♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar ben cuma başladım kendi kendime 64.9 dum şimdi 63.7 yim iyi mi? yalnız yakında regl olcam durcak. Herkes kafasına göre mi diyet yapıyor
canım 5-6 günde 1,2 kilo vermek mümkün değil kilo verdim diye düşünme vücudundaki su gitmiştir, regl bitiminde biraz daha vermiş çıkabilirsin büyük olasılıkla, evet herkes kafasına göre diyet/spor yapıyor burda öyle sıkıcı katı diyetler yok topiğin en büyük özelliğide bu zaten

Teşekkürler hepinize sbeden 1) kilom 2) 63.7 boyum 1.56 3) 4 nisan için hedefim 62.5 kg
aramıza hoşgeldin canim.
her pazartesi en gec gece 12 ye kadar bildirim yapıyoruz.iki hafta bildirim yapmayan siliniyor.. her haftanin ve her ayin grup birincileri seçiliyor. menu ve spor paylasiminda bulunabilir sohbetlere katilabilirsin.

geçmiş olsun canım.

biliyorum canınm ödem gidiyor. sonra duracak yavaş yavaş gidecek. ben daha önce yapmıştım. teşekkür ederim

Teşekkür ederim. anladım. bildirimi yaparım mutlaka.çalışıyorum ama burada bilgisayar açabiliyorum. mümkün olduğunca katılırım.

geceleri elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum, ara öğün yapmaya çalışıyorum. çalışınca zor oluyor ama. :))) olcak inşallah

geceleri elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum, ara öğün yapmaya çalışıyorum. çalışınca zor oluyor ama. :))) olcak inşallah
aramızda çalışanlar,öğrenciler her türlüsü var, herkes kendine göre diyet/spor bişeyler yapıyo işte ,sende burda paylaşırsan senide tanımış oluruz

Arkadaslar ben dukan yapiyorum 2 yil once yapmistm 1 ayda 7 kilo gitti simdi tekrar basladim bugun 4. Gunum 6 gunluk bir atak surem var halimden de cok memnunum sabah menum :avuc ici kadar tuzzus lor peynir (ev yapimi) 1adet yumurtayla dukan omlet ve 2 dilim ligt salam aksam menum ;az yagli dana etiyle dukan kofte yaninda bir kase yogurt .aksama daha dusunmedim allah buyuk

bende bir squat tablosu birde mekik tablosu var onu takip ediyorum bir de yer hareketleri yapıyorum, aynı kiloda, boyda ve aynı saatlerde gece yemek yiyebilen bir arkadaşım var ona diyetisyeninin verdiği listeye başladım. belkyanlış kendim gitmeliyim diyetisyene belki ama istedimmi verilmeyecek bir kilom yok o yüzden deneyeceğim öncelikle. Evliyim bir oğlum var. dediğim gibi çalışıyorum. öyle işte:) memnun oldum aranıza katıldığıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…