fazla en fazla 2 fincan = 1 kupa içmeliyiz 1 günde diye belirtiyorlar demlemeyse etkisi daha büyük çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…