- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Sen güçlü kararlı birisin dediğim gibi Allahım bize sağlık versin sağlıklı olalım kendimize bakalım biz bakımlı olursak sevecek birileri her zaman bulunuraynen öle inşallah çabuk atlatırım dua et dua edin kızlar lütfen .
Bende normalde ağzına sürekli bişeyler atardım yalnız bu sisteme geçince rahat ettim diyebilirim zaten aç da kalmadım hiç sütüm bile kesilmedi elhamdulillah .ama 3 gün önce ateşlendim grip oldum sütüm gitti ya :/Metabolik balans tam benlikmiş 3 öğün yiyosun ara öğünsüz güzeeeel
Bi 52 olsamAynı boydayız geçen yılın martında 64 kiloydum Eylül gibi 52 kiloya düştüm ama şimdi 56 oldum yine
Kizlar yapmis oldugumuz diyetin ismini soyluyebiliyormuyuz bilinen belli basli unlu diyetler oluyor onlardan birini yapiyorum ama soylemek dogru olurmu bilemedm kurallari bilmedigim icin
Protein yediğin için tok tutuyor zaten süt için de protein lazım et türü şeyler yediğim de hep sütüm artardı meğerse suyu çok içermişimBende normalde ağzına sürekli bişeyler atardım yalnız bu sisteme geçince rahat ettim diyebilirim zaten aç da kalmadım hiç sütüm bile kesilmedi elhamdulillah .ama 3 gün önce ateşlendim grip oldum sütüm gitti ya :/
Söylüyoruz söylüyoruz biz burda her şeyiKizlar yapmis oldugumuz diyetin ismini soyluyebiliyormuyuz bilinen belli basli unlu diyetler oluyor onlardan birini yapiyorum ama soylemek dogru olurmu bilemedm kurallari bilmedigim icin
Darısı başımıza :)Kızlar inanılmaz bugün kalktım ve kilom 55.3 olmuş hedefime 300 gram kalmış ödül olarak bir kare sabah antep fıstıklı bitter çikolata yedim ayyy esim evde inşallah fazla yemem ona bakıp :)
merhaba, gruba katılmak için gün beklemenize gerek yok, topiğin sahibiMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek :)))) bir gün mü var katılmak için onu mu bekleycem
Ne güzel ne güzel bugün bize katılan katılana tabii ki katılabilirsin boyunu kilonu hedef kilonu yaz 2. mesajındaMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek :)))) bir gün mü var katılmak için onu mu bekleycem
bereket yağıyor maşallahNe güzel ne güzel bugün bize katılan katılana tabii ki katılabilirsin boyunu kilonu hedef kilonu yaz 2. mesajında
Zumba ben de deniyorum ama yputubetaki vidyoların hızına yetişemiyorm.bende bi sorun mu varHoşbuldummm :) teşekkür ederim. konuların bayaa gerisindeyim ama inşallah alışacağım :)
:) hedef kaç canım
Evet :)
Henüz kimseyi tanımıyorum ama yavaş yavaş tanıyacağım hedeflerinizi öğreneceğim ben de :)
Bu arada akşamları işten eve 20 dakika yürüyorum
eve gittiğimde yemekten önce 15 dakika leslile 1 mile yapıyorum
sonrasında 5 er dakikalık 2 program zumba yapıyorum
jillan deniyorum ama henüz 8 dakikadan sonrasını göremedim
ben bugün yiyeceğim saç tavaAyy Vedat Milor izleye izleye acıktım gittim ya en kısa sürede saç tava yicem
Valla canım ilk zamanlar daha ilk dakikalarda tıkanıyordumZumba ben de deniyorum ama yputubetaki vidyoların hızına yetişemiyorm.bende bi sorun mu varsen nasıl yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?